Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Консервирано месо за готвенеКогато решим да готвим, добавяме месото накрая, защото е готово.
Консервираното месо за готвене е готово....
16 Септ.
Заготовка за готвене на ядене в бурканиВзимаме си един голям съд и почваме да си смиламе помощта на машинка за мелене доматите. Настъргваме на ситно ренде морковите. По-добре е да се сложат на части в чопър и да се наситнят....
01 Септ.
Майсторски кюфтета на фурнаИ печем кюфтетата на фурна на 160 °C с вентилатор до готовност.
Не трябва да е на висока температура на печене на майсторски кюфтета на фурна....
09 Март
Майсторски кюфтета на скараОмесете каймата със ситно нарязаните бекон, маслини, гъби, чушка и настъргания кашкавал и прибавете на вкус малко дребно нарязан лук, кимион, сол и черен пипер....
27 Февр.
Кисело зеле със свинско месо за готвенеСвинското месо (500-600 г или количество по вкус) измиваме и нарязваме на хапки.
Наливаме олиото (1 к.ч.) в тиган и в него, запържваме хапките свинско месо. Когато се запържи месото, дръпваме тигана от котлона....
06 Дек.
Темпура - японската техника на готвенеДумата темпура означава техника на готвене в японката кухня. По-точно - потапят се риба или зеленчуци в тесто и след това се пържат....
13 Април
Консервиране на домати за готвенеРецептата за Консервиране на домати за готвене е изпълнена....
07 Февр.
Майсторски миксВъв водна чаша сложете леда.
Излейте след това ромът. Долейте чай.
Гарнирайте с резенчета лимон....
22 Септ.
Техники за готвене в Японската кухняТо се използва и в готвенето. Предпочитаният чай е зеленият. Уискито също е популярно в Япония....
29 Април
2
Великденски яйца с различни техникиС помощта на мека четка нанесете белтък върху яйцето, залепете картинката и загладете. Оставете великденските яйца да изсъхнат.
Христос Воскресе!
Великденските яйца с различни техники са готови....
24 Окт.
Майсторски домашни кебапчетаИзпичаме нашите майсторски домашни кебапчета до готовност.
Сервираме с гарнитура по желание....
08 Септ.
Майсторски печен заекМахнете фолиото след това и оставете заека на около 200 °C за още 20 минути.
Насладете се на този майсторски печен заек.
Добър апетит!...
19 Август
Домати за готвенеОхладените домати се обелват и нарязват на кубчета. Добавя се сол на вкус и ситно нарязан пресен магданоз. Сместа се разбърква, разпределя по буркани и стерилизира за около 30 минути....
10 Окт.
Кулинарни техники при готвенето на храни на плочаТехники за готвене на плоча
Ако никога преди не сте използвали електрическа плоча за готвене, ще започнете с ястия, които са лесни за приготвяне. Палачинките са добро решение за начало....
10 Окт.
Майсторски печени агнешки кюфтенцаБялата част на лука и магданозът се наситняват.
Чесънът се минава през преса за чесън или се мачка и реже на ситно.
Всички продукти се добавят към каймата....
17 Април
Майсторски сушен свински вратОбъркваме всички подправки с коняка и втриваме хубаво в свинския врат, следва вакуум в хладилника за 20-25 дни, като ежедневно се масажира месото....
05 Дек.
Пържени банани за готвенеИзвадете върху кухнеска хартия, за да се отцедят излишната мазнина пържените банани за готвене....
05 Юли
Стерилизирани тиквички за готвенеКато кипне водата, се държи 15 минути и се оставя в топлата вода и на другия ден се вади и слага на студено в мазето.
Може да се използва всякакво ядене, като се изцежда от водата....
26 Май
2
Грешките при готвене на месоГрешка номер 5 - Грешка при избора на техника на готвене
Коя техника на готвене е най-подходяща, зависи от това от кое животно идва месото....
28 Окт.
Готвене на месо с плодовеМакар и за българската традиционна кухня готвенето на месо с плодове да не е особено разпространен маниер на кулинарните ни традиции, подобни рецепти си струват да се опитат....
12 Ноем.
2
Домати за готвене в бурканиСъхраняват се на хладно.
Доматите за готвене в буркани са готови....
14 Януари
1
Кюфтенца от извара без готвенеСервирайте кюфтенцата от извара без готвене върху зелена салата....
06 Март
Мариноване и готвене на конско месоМариноване и готвене на конско месо
Тъй като конското месо е малко по-сухо, се препоръчва преди да се приготви, то да се накисне в марината, благодарение на която да стане още по-крехко, сочно и апетитно....
15 Ноем.
Печено месо на жарНа другия ден запалете барбекю или камина, когато има хубава жар сложете скара и парчето месо.
Обръщайте скарата на моменти, за да се изпече равномерно от всички страни....
30 Ноем.