Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Натурални картофкиНатурални картофки
12 Май
6
Картофите се обелват, измиват и нарязват на филийки. След като сме нарязали картофите ги сипваме в подходяща тавичка за печене. Заливаме ги с олиото, поръсваме със солта, прибавяме и маслото, след това с ръце разбъркваме...
Природни болкоуспокояващи в нашата кухняПриродни болкоуспокояващи в нашата кухня
18 Окт.
Не бързайте да тичате към аптеката, когато почувствате лека болка. Много от лекарствените продукти биха могли да се заменят с природни храни и съставки, които имат бърз обезболяващ ефект и лесно могат да върнат усмивката...
Натурални телешки шницелиНатурални телешки шницели
07 Ноем.
Нарежете филето напречно на 6 шницела, почистете го от ципите и начукайте добре. Поръсете всеки шницел с вино, черен пипер, сол. Оваляйте ги в брашното и изпържете до златисто в олиото и маста. Поднесете шницелите топли...
Колко натурални са натуралните продукти?Колко натурални са натуралните продукти?
09 Май
4
Това позволява на компаниите безнаказано да рекламират всякакви не-натурални процеси и химически добавки в продуктите като напълно натурални....
Колко натурални са натуралните сокове?Колко натурални са натуралните сокове?
22 Април
Добавя се захар или подсладител и натуралният сок е готов....
Домашна нутела с натурални продуктиДомашна нутела с натурални продукти
20 Април
1
В прясното мляко се разтварят какаото, пудрата захар, сухото мляко, разтопеното масло, ванилията и лимонтузуто. Разбиват се с миксер много добре. Печените ядки могат да бъдат лешници, бадеми или орехи, те се смилат...
Натурални свински котлети на грил тиганНатурални свински котлети на грил тиган
02 Ноем.
1
Така предпазваме и себе си и кухнята от случайно хвръкване на парченца месо. Посоляваме и поръсваме с черен пипер на вкус. Оставяме да отлежат за около час на студено....
Световни кухни: Шанхайска кухняСветовни кухни: Шанхайска кухня
30 Август
Това важи в пълна сила и за Шанхайската кухня, която придобива все по-голяма популярност....
Световни кухни: Кубинска кухняСветовни кухни: Кубинска кухня
28 Ноем.
Кубинската кухня е повлияна от испанската, френската, африканската, арабската, китайската и португалската култури. Традиционната кубинска кухня е преди всичко селска кухня. Повечето ястия са пържени или задушени....
Круфини от моята кухняКруфини от моята кухня
13 Май
Круфините от моята кухня са много вкусни! Източник: LudaEasyCook Забележка: разкошен френски круфин, не само на вкус, а и на визия....
Козуначени кифли от моята кухняКозуначени кифли от моята кухня
13 Окт.
3
Фурна - 160-170 градуса. Плоска тава с хартия за печене. Работи се с миксер! СТАРТЕР: първо се започва със стартера, като се кипва водата в малък съд на котлон и се прибавя брашното. Разбърква се енергично, докато...
Крем Брюле от моята кухняКрем Брюле от моята кухня
13 Май
6
Кремът Брюле от моята кухня е готов. Източник: Френска кухня Забележка: Изключително лесен и вкусен десерт. Ползвала съм горелка за приготвяне на карамел от посипаната захар....
Ризото Миланезе от моята кухняРизото Миланезе от моята кухня
13 Май
Ризотото Миланезе от моята кухня е много вкусно. Източник: италианска кухня Забележка: ВАЖНОТО Е разбъркване, малко течност, разбъркване и разбъркване....
Скариди саганаки от моята кухняСкариди саганаки от моята кухня
13 Май
Скаридите саганаки от моята кухня са много вкусни! Източник: Кулинарен блог на Мария Митева...
Бриош – Brioches от моята кухняБриош – Brioches от моята кухня
14 Май
6
Бриош – Brioches от моята кухня е много вкусен. Източник: Cause It`s Always Delicious Забележка: Традиционно бриошите нямат пълнеж, но може и да се сложи по желание....
Пилешка супа от моята кухняПилешка супа от моята кухня
13 Май
2
Пилешката супа от моята кухня е много вкусна. Източник: Бележките на Мама...
Млечна баница от моята кухняМлечна баница от моята кухня
06 Май
Млечната баница от моята кухня е чудна! Източник: Моята майка Забележка: Две шепи кори за мен означава една кора накъсана на парчета или срязана с ножица за по-лесно....
Мокър сладкиш от турската кухняМокър сладкиш от турската кухня
17 Януари
1
Така оформения мокър сладкиш от турската кухня поставете в хладилник, за да стегне за няколко часа преди сервиране....
Как да готвим безопасно и какви дезинфектанти да използваме в кухнятаКак да готвим безопасно и какви дезинфектанти да използваме в кухнята
12 Януари
Предвид епидемиологичната обстановка в страната трябва да се замислим и за добрата дезинфекция в нашата кухня. Какво да направим? Правилно ли извършваме дезинфекция? Подходящите продукти ли сме избрали за тази цел?...
Какви дезинфектанти да използваме в кухнята, за да е безопасно?Какви дезинфектанти да използваме в кухнята, за да е безопасно?
07 Август
Предвид епидемиологичната обстановка в страната трябва да се замислим и за добрата дезинфекция в нашата кухня. Какво да направим? Правилно ли извършваме дезинфекция? Подходящите продукти ли сме избрали за тази цел?...
Шекерпаре - вкусен сладкиш от турската кухняШекерпаре - вкусен сладкиш от турската кухня
12 Януари
Сварете сиропа за сладкиша. Трябва да се охлади, докато вие се занимавате с тестото. В купа разбийте маслото и захарта. Добавете яйцата, но отделете 1 жълтък за намазване на сладките. Прибавете гриса заедно с ванилията...
Сладка спаначена торта от турската кухняСладка спаначена торта от турската кухня
24 Февр.
Украсявате сладката спаначена торта от турската кухня по желание. Аз украсих спаначения сладкиша с нар. Източник: Resul Merve - Кулинарна мрежа...
Коледни Линцер сладки от моята кухняКоледни Линцер сладки от моята кухня
14 Май
Коледните Линцер сладки от моята кухня са готови. Източник: Приятел Забележка: Бадемово брашно може да се направи от филиран бадем в блендер, като се смила до пудра....
Натурални ароматизатори за домаНатурални ароматизатори за дома
25 Ноем.
Но вместо да купуваме изкуствени ароматизатори, можем да използваме такива, които са натурални. В следващите редове вижте някои идеи за натурални ароматизатори за дома: 1....
Натурални обезболяващиНатурални обезболяващи
27 Окт.
Различни натурални средства могат да успокоят и зъбобола, което ако ви се е случвало, знаете, че е меко казано непоносимо усещане....