Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Да си направим кайма за кюфтетаДа си направим кайма за кюфтета
10 Окт.
4
За вкусни кюфтета не забравяйте да опитате от следните рецепти: - кюфтета със сос; - кюфтета на фурна; - кюфтета от тиквички;...
Да си направим сушено месоДа си направим сушено месо
04 Дек.
11
Стига да го направите както трябва разбира се....
Пет начина да си направим шницелиПет начина да си направим шницели
01 Април
Затова днес ще ви запознаем с 5 оригинални начина да си направите шницели. Несъмнено най-известният шницел в света, който вече се е превърнал в класика, е виенският....
Как да си направим кюфтета за домашни бургериКак да си направим кюфтета за домашни бургери
21 Дек.
Оформяне на кюфтенцата за бургерите Вземете по-голям от големината на вашата длан къс от сместа и формирайте кюфте. Можете да ги оформите на ръка или с помощта на формичка за кюфтета, за да ги направите равномерни....
Да си направим конфитюр без захарДа си направим конфитюр без захар
16 Ноем.
Сладкото или конфитюрът могат да бъдат направени от най-различни плодове, както и да бъдат приготвени по ваш избор – със бяла или кафява захар, дори с подсладители, може също да си ги направите и без никакви подсладители...
Да си направим соева кайма и кюфтенцаДа си направим соева кайма и кюфтенца
09 Май
1
Можете да използвате готова соева кайма, а можете да си я направите и сами....
Как да си набавим протеини без месоКак да си набавим протеини без месо
12 Окт.
Значението на протеините за организма е толкова голямо, че те са наричани градивни елементи на тялото. Обхващайки 17 процента от теглото на тялото, протеинът преобладава като компонент на мускулите, кожата, ноктите, косата...
Пет начина да направим еклериПет начина да направим еклери
02 Април
Еклерите са едни от най-популярните френски десерти, които бързо са завладели и останалите части по света. Възникнали са около 19 в., но не е ясно със сигурност чия идея са. С тях са се хранели първоначално само френските...
Как да си набавим протеини, без да ядем месоКак да си набавим протеини, без да ядем месо
15 Септ.
Все повече хора по света се насочват към увеличаване на консумацията на вегетарианска храна и избягване на месните продукти. Това обаче не означава, че трябва да се лишават от най-важната хранителна съставка, необходима...
Мусака без месоМусака без месо
15 Ноем.
Залейте с разбитото кисело мляко с яйца и върнете да се запече отново....
Плов без месоПлов без месо
08 Ноем.
Покрива се с капак и се вари първо на силен огън после на слаб без да се отваря капака. След около 15 минути се маха от котлона и се оставя с капака. Сервира се поръсен с нарязан магданоз....
Капама без месоКапама без месо
22 Дек.
Капамата без месо е много вкусна....
Пелмени без месоПелмени без месо
11 Ноем.
Изваждаме с решетъчна лъжица и сервираме пелмени без месо с разнопено масло....
Гювеч без месоГювеч без месо
06 Юни
Гювечът без месо е готов....
Пица без месоПица без месо
23 Април
За тестото: всичко освен брашното с 1 гореща ч.ч. вода се залива и оставя покрито за 5 мин. Брашното се изсипва в купа заедно с течната смес. Смесват се докато се получи тесто. Вече готовото тесто се покрива с кърпа и...
Лазаня без месоЛазаня без месо
29 Март
По желание може да поръсвате с малко настърган кашкавал, докато редите лазанята. Сложете да се пече за около 30 минути в загряна на 180 градуса фурна....