Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печурки с плънкаПечурки с плънка
22 Юни
Печурките с плънка са готови....
Печурки в маслоПечурки в масло
10 Юли
Печурките в масло са готови....
Печурки в маринатаПечурки в марината
19 Ноем.
Добре почистените гъби се нарязват на филийки. Продуктите за маринатата се смесват и се кипват. Добавят се нарязаните гъби и се вари, докато леко омекнат. Сместа се сваля от котлона, добавят се нарязаните скилидки чесън...
Ароматни печурки в маслоАроматни печурки в масло
23 Окт.
Готви се още за около 2 или 3 минути и ароматните печурки в масло са готови....
Пълнени печурки с пюреПълнени печурки с пюре
08 Януари
Гъбите се измиват добре и пънчетата им се нарязват. Всичко се задушава се в маслото. Целите гъби се отцеждат, а останалото се добавя към картофеното пюре и ситно нарязани краставички. Поръсва се със солта и черния пипер...
Пълнени печурки с кашкавалПълнени печурки с кашкавал
13 Януари
Пълнените печурки с кашкавал са готови....
Пълнени печурки с чушкиПълнени печурки с чушки
10 Февр.
Пълнените печурки с чушки са чудесна гарнитура към любимите ви ястия....
Пълнени печурки с моцарелаПълнени печурки с моцарела
28 Август
Измиваме печурките и отделяме пънчетата. Поставяме лист хартия за печене в голяма тава и намазваме равномерно със зехтина. Отгоре подреждаме гъбите една до друга. Посоляваме навсякъде....
Печурки с винен сосПечурки с винен сос
25 Януари
Почистените гъби се попарват с кипяща подсолена вода, отцеждат се, нарязват се на филийки, слагат се в съд с 2–3 супени лъжици подсолена вода и растително масло и се задушават. Като омекнат гъбите, се прибавят 1 щипка...
Печурки по азиатскиПечурки по азиатски
14 Ноем.
Сервирайте печурките по азиатски самостоятелно или като компания на ориз или месо. Добър апетит!...
Печурки по манастирскиПечурки по манастирски
21 Окт.
Поднесете печурките по манастирски топли с чудна содена питка....
Печурки по провансалскиПечурки по провансалски
13 Март
Гъбите се запържват в маслото, докато им се изпари водата. След това се овкусяват със сол и черен пипер. От обелените и ситно нарязани домати, задушени с лука, чесъна и подправките, приготвяме доматеното пюре. Поставяме...
Печурки на тиганПечурки на тиган
03 Февр.
Овкусете печурките на тиган със сол и сок от лимоновия резен....
Пълнени гъби печурки с гаудаПълнени гъби печурки с гауда
10 Януари
1
Пълнените гъби печурки с гауда са готови....
Печурки с ориз и киноаПечурки с ориз и киноа
11 Септ.
Поднесете печурките с ориз и киноа....
Печурки в масло на тиганПечурки в масло на тиган
17 Април
1
Печурките в масло на тиган са готови....
Ориз с печурки и чушкиОриз с печурки и чушки
11 Окт.
Ориз с печурки и чушки - леко и вкусно предложение....
Фрикасе с печурки и пилеФрикасе с печурки и пиле
19 Февр.
Оставя се да къкри, докато фрикасето с печурки и пиле добие желаната гъстота....
Мариновани печурки с бяло виноМариновани печурки с бяло вино
17 Август
Почистете гъбите. В дълбок съд смесете виното, оцета, олиото, солта и захарта. Сложете маринатата да заври. Добавете чесъна. След като марината заври, потопете гъбите на порции за около 2-3 минути. Готовите...
Кладница и печурки в маслоКладница и печурки в масло
01 Окт.
Кладницата и печурки в масло са много вкусни!...
Макарони с печурки и кашкавалМакарони с печурки и кашкавал
11 Окт.
Макароните с печурки и кашкавал са вкусни и лесни....
Печурки в масло на фурнаПечурки в масло на фурна
07 Юли
Печурките в масло на фурна са готови....
Пълнени печурки с бабеково карначеПълнени печурки с бабеково карначе
10 Дек.
Печурките се почистват, а пънчетата им се отстраняват внимантелно. Беконът запичаме до хрупкава коричка. След като се охлади го начупваме и поставяме в блендер....
Супа от печурки и сметанаСупа от печурки и сметана
02 Януари
3
Гъбите се изчистват, измиват и се смилат на машинка. Задушават се на слаб огън с настъргания лук около 10 минути. Запържват се с брашното, след което се добавят бульонът и черният пипер. Супата се сваля от огъня, застройва...
Печурки с мащерка и чесънПечурки с мащерка и чесън
20 Февр.
1
Гъбите се измиват и пънчетата се отделят. Правят се няколко нареза на гъбите и се поливат с лимонов сок и зехтин. Поръсват се с черен пипер и сок и се оставят така за 2 часа. След това се пълнят със смес от счукан чесън...