Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свириПанирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
07 Окт.
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Плодовата торта на ГериПлодовата торта на Гери
30 Май
Изчаквам малко да се желира, преди да полея ягодите. Ако престои една вечер, плодовата торта става много вкусна. Плодовата торта на Гери е готова....
Стерилизирана заготовка за ястия с тиквичкиСтерилизирана заготовка за ястия с тиквички
20 Юни
1
А и понякога се забравя, че има сол в консервата и ястията се пресоляват. * По преценка и вкус можете да добавите и магданоз....
Забравете за плодовете - пийте бира!Забравете за плодовете - пийте бира!
04 Август
В тези огромни количества се включва само алкохолната напитка....
Плодовата бира е създадена преди 9000 годиниПлодовата бира е създадена преди 9000 години
16 Септ.
В последно време плодовата бира се превърна в истински хит. Алкохолната напитка с аромат на различни плодове е любимо питие на много мъже и жени през горещите летни дни....
Идеи за сладкиши с плодова бираИдеи за сладкиши с плодова бира
31 Май
С помощта на плодова бира можете да приготвите вкусни сладкиши, с които да изненадате любимите си хора. С плодова бира тези сладкиши ще бъдат още по-свежи и ще се топят в устата....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Оставете мъжете си да пият бира! Прави ги по-плодовитиОставете мъжете си да пият бира! Прави ги по-плодовити
17 Окт.
Оказва се, че мъжете, които са почитатели на бирата, са по-плодовити, отколкото онези, които не си позволяват и глътка от златистата течност....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
07 Май
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Сипва се 1/2 чаена чаша бира и толкова вода. Свински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка. Сервират се със студена бира или червено вино! Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
07 Юли
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Сайдерът - бутилка удоволствие между светлата бира и плодовото виноСайдерът - бутилка удоволствие между светлата бира и плодовото вино
03 Окт.
Съвсем скоро ще ви предложим и страхотни рецепти за ястия с участието на този вкусен ябълков еликсир!...
БираБира
14 Окт.
Тя се използва за приготвянето на най-различни ястия, сосове и маринати. Ако накиснете пилето в бира, преди да го опечете, то ще стане невероятно крехко. Същото важи и за печенето на свинско....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Цедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Защо да включим хинапа в менюто си?Защо да включим хинапа в менюто си?
25 Ноем.
В следващите редове вижте основните ползи от хинапа, които ще ви накарат още днес да го включите в менюто си: Засилва имунитета - хинапът е изключително богат на антиоксиданти и органични съединения, което го прави отлична...