Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Десерт ХитДесерт Хит
14 Януари
4
Сипете млякото в съд, в който ще варите пудинга, сложете захарта и кокосовото масло. Смесете пудинга с малко мляко и разбъркайте. Добавете към млякото, варете няколко минути и свалете от котлона. Ако имате купички...
Родните вина са хит зад границаРодните вина са хит зад граница
28 Юни
В истински хит сред чужденците се превърнаха родните вина. Напитките, произведени от сортовете грозде рубин, памид и мавруд, са високо ценени зад граница....
Винаги сполучливи палачинкиВинаги сполучливи палачинки
07 Юли
След 10 мин. може да започнете да приготвяте винаги сполучливите палачинки. Поднесете пухкавите палачинки със сирене, домашно сладко, шоколад или друго....
Винаги сполучлив тутманикВинаги сполучлив тутманик
29 Окт.
Винаги сполучливият тутманик е готов....
Винаги сполучлив кексВинаги сполучлив кекс
23 Ноем.
След изпичане на винаги сполучлив кекс охладете върху решетка и ако желаете, поръсете винаги сполучлив кекс с пудра захар....
Винаги сполучливи палачинкиВинаги сполучливи палачинки
18 Септ.
Винаги сполучливите палачинки са чудни!...
Винаги сполучливи целувкиВинаги сполучливи целувки
26 Окт.
Насладете се на тези винаги сполучливи целувки....
Кои са естествените оцветители за сладкиши и сладки?Кои са естествените оцветители за сладкиши и сладки?
09 Окт.
Оцветителите, които се влагат в сладкарската промишленост, не са много полезни за здравето, затова ви предлагаме няколко естествени и здравословни начина да оцветите своите сладки и сладкиши....
Шарен кекс винаги сполучливШарен кекс винаги сполучлив
10 Юни
2
Това е един шарен кекс винаги сполучлив!...
Кафени сладкишиКафени сладкиши
06 Август
Печете различните сладки за кафе на 180 °C за 20 минути....
Сладкиши МелиндресСладкиши Мелиндрес
21 Дек.
3
Жълтъците се разбиват, добавя се захарта и се разбива до бяло. Кората на лимона се настъргва и се добавя към жълтъците. Разбърква се добре и се добавя канелата. Маслото се разтопява, без да кипва, охлажда се и се добавя...
Винаги пухкав и сочен кексВинаги пухкав и сочен кекс
11 Август
19
Истински пухкав и сочен кекс, който винаги се получава!...
Винаги сполучлив кекс с фантаВинаги сполучлив кекс с фанта
03 Март
3
Винаги сполучлив, много мек и вкусен кекс с фанта за следобедното ви кафенце....
Винаги сполучлив кекс с какаоВинаги сполучлив кекс с какао
09 Септ.
Чашата, която използвах, е с вместимост 250 мл. Включваме фурната на 160 градуса с вентилатор и слагаме решетката на най-ниското ниво, но не на дъното на фурната. Ако фурната ви няма вентилатор се включва на 250 градуса...
Италиански сладкиши SoffioniИталиански сладкиши Soffioni
08 Март
Печете италианските сладкиши Soffioni във фурна на 180 градуса за 30-35 минути. Поднесе ги, поръсени с пудра захар и се насладете на страхотни сладкиши. Източник: Vesela Pirgova - Кулинарна мрежа...
Класическите дрехи са винаги актуалниКласическите дрехи са винаги актуални
23 Април
Това е по-скоро начин на мислене, присъщ на момичетата в тийнейджърска възраст, който не отчита, че модерно не винаги означава красиво. Да имате ваш собствен стил, въпреки тенденциите, е смело....
Класическите мебели са винаги актуалниКласическите мебели са винаги актуални
04 Юли
1
Независимо какви са новите тенденции и водещите стилове всяка година има едни правила, когато винаги трябва да се спазват при обзавеждането на дома....
Цветовете сорбе са хит лятотоЦветовете сорбе са хит лятото
30 Юли
През лятото на 2013 година тоталният хит са цветовете сорбе. Това са цветове, от които просто сякаш вее прохлада – точно като от ледената свежест на десерта сорбе. Един от най-хитовите цветове сорбе е ментовият, който...
Смес от подправки за сладкиши и сладкиСмес от подправки за сладкиши и сладки
11 Април
Можете например да добавите сушена мента или маточина, кимион, кориандър или други подправки, които се използват не само за сладкиши и сладки....
Ретро сладкиши с крушиРетро сладкиши с круши
27 Септ.
2
Ретро сладкиши с круши, който може да замени и най-любимия ви плодов тарт. Карамелизирайте 1 ч.ч. от захарта в тавата. Върху горещия карамел сложете маслото и изчакайте да се разтопи. Оставете леко да се охлади....
Ароматен сладкиши с ягодиАроматен сладкиши с ягоди
09 Април
Ароматен сладкиш с ягоди за следобедното кафе или за закуска....
Фъстъчен крокан за сладкишиФъстъчен крокан за сладкиши
07 Май
Този домашен крокан се използва за сладкиши, като съобразно сладкиша може да се начупи или смели с блендер. Фъстъчен крокан за сладкиши се съхранява в стъклен съд в хладилник....
Основен крем за сладкишиОсновен крем за сладкиши
25 Окт.
1
Този яйчен крем може да се използва при приготвянето на най-различни сладкиши....
Лимоново масло за сладкишиЛимоново масло за сладкиши
21 Април
Лимоновата кора се настъргва на ситно, като се внимава да не се засяга бялата част. Изстисква се сокът на лимоните. В тиган се смесват настърганата кора, сока, маслото, захарта и яйцата и се загряват при непрекъснато...
Маслен крем за сладкишиМаслен крем за сладкиши
12 Юли
Крема може да ползвате за всякакъв вид пасти, торти, сладкиши....