Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сотиране на зеленчуциПри приготвяне на сотирани зеленчуци или меса продуктите се завъртат няколко пъти. Подходящият съд за сотиране е дълбок тиган с високи стени или т.нар уок....
02 Юни
Прости съвети против бръчкиПросто вземете необходимите мерки. Добрият външен вид е единствено във ваши ръце.
Стареенето на кожата е съвсем естествен процес, но при някои от нас той настъпва по-рано, а при други по-късно....
04 Март
11
Как да сотираме хапки от свинско месо?Сотирането изисква кратко време и минимална мазнина. Сотираното свинско месо е изключително здравословно и хранително ястие....
29 Юли
Съвети за обработка на месоПредварителната обработка на месото се състои най-вече в неговото прецизно измиване. Месото трябва да бъде измито под силна струя вода.
Мие се цялото парче, предназначено за готвене. Не се мие месо, което вече сте нарязали...
07 Април
Съвети за варене на месоЗа да е вкусно и полезно, месото се вари по определен начин. То се вари във вода или в зеленчуков бульон. Ако сложите месото във вряща вода, горният слой на белтъчини ще коагулира много бързо, което ще предпази полезните...
14 Май
Съвети при готвенето на дивечово месоДивечовото месо е истински деликатес на трапезата ни и е много по-полезно от месото на животни, отглеждани от хората за храна. Вкусното месо от диви животни се дели на три основни групи - пернат дивеч (фазани, яребици...
10 Май
Прости, но важни съвети за женското здравеЕто няколко простички, но ефективни съвета, които според много дами помагат, когато жените са измъчвани от вагинални гъбички и други интимни проблеми.
page1....
06 Март
Съвети за винаги вкусно месо на трапезатаВече знаете хитринки и полезни съвети при готвене на месо, които да използвате при печено свинско или вкусни пържоли....
09 Април
Съвети за приготвяне на марината за месоЕдно от най-важните условия за вкусно месо на барбекю е добре направената марината. Маринатата е идеално решение за по-жилавите парчета месо.
Маринатата е течна смес, която има за цел да обогати вкуса на месото. Освен...
19 Май
Съвети за осоляване и сушене на месоПросто отърсете по-голямата част от солта и намажете месото със смес от подправки. След като подправките са приложени, можете да увиете месото в тензух, за да държите подправките заедно....
17 Юли
Съвети за консервиране на месо в бурканиЕто защо тук ще Ви дадем някои ценни съвета за консервирането на месо в буркани:
- Когато затваряте месо в буркани, винаги го оглеждайте добре. То трябва да е съвсем прясно и да има свеж вид....
28 Януари
2
Как се свалят жени - прости съвети за мъжеПриродата е замислила мъжете като ловци и завоеватели, които да воюват за женското внимание. Изкуството на съблазнението на жени не е толкова трудна задача, колкото изглежда на пръв поглед.
Едно от основните правила, които...
22 Февр.
2
Съвети при осоляване на каймаКогато приготвите дадено ястие, след като го опитате и ви се стори не достатъчно солено, е лесно да му добавите малко сол. Не така обаче стои въпросът с каймата. Как трябва да я осоляваме и колко сол се слага, ще разберем...
14 Дек.
Марината за поливане на месоНалейте получената марината в буркан, захлупете го (но не го запечатвайте), и я оставете поне един ден на слънце, след което я използвайте за поливане на месото по време на печене....
19 Август
Какво означава сотиране?Вижте и някои апетитни рецепти за сотиране: сотирани картофки, сотирани гъби и сотирани пилешки сърца....
17 Май
Няколко прости съвета за успешен и ползотворен денТова бяха нашите съвети за успешен ден. Изпробвайте още днес някои от тях, за да сте по-ползотворни!...
20 Януари
Пуешко месо на фурнаПечете пуешкото в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност....
27 Ноем.
Телешко месо на тиганРежем месото на късове с големина не повече от 3-4 см.
3. Загряваме олио в тиган и слагаме месото.
4. Запържваме го леко и когато е полуготово, добавяме солта, чесъна, кимиона и индийското орехче.
5....
09 Април
Мляно месо на тиганЗеленчуците се нарязват на едро с изключение на лука, чесъна и лютата чушка.
Запържвате месото и подправяте. Изсипвате зеленчуците при него и задушавате 10 минути под похлупак....
28 Февр.
Печено месо на жарНа другия ден запалете барбекю или камина, когато има хубава жар сложете скара и парчето месо.
Обръщайте скарата на моменти, за да се изпече равномерно от всички страни....
30 Ноем.
Пилешко месо на скараМоже да го изпечете и във фурна - времето за печене е 15 минути в предварително загрята на 180 г фурна.
Поднесете печеното на скара пилешко месце със свежа салата по избор....
13 Март
1
Конско месо на скараКонското месо се нарязва на пържоли, хубаво се натрива със сол, черен пипер, смлян кимион и се полива с 2 ч.ч. вино в купа. Покрива се и се оставя 3 часа в хладилник....
26 Март
Съвети при готвене на млечни продуктиТова бяха някои полезни съвети за готвене на млечни продукти. Всички те могат да са ви от голяма помощ....
06 Август
Полезни съвети при приготвянето на рибаРибата заема значително място като важна и пълноценна храна за човешкия организъм.
Стойността на рибата като хранителен продукт се определя от голямото количество белтъчини, в които се съдържат незаменимите аминокиселини...
16 Юли
С тези прости съвети ще имате млада и стегната вагинаВагинален стягащ крем
Друг лесен и прост метод, който може да подмлади вагината ви, е използването на всякакви козметични продукти за стягане на вагината....
07 Август