Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
28 Юли
1
Този кекс се нарича шофьорски, защото никога не съхне и е винаги мек. Издържа дълго време, затова шофьорите го предпочитат. Приготвя се лесно и бързо....
Пържен патладжан, който не задържа мазнинаПържен патладжан, който не задържа мазнина
08 Дек.
Извадете и сервирайте пържения патладжан веднага. Имате перфектния пържен патладжан, който не задържа мазнина....
Не говори лошо за никого никога! Ето защоНе говори лошо за никого никога! Ето защо
20 Дек.
Научете се да виждате ярките цветове на живота, като така никога няма да се изкушите да говорите лошо за другите....
Изкуствени сълзи - какво знаем (не знаем) за тях?Изкуствени сълзи - какво знаем (не знаем) за тях?
14 Януари
Всички тези изброени симптоми се отнасят общо към така наречения синдром на сухото око, който след по-сериозните нарушения в зрението е следващият по честота срещан проблем на очите....
Най-ужасните храни, които се сервират в ресторантиНай-ужасните храни, които се сервират в ресторанти
18 Април
Всеки пътешественик, който обича да посещава далечни дестинации, е почти задължен да опознае както традициите на дадена страна, така и нейната кухня....
Пилето, в което ще се влюбитеПилето, в което ще се влюбите
07 Окт.
2
Поднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата. Добър апетит!...
Салата 3-ти мартСалата 3-ти март
03 Март
Сиренето отрязваме на две плочки. Слагаме го най-отгоре в салатната чиния. Под него слагаме ситно нарязания лук. Краставицата нарязваме под лек наклон и слагаме под лука. Домата нарязваме на полумесеци и го добавяме...
Какво не знаем за дрождитеКакво не знаем за дрождите
26 Март
Те могат също да асимилират неорганичен азот (NH4 +), който се превръща от клетките в аминокиселини. За нормален метаболизъм, 1 w трябва да съдържа не по-малко от 140 mg амин азот....
Какво не знаем за калция?Какво не знаем за калция?
05 Март
1
За никой не е изненада, че калцият е сред най-важните минерали в тялото ни....
Какво не знаем за меда?Какво не знаем за меда?
25 Ноем.
Знаете ли, че медът дава повече енергия от кафето? Научете се да добавяте по лъжица мед в чая, към сутрешната препечена филийка, по-малко преди тренировка и ще видите разликата....
Какво не знаем за зелето?Какво не знаем за зелето?
31 Март
Това е поради съдържанието в зелето на витамин С, който спомага за изгарянето на мазнини, както и витамин В, който усилва метаболизма и по този начин помага на тялото да се освободи от мазнините....
Какво не знаем за денима?Какво не знаем за денима?
15 Януари
Никога не прибирайте дънките едни върху други. В тях има фибри, които се нуждаят от въздух....
Какво не знаем за червилотоКакво не знаем за червилото
07 Окт.
През XVII в. се използвала толкова активно, че дори английският парламент приел закон, според който мъжът може да се разведе с жена си, ако се окаже, че след сватбата тя не изглежда толкова красиво, колкото преди нея....
Какво не знаем за ПарижКакво не знаем за Париж
19 Ноем.
Въпреки че Париж е един от най-посещаваните от туристи град в света, съществуват много факти за него, които са известни на малко хора. Сред тях е този, че прочутата Айфелова кула е била строена, за да бъде срината след...
Какво не знаем за смехаКакво не знаем за смеха
13 Юни
Причините за смеха, в това число и заразителния смях, се крият вероятно в еволюцията на човека. Човекът е единственото същество, способно да се смее, като възрастният човек го прави средно 17 пъти дневно. Естественият смях...
Картофена запеканка със салам СервилатКартофена запеканка със салам Сервилат
08 Май
Сервирайте поръсено с остатъка от зеления лук. Добър апетит! Картофената запеканка със салам Сервилат е готова....
Апетитна пица Аз и ТиАпетитна пица Аз и Ти
04 Дек.
Апетитната пица Аз и Ти е страхотна....
Бисквити за 3-ти мартБисквити за 3-ти март
04 Март
Разпределят се легнали в тава на разстояние, защото омекват от топлината, и се слагат да се запекат на 15-тина минути на около 160 градуса (аз бях включила и горния, и долния реотан, но може би ако е само горният, ще запазят...
Питка за 3-ти мартПитка за 3-ти март
02 Март
В последните 15 минути, покрийте питката с фолио, за да не потъмнява много отгоре и да си личат цветовете ѝ....
Никога не казвайте тези неща! Ще се изложитеНикога не казвайте тези неща! Ще се изложите
06 Ноем.
Не си спомням името ти Никога не казвайте на някого, че не помните как се казва!...
Какво никога не трябва да обличаме на работаКакво никога не трябва да обличаме на работа
01 Август
Трябва да се знае, че дънките отдавна са позволени, а строго официалните тоалети отдавна са в миналото. Все пак има няколко тоалета, които, освен че не е приемливо, не е и прилично да ги носите в работна среда....
Ястията, които един шеф готвач никога не би поръчал в ресторантЯстията, които един шеф готвач никога не би поръчал в ресторант
12 Януари
Ако ресторантът е разположен на морския бряг и знаете, че там се сервират пресни морски храни, можете да поръчвате без колебания....
Баница, която не спадаБаница, която не спада
26 Септ.
8
В киселото мляко сложете содата и бакпулвера да шупне, след което го смесете с яйцата, олиото и брашното. Бъркайте до хомогенна смес без бучици. Отделно натрошете сиренето. Вземете една кора, намажете с четка с малко масло...
Какво знаем и не знаем за гърдите си?Какво знаем и не знаем за гърдите си?
10 Ноем.
5
От тази статия ще научите всичко най-важно, което трябва да знаете за своя бюст. Колкото и да не ви се хареса това, кожата на деколтето остарява по-бързо. Защо?...
Шоколадов сладкиш, който се топи в устатаШоколадов сладкиш, който се топи в устата
20 Февр.
2
Става чуден сладкиш, който се топи в устата! По желание може да се украси в още ядки или пък цветни пръчици....