Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
СушиСуши
19 Септ.
5
Опасността от заразяване с anisakis е най-голяма при консумацията на речни риби като сьомгата (сьомговите риби), както и при пъстървата....
Туршия за бърза консумацияТуршия за бърза консумация
09 Окт.
1
След 4-5 дена туршията е готова за консумация. Има трайност около месец....
Кьопоолу за бърза консумацияКьопоолу за бърза консумация
28 Дек.
Кьопоолуто за бърза консумация е готово. Източник: Ралица Николаева...
Хосомаки сушиХосомаки суши
31 Окт.
Измих много добре ориза за суши, докато се избистри водата и го оставих да се отцеди около 20 минути....
Суши ТортаСуши Торта
06 Ноем.
Суши Тортата е готова....
Урамаки сушиУрамаки суши
25 Окт.
С помощта на рогозката завиваме руло суши, като притискаме силно, докато навиваме. Режем рулото на шайби с остър нож. При всеки разрез мокрим ножа с вода. Поднасяме Урамаки суши с пиле, със соев сос и уасаби....
Суши топчетаСуши топчета
14 Ноем.
Преди сервиране найлонът на домашното суши се премахва. Гарнирайте суши топчета по желание с уасаби и соев сос....
Обърнато сушиОбърнато суши
09 Март
Обърнатото суши е готово....
Нигири сушиНигири суши
24 Окт.
Поднасяме нигири суши със соев сос. Добър апетит!...
Маки СушиМаки Суши
28 Ноем.
От тези продукти се получават около 56 парчета суши....
Суши ШийтакеСуши Шийтаке
26 Май
5
Разгънете внимателно листото нори и го поставете върху рогозка за суши( или мокра кърпа) с гладката страна надолу....
Веге сушиВеге суши
06 Април
1
Върху дървена дъска поставете малка подложка за навиване на суши. Върху подложката сложете 1 лист нори, върху него спаначените листа и останалите съставки (авокадо и червено зеле)....
Суши сашимиСуши сашими
20 Януари
Суши сашими се консумира с пръчици за хранене, като всяко парченце се топва в смес от соев сос с уасаби, а след изяждането на всеки вид риба се хапва от ряпата дайкон и от маринования джинджифил....
Веган сушиВеган суши
07 Юни
2
Сваряваме ориза и навиваме водораслите заедно със зеленчуци по избор - авокадо, краставици, моркови, чери домати, червено зеле, хумус и соев сос. Поднесете веднага....
Домашно сушиДомашно суши
22 Дек.
Оставете така навитите рула домашно суши да се стегнат за 60 мин. в хладилник. Готовите руло нарежете на хапки суши в остър нож....
Суши ШийтакеСуши Шийтаке
26 Май
5
Разгънете внимателно листото нори и го поставете върху рогозка за суши( или мокра кърпа) с гладката страна надолу....
Суши запеканкаСуши запеканка
03 Февр.
Намазваме хляба с топеното сирене, разпределяме кренвиршите, салама и настъргания кашкавал. Навиваме на стегнато руло и режем на парчета с дължина около 2 см. Нареждаме ги в тава, поръсваме с черен пипер. Разбиваме...
Пукани чушлета за бърза консумацияПукани чушлета за бърза консумация
13 Септ.
Пуканите чушлета за бърза консумация са чудни!...
Чорбаджийски чушки за бърза консумацияЧорбаджийски чушки за бърза консумация
19 Окт.
Чорбаджийските чушки за бърза консумация са готови....
Претъпкано зеле за бърза консумацияПретъпкано зеле за бърза консумация
18 Окт.
1
Не е зле да си ги приготвите за бърза консумация. Трябват ви кофа, леген, дъска за рязане, остър нож и здрави ръце. Разполовете зелките и почистете от кочана. Режете ги на тънки ивици....
Мариновани патладжани за бърза консумацияМариновани патладжани за бърза консумация
06 Май
Извадете и сервирайте вашите мариновани патладжани за бърза консумация....
Домашна лютеница за директна консумацияДомашна лютеница за директна консумация
28 Август
2
Овиваме патладжана във фолио и слагаме във фурната на 200 градуса заедно с чушките, за да се изпекат за около 20 мин. След това ги задушаваме, докато обелим доматите и ги пасираме до пюре. Нарязваме на ситно чесъна и...
Мариновани тиквички за дълга консумацияМариновани тиквички за дълга консумация
27 Юли
Малките тиквички са за предпочитане в тази рецепта. Нарежете ги по дължина или на колелца. Леко осолете и отцедете излишната вода. В голяма купа ги полейте със соевия сос и около 5 с.л. олио. Разбъркайте много добре...
Мариновани чушки за бърза консумацияМариновани чушки за бърза консумация
01 Септ.
Чушките се изчистват от семената и с нож се цепват само отдолу до средата. Приготвя се марината. В тенджерка се сипва оцетът, водата, олиото, солта, дафиновият лист и нарязани скилидки чесън. Поставя се на котлона да заври...
Маринована сиврия за бърза консумацияМаринована сиврия за бърза консумация
14 Юли
Нарежете на ситно пресните магданоз, копър и листа целина. Почистете и нарежете глава чесън. Пригответе маринатата, като смесите солта, захарта, оцета, зехтина и водата. Разбъркайте, докато се разтворят напълно солта...