Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Козунаци на инатКозунаци на инат - получи се меко казано перфектен.
П.П. Едното оформяне заимствах от Katia Stoianova - благодаря за идеята.
Бон Апети!...
13 Април
Полезни съвети при приготвянето на рибаРибата заема значително място като важна и пълноценна храна за човешкия организъм.
Стойността на рибата като хранителен продукт се определя от голямото количество белтъчини, в които се съдържат незаменимите аминокиселини...
16 Юли
Съвети при приготвянето на мармалади за зимнинаПриготвянето на зимнина чрез варене е най-сигурният начин да запазим кондензираните плодове за през дългите зимни месеци. Мармаладът представлява гъсто сварената месеста част и сока от плодовете....
13 Август
Пухкави Великденски козунаци на конциПечете великденските козунаци на конци в загрята фурна на 170 градуса за около 30-35 минути....
29 Април
Лесни усукани козунаци с аромат на нарПоръсете с бадеми и захар и печете в загрята фурна на 160 градуса за около 35 минути.
Пробвайте с дървено шишче дали е изпечен, но след 20-тата минута. Това са лесни и много вкусни ухаещи на Нар козунаци....
16 Април
Козунаци с шоколадПравят се козунаци, слагат се в намазани с масло форми, а отгоре се мажат с разбито яйце и се поръсват с шоколада, натрошен на дребно. Пекат се в умерена фурна. Поръсват се с пудра захар, след като леко изстинат....
19 Април
Козунаци с лимонада по рецепта на Ваня ДжорджевичНамазваме с разбито яйце, поръсваме със захар или мокра захар и печем в козунаците с лимонада по рецепта на Ваня Джорджевич загряна фурна на 150 °C с вентилатор....
23 Април
3
Памук козунаци на конци, замесени в хлебопекарнаПамук козунаците на конци, замесени в хлебопекарна са готови....
23 Април
Козунаци с различни плънкиКъсате от тестото и оформяте фитили и сплитате козунаци според големината на съдовете, а тя трябва да е 2/3 от съда. Прибавяте част от плънките във фитилите, като всеки оформен козунак е с различна плънка....
01 Май
Великденски козунаци с локумЩом го извадим от фурната, мажем с разтопен мед за блясък нашите великденски козунаци с локум....
08 Април
1
Козунаци с ябълкова плънкаОставяме да втаса още 40 минути във фурната, включена на 50 градуса.
После се намазва с разбит жълтък и поръсваме кафява захар и забодени лешници на кръглия козунак....
01 Май
Козунак с аромат на лимонМажем с жълтък, поръсваме със захар и печем на 180 градуса за 35 минути....
25 Април
3
Съвети при приготвянето на мусакаВ следващите редове вижте полезни съвети при приготвянето на мусака:
1. Всички зеленчуци, които се използват, трябва да са свежи и узрели, тъй като само тогава те ще се получат сочни и меки.
2....
08 Февр.
Съвети при приготвянето на яребициНа вашето внимание представяме една изпитана рецепта за приготвяне на яребица....
07 Февр.
Съвети при приготвянето на фазанМесото на фазана е много полезно за здравето, тъй като съдържа малко мазнини и поради това се смята за диетичен продукт.
В състава му влизат много полезни витамини - B5, B6 и B12, а също така желязо, цинк, мед и...
06 Февр.
Съвети при приготвянето на сьомгаЕто защо тук ще ви предложим няколко съвета относно приготвянето на сьомга, за да бъде тя не само здравословна храна, но и вкусна.
1....
01 Февр.
Съвети при приготвянето на сланинаЗа да направите добра домашна сланина, казват, най-важното е да имате студено помещение, в което да я приберете, много сол, с която да я наръсите и, естествено - добър материал.
Ето няколко стъпки, в които може да приготвите...
01 Февр.
Съвети при приготвянето на ФрикасеДалеч не всички домакини знаят какво е Фрикасе и как правилно да го приготвят. В действителност това е френско ястие, което представлява рагу от месо с бял сос. Като правило се прави с пилешко, телешко или заешко...
23 Януари
Съвети при приготвянето на заешкоПредлагаме на вниманието ви 5 полезни съвета при приготвянето на заешко месо:
1. Заешкото месо е подходящо за приготвяне на всякакви ястия - супи, предястия, основни ястия и т.н....
22 Януари
Съвети за приготвянето на рибаЕдин от най-добрите методи за приготвянето на риба е на пара. Ако нямате уред за готвене на пара, можете да използвате за целта дълбока тенджера, гевгир и фолио....
17 Юли
Козунаци с домашен шипков мармаладОформянето на козунаците е според вкуса на всеки. Също зависи и от формите, които ще ползвате за печене.
Сплетените козунаци се поставят в съдовете за печене и се оставят да втасат отново поне 40-60 мин....
03 Януари
Козунаци от хладилно тестоНа сутринта извадете тестото за около час да стане със стайна температура. След това оформете козунаците както ви харесва. Аз направих 4 малки и един по-голям....
08 Април