Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети при готвене на млечни продуктиСъвети при готвене на млечни продукти
06 Август
Това бяха някои полезни съвети за готвене на млечни продукти. Всички те могат да са ви от голяма помощ....
Съвети при готвенето на карагьозСъвети при готвенето на карагьоз
04 Юни
Неприятното при този вид риба е, че има малки костици, с които трябва да се внимава. За да премахнете поне част от тях, трябва да направите следното. Направете на карагьоза малки прорези (по ширината на рибата). Не я режете...
Съвети за готвенето на артишокСъвети за готвенето на артишок
16 Март
Основните съвети за готвене на ортишок стъпка по стъпка започват почистването му. Отрежете горната 1/3 на артишока, така че да се вижда сърцевината му....
Съвети при готвенето на яребицаСъвети при готвенето на яребица
06 Март
Ястията, приготвени с яребица, отдавна заемат специално място в кулинарията. Месото им винаги се е считало за здравословнo, тъй като те се хранят с естествени храни. Но колко от нас знаят как да приготвят яребицата така...
Съвети при готвенето на фазанСъвети при готвенето на фазан
06 Март
Ястията с фазан се оценяват високо от изтънчените гастрономи. Месото на тази птица винаги присъства на масите на кралските особи и се смята са вкусно и изискано. Ако сте решили, че е дошло времето и вие да порадвате небцето...
Съвети при готвенето на пуйкаСъвети при готвенето на пуйка
17 Февр.
Въпреки това има няколко съвета, които ще ви помогнат за това ястията с пуйка да са винаги сочни и невероятно вкусни. 1....
Съвети при готвенето на агнешкоСъвети при готвенето на агнешко
29 Януари
Освен това агнешкото има много варианти на готвене, които може да поднесете на вашите близки. Агнешкото месо всъщност не е трудно за приготвяне....
Съвети при готвенето на дивечово месоСъвети при готвенето на дивечово месо
10 Май
За различните видове дивеч времето на престой на месото преди готвене е различно. За птиците е от 3 до 5 дни, за зайците е 2-3 дни. Почистването от вътрешности обаче се прави веднага след лова....
Съвети при готвенето за бебеСъвети при готвенето за бебе
22 Февр.
Ще ви представим накратко някои основни правила и съвети при готвенето за бебе. Преди да започнете, измийте добре ръцете си с гореща вода и сапун и ги избършете в чиста кърпа....
Съвети при готвенето в гювечСъвети при готвенето в гювеч
02 Февр.
При готвенето в гювеч на по-тлъсто месо не се налага да използвате никаква допълнителна мазнина. По време на готвенето месото ще пусне достатъчно. Хем по-малко усилия, хем по-здравословно. 4....
Съвети и трикове при готвенето на нахутСъвети и трикове при готвенето на нахут
21 Дек.
Готвенето на нахута е много лесно, независимо дали се готви на пара или във вода. В тази статия ще намерите лесни идеи, съвети и трикове как по-лесно да сготвите нахута....
Съвети при готвенето на свински бял дробСъвети при готвенето на свински бял дроб
15 Юни
Времето на готвене е между 1-2 часа. Не всеки обича порестата структура на белия дроб, за да направите парчетата по-плътни, поставете ги под тежест след готвене за няколко часа....
Съвети при готвенето на спанак и лападСъвети при готвенето на спанак и лапад
25 Януари
Ето обаче какво е добре да знаете, когато решите да развихрите кулинарните си умения в тази посока - съвети при готвенето на спанак и лапад. 1....
Съвети при готвенето на ярешко и овнешкоСъвети при готвенето на ярешко и овнешко
10 Март
Затова и днес ще ви дадем ценни съвети при готвене на ярешко и овнешко. 1....
Съвети за готвене на параСъвети за готвене на пара
30 Януари
Готвенето на пара е подходящо за хората, които ценят здравословното хранене. При някои заболявания – например гастрит, язва и други стомашни болести – готвенето на пара е много полезно....
Съвети за готвене на патицаСъвети за готвене на патица
04 Ноем.
1
Макар, че и двете са пернати, не е едно и също дали приготвяте пиле или патица – различни са не само рецептите, но и подготовката на месото преди същинското готвене....
Съвети при готвене на бамяСъвети при готвене на бамя
25 Юни
Бамята е била открита около Етиопия през 12-ти век пр. н. е. и е била отглеждана от древните египтяни. Бамята е един чудесен източник на ценни хранителни вещества. Тя е добър източник на витамин С. Тя е с ниско съдържание...
Съвети за готвене на патладжаниСъвети за готвене на патладжани
12 Май
1
Независимо как ще го приготвяте - дали ще го добавяте в гювеч, или ще го пържите, задължително е да го отцедите преди да сте започнали същинското готвене....
Съвети при готвенето в чугунен тиганСъвети при готвенето в чугунен тиган
17 Дек.
В наши дни в полза на всички онези хора, които обожават готвенето, се предлага огромно разнообразие от домакински съдове за готвене - стъклени, с керамично покритие, с тефлоново покритие, с каменно покритие и т.н....
Няколко важни съвета за готвенето на оризНяколко важни съвета за готвенето на ориз
20 Февр.
3
Има няколко съвета, които биха могли да са ви от полза, ако вашият ориз все не се получава така, както би ви се искало. Дългозърнестият ориз е особен сорт....
Полезни съвети за готвене на рибаПолезни съвети за готвене на риба
22 Май
Освен нашите съвети за вкусна риба, предлагаме да разгледаш още как да си приготвиш: - вкусен шаран; - неустоим лаврак; - или пъстърва на фурна;...
Съвети при готвене на бял амурСъвети при готвене на бял амур
27 Април
Вече знаете някои съвети при готвене на бял амур и може да изпробвате вкусната риба, приготвяйки: - стек от бял амур; - паниран бял амур; - бял амур със сос....
Съвети и трикове при готвенето с медСъвети и трикове при готвенето с мед
18 Февр.
Тук ще намерите съвети за използването на мед за различни цели и рецепти. Много е лесно да замените захарта с мед в рецептите....
Съвети при осоляване на каймаСъвети при осоляване на кайма
14 Дек.
Когато приготвите дадено ястие, след като го опитате и ви се стори не достатъчно солено, е лесно да му добавите малко сол. Не така обаче стои въпросът с каймата. Как трябва да я осоляваме и колко сол се слага, ще разберем...