Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържен карагьоз с царевично брашноПочистваме, измиваме и посоляваме рибата.
В чиния сипваме царевичното брашно и солта, като разбъркваме добре.
Овалваме рибата в брашното.
Загряваме олиото в тигана и пържим рибата в него до златисто.
Сервираме...
09 Дек.
1
Пържен карагьоз с магданозен сосПоднесете пържения карагьоз, полят с магданозения сос и гарнирайте с резени лимони. По същия начин може да приготвите, сом, пъстъва и др....
30 Април
1
Карагьоз с орехово чеснов сосПоднесете печения карагьоз полят със соса и поръсен с наситнен магданоз. Гарнирайте отстрани с лимони....
21 Април
2
Филе от карагьоз с пармезанНаредете карагьоза в намаслена тава и запечете до златисто на 200 градуса....
20 Април
Пържен карагьоз с магданозен сосПоднесете пържения карагьоз, полят с магданозения сос и гарнирайте с резени лимони. По същия начин може да приготвите, сом, пъстъва и др....
30 Април
1
Карагьоз с орехово чеснов сосПоднесете печения карагьоз полят със соса и поръсен с наситнен магданоз. Гарнирайте отстрани с лимони....
21 Април
2
Филе от карагьоз с пармезанНаредете карагьоза в намаслена тава и запечете до златисто на 200 градуса....
20 Април
Печен на скара карагьозКарагьозът се разпаря и се почиства на течаща вода. Нарязва се на парчета с желаната от вас големина или се оставя цял.
Подсушава се и се овкусява с маринатата от изброените съставки. Седи в нея 30 минути....
05 Ноем.
КарагьозЕто защо най-добре консумирайте карагьоз, докато е още свеж.
Карагьоз в кулинарията
Месото на карагьоза е апетитно и изкусително за всеки почитател на морската кухня....
07 Юни
Карагьоз във фолио на фурнаС 1 ½ с.л зехтин намазваме карагьоза и го слагаме в фолио. Слагаме рибата върху парче фолио.
Загръщаме го добре около рибата. После подправяме и увиваме и другата риба....
15 Април
Съвети при готвене на млечни продуктиТова бяха някои полезни съвети за готвене на млечни продукти. Всички те могат да са ви от голяма помощ....
06 Август
Съвети за готвенето на артишокОсновните съвети за готвене на ортишок стъпка по стъпка започват почистването му. Отрежете горната 1/3 на артишока, така че да се вижда сърцевината му....
16 Март
Съвети при готвенето на яребицаЯстията, приготвени с яребица, отдавна заемат специално място в кулинарията. Месото им винаги се е считало за здравословнo, тъй като те се хранят с естествени храни.
Но колко от нас знаят как да приготвят яребицата така...
06 Март
Съвети при готвенето на фазанЯстията с фазан се оценяват високо от изтънчените гастрономи. Месото на тази птица винаги присъства на масите на кралските особи и се смята са вкусно и изискано.
Ако сте решили, че е дошло времето и вие да порадвате небцето...
06 Март
Съвети при готвенето на пуйкаВъпреки това има няколко съвета, които ще ви помогнат за това ястията с пуйка да са винаги сочни и невероятно вкусни.
1....
17 Февр.
Съвети при готвенето на агнешкоОсвен това агнешкото има много варианти на готвене, които може да поднесете на вашите близки.
Агнешкото месо всъщност не е трудно за приготвяне....
29 Януари
Карагьоз татлииКакаовите топки се оформят на дълъг фитил, колкото разточените бели кори. В началото на всяка кора се слага по един какаов фитил и се увива на руло....
13 Юли
Съвети при готвенето на Crock-PotСпестете пари
Уредите за бавно готвене са страхотни за готвене на по-малки разфасовки от телешко, свинско, агнешко или пилешко месо....
29 Дек.
Съвети при готвенето на дивечово месоЗа различните видове дивеч времето на престой на месото преди готвене е различно. За птиците е от 3 до 5 дни, за зайците е 2-3 дни. Почистването от вътрешности обаче се прави веднага след лова....
10 Май
Супа от карагьозВърнете бульона обратно на огъня и прибавете ориз. Щом оризът се свари, отдръпнете от котлона.
Надробете сварената риба и я залейте с бульона. Наръсете ястието с черен пипер и лимонов сок....
04 Юли
1
Съвети при готвенето за бебеЩе ви представим накратко някои основни правила и съвети при готвенето за бебе.
Преди да започнете, измийте добре ръцете си с гореща вода и сапун и ги избършете в чиста кърпа....
22 Февр.
Съвети при готвенето в гювечПри готвенето в гювеч на по-тлъсто месо не се налага да използвате никаква допълнителна мазнина. По време на готвенето месото ще пусне достатъчно. Хем по-малко усилия, хем по-здравословно.
4....
02 Февр.
Съвети при готвенето на ярешко и овнешкоЗатова и днес ще ви дадем ценни съвети при готвене на ярешко и овнешко.
1....
10 Март