Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен карагьоз на фурнаПечен карагьоз на фурна
21 Май
Печем на 220 градуса за около 20 минути....
Лесен карагьоз на скараЛесен карагьоз на скара
29 Април
Лесният карагьоз на скара се поднася веднага....
Пържен карагьоз с царевично брашноПържен карагьоз с царевично брашно
09 Дек.
1
Почистваме, измиваме и посоляваме рибата. В чиния сипваме царевичното брашно и солта, като разбъркваме добре. Овалваме рибата в брашното. Загряваме олиото в тигана и пържим рибата в него до златисто. Сервираме...
Пържен карагьоз с магданозен сосПържен карагьоз с магданозен сос
30 Април
1
Поднесете пържения карагьоз, полят с магданозения сос и гарнирайте с резени лимони. По същия начин може да приготвите, сом, пъстъва и др....
Карагьоз с орехово чеснов сосКарагьоз с орехово чеснов сос
21 Април
2
Поднесете печения карагьоз полят със соса и поръсен с наситнен магданоз. Гарнирайте отстрани с лимони....
Филе от карагьоз с пармезанФиле от карагьоз с пармезан
20 Април
Наредете карагьоза в намаслена тава и запечете до златисто на 200 градуса....
Пържен карагьоз с магданозен сосПържен карагьоз с магданозен сос
30 Април
1
Поднесете пържения карагьоз, полят с магданозения сос и гарнирайте с резени лимони. По същия начин може да приготвите, сом, пъстъва и др....
Карагьоз с орехово чеснов сосКарагьоз с орехово чеснов сос
21 Април
2
Поднесете печения карагьоз полят със соса и поръсен с наситнен магданоз. Гарнирайте отстрани с лимони....
Филе от карагьоз с пармезанФиле от карагьоз с пармезан
20 Април
Наредете карагьоза в намаслена тава и запечете до златисто на 200 градуса....
Печен на скара карагьозПечен на скара карагьоз
05 Ноем.
Карагьозът се разпаря и се почиства на течаща вода. Нарязва се на парчета с желаната от вас големина или се оставя цял. Подсушава се и се овкусява с маринатата от изброените съставки. Седи в нея 30 минути....
КарагьозКарагьоз
07 Юни
Ето защо най-добре консумирайте карагьоз, докато е още свеж. Карагьоз в кулинарията Месото на карагьоза е апетитно и изкусително за всеки почитател на морската кухня....
Карагьоз във фолио на фурнаКарагьоз във фолио на фурна
15 Април
С 1 ½ с.л зехтин намазваме карагьоза и го слагаме в фолио. Слагаме рибата върху парче фолио. Загръщаме го добре около рибата. После подправяме и увиваме и другата риба....
Съвети при готвене на млечни продуктиСъвети при готвене на млечни продукти
06 Август
Това бяха някои полезни съвети за готвене на млечни продукти. Всички те могат да са ви от голяма помощ....
Съвети за готвенето на артишокСъвети за готвенето на артишок
16 Март
Основните съвети за готвене на ортишок стъпка по стъпка започват почистването му. Отрежете горната 1/3 на артишока, така че да се вижда сърцевината му....
Съвети при готвенето на яребицаСъвети при готвенето на яребица
06 Март
Ястията, приготвени с яребица, отдавна заемат специално място в кулинарията. Месото им винаги се е считало за здравословнo, тъй като те се хранят с естествени храни. Но колко от нас знаят как да приготвят яребицата така...
Съвети при готвенето на фазанСъвети при готвенето на фазан
06 Март
Ястията с фазан се оценяват високо от изтънчените гастрономи. Месото на тази птица винаги присъства на масите на кралските особи и се смята са вкусно и изискано. Ако сте решили, че е дошло времето и вие да порадвате небцето...
Съвети при готвенето на пуйкаСъвети при готвенето на пуйка
17 Февр.
Въпреки това има няколко съвета, които ще ви помогнат за това ястията с пуйка да са винаги сочни и невероятно вкусни. 1....
Съвети при готвенето на агнешкоСъвети при готвенето на агнешко
29 Януари
Освен това агнешкото има много варианти на готвене, които може да поднесете на вашите близки. Агнешкото месо всъщност не е трудно за приготвяне....
Карагьоз татлииКарагьоз татлии
13 Юли
Какаовите топки се оформят на дълъг фитил, колкото разточените бели кори. В началото на всяка кора се слага по един какаов фитил и се увива на руло....
Съвети при готвенето на Crock-PotСъвети при готвенето на Crock-Pot
29 Дек.
Спестете пари Уредите за бавно готвене са страхотни за готвене на по-малки разфасовки от телешко, свинско, агнешко или пилешко месо....
Съвети при готвенето на дивечово месоСъвети при готвенето на дивечово месо
10 Май
За различните видове дивеч времето на престой на месото преди готвене е различно. За птиците е от 3 до 5 дни, за зайците е 2-3 дни. Почистването от вътрешности обаче се прави веднага след лова....
Супа от карагьозСупа от карагьоз
04 Юли
1
Върнете бульона обратно на огъня и прибавете ориз. Щом оризът се свари, отдръпнете от котлона. Надробете сварената риба и я залейте с бульона. Наръсете ястието с черен пипер и лимонов сок....
Съвети при готвенето за бебеСъвети при готвенето за бебе
22 Февр.
Ще ви представим накратко някои основни правила и съвети при готвенето за бебе. Преди да започнете, измийте добре ръцете си с гореща вода и сапун и ги избършете в чиста кърпа....
Съвети при готвенето в гювечСъвети при готвенето в гювеч
02 Февр.
При готвенето в гювеч на по-тлъсто месо не се налага да използвате никаква допълнителна мазнина. По време на готвенето месото ще пусне достатъчно. Хем по-малко усилия, хем по-здравословно. 4....
Съвети при готвенето на ярешко и овнешкоСъвети при готвенето на ярешко и овнешко
10 Март
Затова и днес ще ви дадем ценни съвети при готвене на ярешко и овнешко. 1....