Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фазан на фурнаФазан на фурна
30 Дек.
Завийте с фолио и оставете във фурната на 180 градуса за около 1 час. Малко преди да стане готово ястието с фазан, добавете маслините и запечете без фолио. Фазан на фурна - вкусна рецепта от дивечово месо....
Фазан с картофиФазан с картофи
23 Януари
1
Фазанът с картофи е готов....
Фазан с ябълкиФазан с ябълки
15 Март
Сгъстеният сок се съединява с останалите цели боровинки и се държи на топло. Като се опекат, ябълките внимателно се изваждат от тавичката и се изцеждат. Пълнят се с боровинките и се сервират около фазана....
Печен фазан с плънкаПечен фазан с плънка
22 Окт.
Запържва се лукът, нарязан на дребно. Към него се прибавят дреболиите на фазана, предварително сварени и нарязани на дребно....
Фазан с кисело зелеФазан с кисело зеле
22 Дек.
Към зелето се поставя фазанът и заедно се пекат на фурна. Накрая, ако е много сочно, зелето се поръсва с малко нишесте. Поднася се с нарязания на порции фазан...
Пълнен фазан с оризПълнен фазан с ориз
09 Март
Щом течността се абсорбира, свалете плънката и напълнете фазана. Зашийте птицата и сложете в намазнена тава с малко вода да се пече в умерено загряна фурна. От време на време мажете фазана с вино и масло....
Фазан с ябълков сосФазан с ябълков сос
28 Април
Сложете парчетата ябълка около фазана. Покрийте и гответе още 5-10 минути. След това извадете месото в чиния за сервиране, покрийте, за да остане топло. Изсипете половината от соса, останал в тиган....
Задушен фазан с ябълкиЗадушен фазан с ябълки
17 Май
Разрежете фазана на две и го запържете равномерно в сгорещеното масло....
Печен фазан с плънкаПечен фазан с плънка
22 Окт.
Запържва се лукът, нарязан на дребно. Към него се прибавят дреболиите на фазана, предварително сварени и нарязани на дребно....
Фазан с кисело зелеФазан с кисело зеле
22 Дек.
Към зелето се поставя фазанът и заедно се пекат на фурна. Накрая, ако е много сочно, зелето се поръсва с малко нишесте. Поднася се с нарязания на порции фазан...
Фазан с ябълки и КалвадосФазан с ябълки и Калвадос
18 Септ.
Половината сметана се прибавя по време на готвенето. Извадете тавата и махнете фазана. Оставете соса да се редуцира, след което го пасирайте. Върнете соса и фазана в тавата....
Печен фазан с нар и ликьорПечен фазан с нар и ликьор
29 Януари
Щом се зачерви беконът, градусите се намаляват на 200 и фазанът се пече още около час. Птицата се изважда от тавата и се слага в голяма чиния....
Готвен фазан по селскиГотвен фазан по селски
17 Април
1
Готвеният фазан по селски е готов....
Съвети при приготвянето на фазанСъвети при приготвянето на фазан
06 Февр.
Кулинарите препоръчват при готвенето на фазан да се използва само балсамов оцет, тъй като с него ще може да се избавите от нежеланите миризми, а също така ще се обогати с нов и прекрасен вкус, който хармонично се съчетава...
Ориз с фазан по ловджийскиОриз с фазан по ловджийски
01 Април
Почистваме, измиваме и нарязвяме на порции фазана, като го заливаме с малко вода, посоляваме и го слагаме да ври....
Кулинарни идеи при готвене на фазанКулинарни идеи при готвене на фазан
12 Януари
Когато решите да готвите фазан, трябва предварително да се убедите, че е обработен добре. Препоръчително е 1-2 часа преди готвене да е накиснат в прясно мляко....
Съвети при готвене на млечни продуктиСъвети при готвене на млечни продукти
06 Август
Това бяха някои полезни съвети за готвене на млечни продукти. Всички те могат да са ви от голяма помощ....
Съвети за готвенето на артишокСъвети за готвенето на артишок
16 Март
Основните съвети за готвене на ортишок стъпка по стъпка започват почистването му. Отрежете горната 1/3 на артишока, така че да се вижда сърцевината му....
Съвети при готвенето на пуйкаСъвети при готвенето на пуйка
17 Февр.
Въпреки това има няколко съвета, които ще ви помогнат за това ястията с пуйка да са винаги сочни и невероятно вкусни. 1....
Съвети при готвенето на агнешкоСъвети при готвенето на агнешко
29 Януари
Освен това агнешкото има много варианти на готвене, които може да поднесете на вашите близки. Агнешкото месо всъщност не е трудно за приготвяне....
Съвети при готвенето на карагьозСъвети при готвенето на карагьоз
04 Юни
Неприятното при този вид риба е, че има малки костици, с които трябва да се внимава. За да премахнете поне част от тях, трябва да направите следното. Направете на карагьоза малки прорези (по ширината на рибата). Не я режете...
Съвети при готвенето на яребицаСъвети при готвенето на яребица
06 Март
Ястията, приготвени с яребица, отдавна заемат специално място в кулинарията. Месото им винаги се е считало за здравословнo, тъй като те се хранят с естествени храни. Но колко от нас знаят как да приготвят яребицата така...
Съвети при готвенето на Crock-PotСъвети при готвенето на Crock-Pot
29 Дек.
Спестете пари Уредите за бавно готвене са страхотни за готвене на по-малки разфасовки от телешко, свинско, агнешко или пилешко месо....
Съвети при готвенето на дивечово месоСъвети при готвенето на дивечово месо
10 Май
За различните видове дивеч времето на престой на месото преди готвене е различно. За птиците е от 3 до 5 дни, за зайците е 2-3 дни. Почистването от вътрешности обаче се прави веднага след лова....
Задушен фазанЗадушен фазан
22 Окт.
2
Почистеният фазан, изкормен и добре измит, се разрязва на две по дължината на гръбнака. Вътрешността се натрива със ситно счукан черен пипер, мас и сол....