Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фазан на фурнаЗавийте с фолио и оставете във фурната на 180 градуса за около 1 час.
Малко преди да стане готово ястието с фазан, добавете маслините и запечете без фолио.
Фазан на фурна - вкусна рецепта от дивечово месо....
30 Дек.
Фазан с ябълкиСгъстеният сок се съединява с останалите цели боровинки и се държи на топло. Като се опекат, ябълките внимателно се изваждат от тавичката и се изцеждат. Пълнят се с боровинките и се сервират около фазана....
15 Март
Печен фазан с плънкаЗапържва се лукът, нарязан на дребно. Към него се прибавят дреболиите на фазана, предварително сварени и нарязани на дребно....
22 Окт.
Фазан с кисело зелеКъм зелето се поставя фазанът и заедно се пекат на фурна.
Накрая, ако е много сочно, зелето се поръсва с малко нишесте. Поднася се с нарязания на порции фазан...
22 Дек.
Пълнен фазан с оризЩом течността се абсорбира, свалете плънката и напълнете фазана.
Зашийте птицата и сложете в намазнена тава с малко вода да се пече в умерено загряна фурна. От време на време мажете фазана с вино и масло....
09 Март
Фазан с ябълков сосСложете парчетата ябълка около фазана. Покрийте и гответе още 5-10 минути. След това извадете месото в чиния за сервиране, покрийте, за да остане топло.
Изсипете половината от соса, останал в тиган....
28 Април
Задушен фазан с ябълкиРазрежете фазана на две и го запържете равномерно в сгорещеното масло....
17 Май
Печен фазан с плънкаЗапържва се лукът, нарязан на дребно. Към него се прибавят дреболиите на фазана, предварително сварени и нарязани на дребно....
22 Окт.
Фазан с кисело зелеКъм зелето се поставя фазанът и заедно се пекат на фурна.
Накрая, ако е много сочно, зелето се поръсва с малко нишесте. Поднася се с нарязания на порции фазан...
22 Дек.
Фазан с ябълки и КалвадосПоловината сметана се прибавя по време на готвенето. Извадете тавата и махнете фазана.
Оставете соса да се редуцира, след което го пасирайте. Върнете соса и фазана в тавата....
18 Септ.
Печен фазан с нар и ликьорЩом се зачерви беконът, градусите се намаляват на 200 и фазанът се пече още около час.
Птицата се изважда от тавата и се слага в голяма чиния....
29 Януари
Съвети при приготвянето на фазанКулинарите препоръчват при готвенето на фазан да се използва само балсамов оцет, тъй като с него ще може да се избавите от нежеланите миризми, а също така ще се обогати с нов и прекрасен вкус, който хармонично се съчетава...
06 Февр.
Ориз с фазан по ловджийскиПочистваме, измиваме и нарязвяме на порции фазана, като го заливаме с малко вода, посоляваме и го слагаме да ври....
01 Април
Кулинарни идеи при готвене на фазанКогато решите да готвите фазан, трябва предварително да се убедите, че е обработен добре. Препоръчително е 1-2 часа преди готвене да е накиснат в прясно мляко....
12 Януари
Съвети при готвене на млечни продуктиТова бяха някои полезни съвети за готвене на млечни продукти. Всички те могат да са ви от голяма помощ....
06 Август
Съвети за готвенето на артишокОсновните съвети за готвене на ортишок стъпка по стъпка започват почистването му. Отрежете горната 1/3 на артишока, така че да се вижда сърцевината му....
16 Март
Съвети при готвенето на пуйкаВъпреки това има няколко съвета, които ще ви помогнат за това ястията с пуйка да са винаги сочни и невероятно вкусни.
1....
17 Февр.
Съвети при готвенето на агнешкоОсвен това агнешкото има много варианти на готвене, които може да поднесете на вашите близки.
Агнешкото месо всъщност не е трудно за приготвяне....
29 Януари
Съвети при готвенето на карагьозНеприятното при този вид риба е, че има малки костици, с които трябва да се внимава. За да премахнете поне част от тях, трябва да направите следното. Направете на карагьоза малки прорези (по ширината на рибата). Не я режете...
04 Юни
Съвети при готвенето на яребицаЯстията, приготвени с яребица, отдавна заемат специално място в кулинарията. Месото им винаги се е считало за здравословнo, тъй като те се хранят с естествени храни.
Но колко от нас знаят как да приготвят яребицата така...
06 Март
Съвети при готвенето на Crock-PotСпестете пари
Уредите за бавно готвене са страхотни за готвене на по-малки разфасовки от телешко, свинско, агнешко или пилешко месо....
29 Дек.
Съвети при готвенето на дивечово месоЗа различните видове дивеч времето на престой на месото преди готвене е различно. За птиците е от 3 до 5 дни, за зайците е 2-3 дни. Почистването от вътрешности обаче се прави веднага след лова....
10 Май
Задушен фазанПочистеният фазан, изкормен и добре измит, се разрязва на две по дължината на гръбнака. Вътрешността се натрива със ситно счукан черен пипер, мас и сол....
22 Окт.
2