Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен кашкавал с билкиЗа направата на страхотен домашен кашкавал е важно млякото, което се използва. В случая най-добре да е домашно, восокомаслено и прясно изцедено овче мляко....
15 Май
Домашен кашкавал от овче млякоНея също съхранявайте на хладно.
Ето че да си направим домашен кашкавал от овче мляко не е никак сложно.
Добър апетит!...
17 Дек.
1
Домашен кашкавал от краве млякоСлагаме млякото на огъня и преди да започне да ври, прибавяме солта.
Щом заври, слагаме лимонтозуто и бъркаме на слаб огън, докато хубаво се пресече млякото....
23 Февр.
3
Домашен кашкавал от козе млякоТака приготвеният кашкавал се оставя да отлежи 20 дни в хладилник, като платното всеки ден трябва да се изстисква от отделената вода.
Кашкавалът е готов за употреба....
29 Ноем.
Домашен кашкавал по стара рецептаСипете домашния кашкавал в мокър тензух или торбичка от плат. Притиснете.
Оставете да се изцеди за два часа и приберете домашния кашкавал по стара рецепта в хладилник....
02 Август
Полезни съвети при приготвянето на рибаРибата заема значително място като важна и пълноценна храна за човешкия организъм.
Стойността на рибата като хранителен продукт се определя от голямото количество белтъчини, в които се съдържат незаменимите аминокиселини...
16 Юли
Съвети за приготвянето на перфектния домашен кремИма и друг лесен начин да получите перфектния домашен крем, но направен от вас. Истински, не от пакетче....
29 Януари
Съвети за приготвяне на домашен сладоледПри приготвянето на домашен сладолед трябва да се следват някои основни правила....
03 Септ.
Съвети при приготвянето на домашно сиренеОще един важен съвет – не изхвърляйте суроватката от приготвянето на сиренето. Може да я кипнете и ще получите вкусна извара....
08 Февр.
Съвети при приготвянето на мармалади за зимнинаПриготвянето на зимнина чрез варене е най-сигурният начин да запазим кондензираните плодове за през дългите зимни месеци. Мармаладът представлява гъсто сварената месеста част и сока от плодовете....
13 Август
Домашен кашкавалТака приготвеният кашкавал трябва да престои 3-4 дни и тогава е готов за консумация....
28 Ноем.
Тънкости при приготвяне на паниран кашкавалАко обичате паниран кашкавал, но изпитвате трудности в неговото приготвяне, то в тази статия ще ви разкажем за всички тънкости за перфектен кашкавал пане....
29 Август
Кашкавал на сачДоматът се измива и нарязва на 3 дебели шайби. Слагаме ги на разстояние в сача да се запекат и от двете страни.
Кашкавалът се нарязва на плочки с дебелина около 2 см....
02 Януари
Кашкавал на фурнаРазбийте яйцата, добавете последователно брашното, млякото и настъргания кашкавал. Овкусете с черния пипер и солта.
Объркайте добре отново и изсипете кашкавалената смес в маслена тавичка поръсена с брашно....
08 Септ.
6
Кашкавал на скараНарежете кашкавал за парчета с дебелина около 1 см и ги сложете така във фризера за 1 час. Направете кашица от олиото, черен пипер и сол на вкус, белия пипер и кърито....
06 Януари
Кашкавал на скараНарежете кашкавал за парчета с дебелина около 1 см и ги сложете така във фризера за 1 час. Направете кашица от олиото, черен пипер и сол на вкус, белия пипер и кърито....
06 Януари
Кашкавал на фурнаРазбийте яйцата, добавете последователно брашното, млякото и настъргания кашкавал. Овкусете с черния пипер и солта.
Объркайте добре отново и изсипете кашкавалената смес в маслена тавичка поръсена с брашно....
08 Септ.
6
Вкусен домашен кашкавалСлагаме го в хладилника на студено след двата часа.
В хладилника стои поне два дни. След 2 дни домашният кашкавал е готов за ядене.
Вкусният домашен кашкавал е готов....
19 Дек.
2
Истински домашен кашкавалПритискаме домашния кашкавал да се поизцеди за 2 часа и прибираме в хладилник....
28 Септ.
14
Паниран домашен кашкавалИзвадете кашкавала пане върху кухненска хартия и оставете леко да се охлади.
Панираният домашен кашкавал е готов....
16 Август