Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен кашкавал с билкиДомашен кашкавал с билки
15 Май
За направата на страхотен домашен кашкавал е важно млякото, което се използва. В случая най-добре да е домашно, восокомаслено и прясно изцедено овче мляко....
Домашен кашкавал от овче млякоДомашен кашкавал от овче мляко
17 Дек.
1
Нея също съхранявайте на хладно. Ето че да си направим домашен кашкавал от овче мляко не е никак сложно. Добър апетит!...
Домашен кашкавал от краве млякоДомашен кашкавал от краве мляко
23 Февр.
3
Слагаме млякото на огъня и преди да започне да ври, прибавяме солта. Щом заври, слагаме лимонтозуто и бъркаме на слаб огън, докато хубаво се пресече млякото....
Домашен кашкавал от козе млякоДомашен кашкавал от козе мляко
29 Ноем.
Така приготвеният кашкавал се оставя да отлежи 20 дни в хладилник, като платното всеки ден трябва да се изстисква от отделената вода. Кашкавалът е готов за употреба....
Домашен кашкавал по стара рецептаДомашен кашкавал по стара рецепта
02 Август
Сипете домашния кашкавал в мокър тензух или торбичка от плат. Притиснете. Оставете да се изцеди за два часа и приберете домашния кашкавал по стара рецепта в хладилник....
Полезни съвети при приготвянето на рибаПолезни съвети при приготвянето на риба
16 Юли
Рибата заема значително място като важна и пълноценна храна за човешкия организъм. Стойността на рибата като хранителен продукт се определя от голямото количество белтъчини, в които се съдържат незаменимите аминокиселини...
Съвети за приготвянето на перфектния домашен кремСъвети за приготвянето на перфектния домашен крем
29 Януари
Има и друг лесен начин да получите перфектния домашен крем, но направен от вас. Истински, не от пакетче....
Съвети за приготвяне на домашен сладоледСъвети за приготвяне на домашен сладолед
03 Септ.
При приготвянето на домашен сладолед трябва да се следват някои основни правила....
Съвети при приготвянето на домашно сиренеСъвети при приготвянето на домашно сирене
08 Февр.
Още един важен съвет – не изхвърляйте суроватката от приготвянето на сиренето. Може да я кипнете и ще получите вкусна извара....
Съвети при приготвянето на мармалади за зимнинаСъвети при приготвянето на мармалади за зимнина
13 Август
Приготвянето на зимнина чрез варене е най-сигурният начин да запазим кондензираните плодове за през дългите зимни месеци. Мармаладът представлява гъсто сварената месеста част и сока от плодовете....
Домашен кашкавалДомашен кашкавал
03 Април
27
Домашният кашкавал е готов за консумация след 2 дена....
Домашен кашкавалДомашен кашкавал
28 Ноем.
Така приготвеният кашкавал трябва да престои 3-4 дни и тогава е готов за консумация....
Тънкости при приготвяне на паниран кашкавалТънкости при приготвяне на паниран кашкавал
29 Август
Ако обичате паниран кашкавал, но изпитвате трудности в неговото приготвяне, то в тази статия ще ви разкажем за всички тънкости за перфектен кашкавал пане....
Кашкавал на сачКашкавал на сач
02 Януари
Доматът се измива и нарязва на 3 дебели шайби. Слагаме ги на разстояние в сача да се запекат и от двете страни. Кашкавалът се нарязва на плочки с дебелина около 2 см....
Кашкавал на фурнаКашкавал на фурна
08 Септ.
6
Разбийте яйцата, добавете последователно брашното, млякото и настъргания кашкавал. Овкусете с черния пипер и солта. Объркайте добре отново и изсипете кашкавалената смес в маслена тавичка поръсена с брашно....
Кашкавал на плочаКашкавал на плоча
10 Септ.
1
Поднесете кашкавала на плоча с гарнитура по избор....
Кашкавал на скараКашкавал на скара
06 Януари
Нарежете кашкавал за парчета с дебелина около 1 см и ги сложете така във фризера за 1 час. Направете кашица от олиото, черен пипер и сол на вкус, белия пипер и кърито....
Кашкавал на плочаКашкавал на плоча
16 Март
Поднесете кашкавала на плоча като предястие....
Кашкавал на скараКашкавал на скара
06 Януари
Нарежете кашкавал за парчета с дебелина около 1 см и ги сложете така във фризера за 1 час. Направете кашица от олиото, черен пипер и сол на вкус, белия пипер и кърито....
Кашкавал на фурнаКашкавал на фурна
15 Окт.
Печем нашия кашкавал на фурна до зачервяване....
Кашкавал на фурнаКашкавал на фурна
08 Септ.
6
Разбийте яйцата, добавете последователно брашното, млякото и настъргания кашкавал. Овкусете с черния пипер и солта. Объркайте добре отново и изсипете кашкавалената смес в маслена тавичка поръсена с брашно....
Вкусен домашен кашкавалВкусен домашен кашкавал
19 Дек.
2
Слагаме го в хладилника на студено след двата часа. В хладилника стои поне два дни. След 2 дни домашният кашкавал е готов за ядене. Вкусният домашен кашкавал е готов....
Истински домашен кашкавалИстински домашен кашкавал
28 Септ.
14
Притискаме домашния кашкавал да се поизцеди за 2 часа и прибираме в хладилник....
Паниран домашен кашкавалПаниран домашен кашкавал
16 Август
Извадете кашкавала пане върху кухненска хартия и оставете леко да се охлади. Панираният домашен кашкавал е готов....
Истински домашен кашкавалИстински домашен кашкавал
13 Юли
Истинският домашен кашкавал е чуден, опитайте го!...