Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фазан на фурнаФазан на фурна
30 Дек.
Завийте с фолио и оставете във фурната на 180 градуса за около 1 час. Малко преди да стане готово ястието с фазан, добавете маслините и запечете без фолио. Фазан на фурна - вкусна рецепта от дивечово месо....
Фазан с картофиФазан с картофи
23 Януари
1
Фазанът с картофи е готов....
Фазан с ябълкиФазан с ябълки
15 Март
Сгъстеният сок се съединява с останалите цели боровинки и се държи на топло. Като се опекат, ябълките внимателно се изваждат от тавичката и се изцеждат. Пълнят се с боровинките и се сервират около фазана....
Пълнен фазан с оризПълнен фазан с ориз
09 Март
Щом течността се абсорбира, свалете плънката и напълнете фазана. Зашийте птицата и сложете в намазнена тава с малко вода да се пече в умерено загряна фурна. От време на време мажете фазана с вино и масло....
Фазан с кисело зелеФазан с кисело зеле
22 Дек.
Към зелето се поставя фазанът и заедно се пекат на фурна. Накрая, ако е много сочно, зелето се поръсва с малко нишесте. Поднася се с нарязания на порции фазан...
Печен фазан с плънкаПечен фазан с плънка
22 Окт.
Запържва се лукът, нарязан на дребно. Към него се прибавят дреболиите на фазана, предварително сварени и нарязани на дребно....
Задушен фазан с ябълкиЗадушен фазан с ябълки
17 Май
Разрежете фазана на две и го запържете равномерно в сгорещеното масло....
Печен фазан с плънкаПечен фазан с плънка
22 Окт.
Запържва се лукът, нарязан на дребно. Към него се прибавят дреболиите на фазана, предварително сварени и нарязани на дребно....
Фазан с ябълков сосФазан с ябълков сос
28 Април
Сложете парчетата ябълка около фазана. Покрийте и гответе още 5-10 минути. След това извадете месото в чиния за сервиране, покрийте, за да остане топло. Изсипете половината от соса, останал в тиган....
Фазан с кисело зелеФазан с кисело зеле
22 Дек.
Към зелето се поставя фазанът и заедно се пекат на фурна. Накрая, ако е много сочно, зелето се поръсва с малко нишесте. Поднася се с нарязания на порции фазан...
Фазан с ябълки и КалвадосФазан с ябълки и Калвадос
18 Септ.
Половината сметана се прибавя по време на готвенето. Извадете тавата и махнете фазана. Оставете соса да се редуцира, след което го пасирайте. Върнете соса и фазана в тавата....
Печен фазан с нар и ликьорПечен фазан с нар и ликьор
29 Януари
Щом се зачерви беконът, градусите се намаляват на 200 и фазанът се пече още около час. Птицата се изважда от тавата и се слага в голяма чиния....
Готвен фазан по селскиГотвен фазан по селски
17 Април
1
Готвеният фазан по селски е готов....
Полезни съвети при приготвянето на рибаПолезни съвети при приготвянето на риба
16 Юли
Рибата заема значително място като важна и пълноценна храна за човешкия организъм. Стойността на рибата като хранителен продукт се определя от голямото количество белтъчини, в които се съдържат незаменимите аминокиселини...
Съвети при готвенето на фазанСъвети при готвенето на фазан
06 Март
Ако сте решили, че е дошло времето и вие да порадвате небцето си с фазан, можете да откриете много рецепти за приготвянето на тази птица....
Ориз с фазан по ловджийскиОриз с фазан по ловджийски
01 Април
Почистваме, измиваме и нарязвяме на порции фазана, като го заливаме с малко вода, посоляваме и го слагаме да ври....
Съвети при приготвянето на мармалади за зимнинаСъвети при приготвянето на мармалади за зимнина
13 Август
Приготвянето на зимнина чрез варене е най-сигурният начин да запазим кондензираните плодове за през дългите зимни месеци. Мармаладът представлява гъсто сварената месеста част и сока от плодовете....
Съвети за приготвянето на козунациСъвети за приготвянето на козунаци
02 Април
Има някои съвети за приготвяне на козунаци, които задължително трябва да се спазват, за да се гарантира добрият резултат. Те са следните: 1. Трябва да се използва само свежа мая....
Съвети при приготвянето на мусакаСъвети при приготвянето на мусака
08 Февр.
В следващите редове вижте полезни съвети при приготвянето на мусака: 1. Всички зеленчуци, които се използват, трябва да са свежи и узрели, тъй като само тогава те ще се получат сочни и меки. 2....
Съвети при приготвянето на яребициСъвети при приготвянето на яребици
07 Февр.
На вашето внимание представяме една изпитана рецепта за приготвяне на яребица....
Съвети при приготвянето на сьомгаСъвети при приготвянето на сьомга
01 Февр.
Ето защо тук ще ви предложим няколко съвета относно приготвянето на сьомга, за да бъде тя не само здравословна храна, но и вкусна. 1....
Съвети при приготвянето на сланинаСъвети при приготвянето на сланина
01 Февр.
За да направите добра домашна сланина, казват, най-важното е да имате студено помещение, в което да я приберете, много сол, с която да я наръсите и, естествено - добър материал. Ето няколко стъпки, в които може да приготвите...
Съвети при приготвянето на ФрикасеСъвети при приготвянето на Фрикасе
23 Януари
Далеч не всички домакини знаят какво е Фрикасе и как правилно да го приготвят. В действителност това е френско ястие, което представлява рагу от месо с бял сос. Като правило се прави с пилешко, телешко или заешко...
Съвети при приготвянето на заешкоСъвети при приготвянето на заешко
22 Януари
Предлагаме на вниманието ви 5 полезни съвета при приготвянето на заешко месо: 1. Заешкото месо е подходящо за приготвяне на всякакви ястия - супи, предястия, основни ястия и т.н....
Съвети за приготвянето на рибаСъвети за приготвянето на риба
17 Юли
Един от най-добрите методи за приготвянето на риба е на пара. Ако нямате уред за готвене на пара, можете да използвате за целта дълбока тенджера, гевгир и фолио....