Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фазан на фурнаЗавийте с фолио и оставете във фурната на 180 градуса за около 1 час.
Малко преди да стане готово ястието с фазан, добавете маслините и запечете без фолио.
Фазан на фурна - вкусна рецепта от дивечово месо....
30 Дек.
Фазан с ябълкиСгъстеният сок се съединява с останалите цели боровинки и се държи на топло. Като се опекат, ябълките внимателно се изваждат от тавичката и се изцеждат. Пълнят се с боровинките и се сервират около фазана....
15 Март
Пълнен фазан с оризЩом течността се абсорбира, свалете плънката и напълнете фазана.
Зашийте птицата и сложете в намазнена тава с малко вода да се пече в умерено загряна фурна. От време на време мажете фазана с вино и масло....
09 Март
Фазан с кисело зелеКъм зелето се поставя фазанът и заедно се пекат на фурна.
Накрая, ако е много сочно, зелето се поръсва с малко нишесте. Поднася се с нарязания на порции фазан...
22 Дек.
Печен фазан с плънкаЗапържва се лукът, нарязан на дребно. Към него се прибавят дреболиите на фазана, предварително сварени и нарязани на дребно....
22 Окт.
Задушен фазан с ябълкиРазрежете фазана на две и го запържете равномерно в сгорещеното масло....
17 Май
Печен фазан с плънкаЗапържва се лукът, нарязан на дребно. Към него се прибавят дреболиите на фазана, предварително сварени и нарязани на дребно....
22 Окт.
Фазан с ябълков сосСложете парчетата ябълка около фазана. Покрийте и гответе още 5-10 минути. След това извадете месото в чиния за сервиране, покрийте, за да остане топло.
Изсипете половината от соса, останал в тиган....
28 Април
Фазан с кисело зелеКъм зелето се поставя фазанът и заедно се пекат на фурна.
Накрая, ако е много сочно, зелето се поръсва с малко нишесте. Поднася се с нарязания на порции фазан...
22 Дек.
Фазан с ябълки и КалвадосПоловината сметана се прибавя по време на готвенето. Извадете тавата и махнете фазана.
Оставете соса да се редуцира, след което го пасирайте. Върнете соса и фазана в тавата....
18 Септ.
Печен фазан с нар и ликьорЩом се зачерви беконът, градусите се намаляват на 200 и фазанът се пече още около час.
Птицата се изважда от тавата и се слага в голяма чиния....
29 Януари
Полезни съвети при приготвянето на рибаРибата заема значително място като важна и пълноценна храна за човешкия организъм.
Стойността на рибата като хранителен продукт се определя от голямото количество белтъчини, в които се съдържат незаменимите аминокиселини...
16 Юли
Съвети при готвенето на фазанАко сте решили, че е дошло времето и вие да порадвате небцето си с фазан, можете да откриете много рецепти за приготвянето на тази птица....
06 Март
Ориз с фазан по ловджийскиПочистваме, измиваме и нарязвяме на порции фазана, като го заливаме с малко вода, посоляваме и го слагаме да ври....
01 Април
Съвети при приготвянето на мармалади за зимнинаПриготвянето на зимнина чрез варене е най-сигурният начин да запазим кондензираните плодове за през дългите зимни месеци. Мармаладът представлява гъсто сварената месеста част и сока от плодовете....
13 Август
Съвети за приготвянето на козунациИма някои съвети за приготвяне на козунаци, които задължително трябва да се спазват, за да се гарантира добрият резултат. Те са следните:
1. Трябва да се използва само свежа мая....
02 Април
Съвети при приготвянето на мусакаВ следващите редове вижте полезни съвети при приготвянето на мусака:
1. Всички зеленчуци, които се използват, трябва да са свежи и узрели, тъй като само тогава те ще се получат сочни и меки.
2....
08 Февр.
Съвети при приготвянето на яребициНа вашето внимание представяме една изпитана рецепта за приготвяне на яребица....
07 Февр.
Съвети при приготвянето на сьомгаЕто защо тук ще ви предложим няколко съвета относно приготвянето на сьомга, за да бъде тя не само здравословна храна, но и вкусна.
1....
01 Февр.
Съвети при приготвянето на сланинаЗа да направите добра домашна сланина, казват, най-важното е да имате студено помещение, в което да я приберете, много сол, с която да я наръсите и, естествено - добър материал.
Ето няколко стъпки, в които може да приготвите...
01 Февр.
Съвети при приготвянето на ФрикасеДалеч не всички домакини знаят какво е Фрикасе и как правилно да го приготвят. В действителност това е френско ястие, което представлява рагу от месо с бял сос. Като правило се прави с пилешко, телешко или заешко...
23 Януари
Съвети при приготвянето на заешкоПредлагаме на вниманието ви 5 полезни съвета при приготвянето на заешко месо:
1. Заешкото месо е подходящо за приготвяне на всякакви ястия - супи, предястия, основни ястия и т.н....
22 Януари
Съвети за приготвянето на рибаЕдин от най-добрите методи за приготвянето на риба е на пара. Ако нямате уред за готвене на пара, можете да използвате за целта дълбока тенджера, гевгир и фолио....
17 Юли