Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусната мусака на мамаВкусната мусака на мама
28 Април
1
Това е най-вкусната рецепта за мусака за мен и която винаги приготвям у дома. Рецептата за мусака е от красива Каварна!...
Най-вкусната мусака с тиквичкиНай-вкусната мусака с тиквички
19 Юли
Разбъркайте добре, налейте доматения сок, изсипете сместа в тавичка и печете в умерена фурна, докато ястието остане само на мазнина. Залейте мусаката с разбитите с млякото и брашното яйца и я печете още 10-15 мин....
Най-вкусната мусака с въздушна заливкаНай-вкусната мусака с въздушна заливка
13 Май
Разбива се добре и вкусната мусака се залива. Пече се още 15 минути на горен реотан или до златист цвят. Накрая най-вкусната мусака с въздушна заливка се поръсва с нарязан магданоз. ...
Тайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна
18 Дек.
41
., докато не попаднах на една статия, където простичко беше обяснен принципът на печенето (не варенето)....
Най-вкусната постна мусака с тиквичкиНай-вкусната постна мусака с тиквички
16 Дек.
Спанакът се доизмива и нарязва на ситно. Добавя се в тавата. Всичко се разбърква и се пече. Става най-вкусната постна мусака с тиквички....
Най-вкусната българска мусакаНай-вкусната българска мусака
29 Април
Почти готовата мусака се залива с приготвената заливка и се връща във фурната, да се запече до приятен загар. Най-вкусната българска мусака се сервира с лъжица-две хубаво кисело мляко....
Тайната на вкусната лещаТайната на вкусната леща
18 Дек.
Но как се прави вкусна леща? Ето тайната на вкусната леща! За да приготвите вкусна леща, първо я почистете и измийте добре. Хубаво е да измиете със студена вода и да я оставите за половин до един час във водата....
Тайната на вкусната пуйкаТайната на вкусната пуйка
25 Дек.
1
Месото на пуйката е изключително полезно. То съдържа голямо количество белтъчини, минерали, а най-хубавото е, че е бедно на мазнини и от него не се пълнее. Макар и тези птици да не произлизат от Европа, а заслуга...
Тайната на вкусната фокачаТайната на вкусната фокача
31 Януари
1
Съществуват буквално хиляди рецепти за направата на този вид италианки хляб, но истинският майсторлък в подготовката на вкусната питка е разгадаването на тайната за направата на перфектното тесто....
Тайната на вкусната пачаТайната на вкусната пача
02 Януари
1
Тайната в приготвянето на вкусна пача се крие най-вече в умението и рутината на готвача. Следването на точната рецепта също....
Мусака с мерлуза на фурнаМусака с мерлуза на фурна
21 Март
Яйцата се разбиват с млякото, солта и черния пипер и с тази смес се залива мусаката от риба. Пече се на силна фурна приготвената мусака. Вкусна мусака - чудесно ястие с риба!...
Редена мусака на пластовеРедена мусака на пластове
03 Април
След като мусаката е готова, изваждаме и поръсваме с нарязаните на ситно пресен лук и магданоз. Редената мусака на пластове е готова....
Сполучливата мусака на БабаСполучливата мусака на Баба
26 Ноем.
За заливката: Яйцата, киселото мляко и брашното се разбъркват до хомогенна смес и когато мусаката е почти готова, се залива с нея, като се правят след изсипването на заливката дупчици с вилица, за да проникне сместа в пластовете...
Корейска мусака на фурнаКорейска мусака на фурна
09 Март
1
Така приготвената мусака се пече в загрята на 190 градуса фурна за 30 минути. От яйцата и настъргания кашкавал се разбива смес, с която се залива корейската мусака след 30 минути....
Традиционната мусака на бабаТрадиционната мусака на баба
14 Януари
1
Залейте, върнете във фурната за още 15 мин. и поднесете традиционната мусака на баба....
Тайната на вкусната рибена чорбаТайната на вкусната рибена чорба
24 Юли
7
Това е другото основно правило, ако искате да сготвите вкусна рибена чорбица. По желание може да добавите и корен от целина....
Тайната на вкусната пилешка супаТайната на вкусната пилешка супа
24 Ноем.
Една такава супа прави чудеса с нас - вкусна и изключително здравословна. Но каква е тайната на вкусната пилешка супа? Ето няколко съвета!...
Вегетарианска мусака с картофи на параВегетарианска мусака с картофи на пара
15 Май
2
След това залейте с разбитото яйце и млякото и запечете мусаката във фурната....
Мусака по рецептата на ЗвездевМусака по рецептата на Звездев
19 Март
Мусаката по рецептата на Звездев е готова....
Мусака от моркови на фурнаМусака от моркови на фурна
19 Септ.
Оставяме продуктите да се варят на тих огън до омекване на морковите и ориза. Сваляме от огъня и добавяме доматената салца и разбъркваме добре....
Мусака от тиквички на фурнаМусака от тиквички на фурна
06 Юли
По желание всяка порция мусаката от тиквички на фурна се сервира с кисело мляко....
Тайната на вкусните фалафелиТайната на вкусните фалафели
12 Юни
Ето какво е важно да знаете и каква точно е тайната на вкусните фалафели. 1. Внимавайте при употребата на сода. Тя се използва единствено, за да може сместа да стане по-шуплива, но не бива да се прекалява с нея....
Тайната на вкусното капучиноТайната на вкусното капучино
08 Ноем.
Капучино, на италиански Cappuccino, представлява италианска топла напитка, приготвена от кафе и мляко. На 8 ноември пък се отбелязва денят на капучиното в САЩ, което е повод да си поговорим за това как се прави перфектното...
Тайната на вкусните тиганициТайната на вкусните тиганици
16 Януари
Те стават и по-мазни, затова тайната на вкусните, но и здравословни тиганици е след изпържването закуската да се постави върху домакинска хартия, за да се изтече от нея мазнината, която е попила....
Тайната на вкусните ребърцаТайната на вкусните ребърца
16 Дек.
Ние ще ви разкрием тайната на вкусните ребърца и как да си ги приготвите... Изберете месото Може за заложите на класиката - свински ребра, но може и да си направите телешки ребърца....