Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайната на сочните пържоли на фурна., докато не попаднах на една статия, където простичко беше обяснен принципът на печенето (не варенето)....
18 Дек.
41
Мюнхенски вайсвурстНарежете свинското и телешкото на кубчета. Кипнете вода и сварете свинската кожа с лука за 15 минути. Извадете ги и ги смелете.
Смесете нарязаното месо с подправките и солта, както и половината от леда....
07 Окт.
Тайната на вкусния качамакТайната съставка на вкусния родопски качамак според местните е тази, че освен равни части царевично и бяло брашно, се слагат и варени картофи....
21 Ноем.
Тайната на вкусния пилафМного домакини се опитват да разгадаят тайните на неговото приготвяне. Пробват различни рецепти, но не на всички се отдава да приготвят този кулинарен шедьовър....
22 Март
Тайната на вкусния кадаифКадаифът е един от най-вкусните ориенталски десерти, които са характерни и за българската кухня, предвид факта, че цели пет века земите ни са били под Османско владичество....
08 Март
Тайната на вкусния хекПанираният хек трябва да е покрит с вкусна златиста коричка, но маслото не бива да прегаря.
Сега вече знаете как да приготвите хек, така че панираното рибно филе да е нежно и вкусно!
Приятен апетит!...
15 Юли
Тайната на вкусния шаранАко попаднете на такъв, ще си спестите махането на люспите и ще имате крехка и вкусна кожа.
Как се готви шаран?...
15 Юни
1
Тайната на вкусния тиквеникТайната на вкусния тиквеник е в печенето. Слага се във фурна на 180 градуса за около 45 минути, като се проверява дали е изпечен в дълбочина с клечка за зъби. Трябва добре да се зачерви....
08 Септ.
Най-вкусния кашкавал на фурнаНевероятна вкусотия, а ароматът, който се носи, е уникален!
Подходящо е както за предястие, така и за лека вечеря.
Най-вкусния кашкавал на фурна е готов....
18 Май
12
Тайната на вкусния домашен козунакЕдна от тайните на вкусния домашен козунак, е че той се прави много дълго и трябва да се заредите с търпение, ако искате да се получи добър резултат....
20 Април
5
Тайната на вкусния пържен оризМалко са хората по света, които да не обичат да си похапват ориз. На първо място вероятно се сещаме за японците и китайците, но всъщност ориз под различни форми се консумира във всички краища на планетата.
Когато искаме...
17 Януари
4
Тайната на вкусния свински джоланВкусният свински джолан се сервира с грах, задушен в масло. Подхожда си с обилни количества червено вино....
04 Дек.
4
Тайната на вкусния пържен шаранШаранът е една от най-вкусните риби, която се приготвя най-често за Никулден. Ако искате обаче да си приготвите шаран, който е пържен, то тази статия е за вас....
19 Ноем.
Тайната на вкусния крем БрюлеКрем Брюле – това е изискан десерт, изобретение на френските сладкари. Представете си лек, нежен и въздушен крем, покрит с карамелена коричка – как можете да устоите на това деликатно лакомство.
Как се прави крем...
12 Февр.
Тайната на вкусните катмиМожете да използвате прясно мляко и яйца – така стават дори по-вкусни. Необходим ви е литър мляко и 4 броя яйца, маята е около 50 грама, а брашното 4 – 5 ч.ч....
23 Май
2
Тайната на вкусните сармиВсяко ястие има своята тайна, за да стане вкусно. Всеки добър готвач прибавя по нещо различно, за да се получи желаната храна – вкусна и добре изглеждаща....
21 Април
1
Тайната на вкусните палачинкиАко и вие сте любител на палачинките, препоръчваме да опитате някоя от тези рецепти, а именно:
- американски палачинки;
- бананови палачинки;
- или вкусни протеинови палачинки;...
13 Април
6
Тайната на вкусните сандвичиВъпреки склонността на всички сандвичи да падат с маслото надолу и факта, че те трудно се вписват в концепцията за здравословно хранене, сандвичът, във всичките му разновидности, винаги се е посрещал с апетит от деца...
10 Януари
Тайната на вкусните фалафелиЕто какво е важно да знаете и каква точно е тайната на вкусните фалафели.
1. Внимавайте при употребата на сода. Тя се използва единствено, за да може сместа да стане по-шуплива, но не бива да се прекалява с нея....
12 Юни
Тайната на вкусните тиганициТе стават и по-мазни, затова тайната на вкусните, но и здравословни тиганици е след изпържването закуската да се постави върху домакинска хартия, за да се изтече от нея мазнината, която е попила....
16 Януари
Тайната на вкусните ребърцаПодходящ вариант са и за Коледната трапеза - какво по-вкусно от ребърца със сос, в съчетание с чаша червено вино?
Ние ще ви разкрием тайната на вкусните ребърца и как да си ги приготвите......
16 Дек.
Тайната на вкусните мекициЕто тайната на вкусните мекици! Всъщност тя е содата бикарбонат. За да станат пухкави и въздушни, им сложете щипка сода....
12 Дек.
1
Тайната на вкусните скаридиПовечето любители на морските дарове отдават своето предпочитание на скаридите, тъй като те са не само истински деликатес, но са и много вкусни....
17 Февр.
2
Тайната на вкусните пърленкиНе само рецептите и изпълнението обаче са важни за приготвянето на вкусни пърленки. Важно е те да се пекат на силен огън, за да могат да заслужат името си....
13 Февр.
3
Тайната на вкусните брускетиЗа да направите наистина вкусни препечени хлебчета, не е важна декорацията им, а приготвянето на тестото и неговото овкусяване....
07 Февр.
2