Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна
18 Дек.
41
., докато не попаднах на една статия, където простичко беше обяснен принципът на печенето (не варенето)....
Мюнхенски вайсвурстМюнхенски вайсвурст
07 Окт.
Нарежете свинското и телешкото на кубчета. Кипнете вода и сварете свинската кожа с лука за 15 минути. Извадете ги и ги смелете. Смесете нарязаното месо с подправките и солта, както и половината от леда....
Тайната на вкусния качамакТайната на вкусния качамак
21 Ноем.
Тайната съставка на вкусния родопски качамак според местните е тази, че освен равни части царевично и бяло брашно, се слагат и варени картофи....
Тайната на вкусния пилафТайната на вкусния пилаф
22 Март
Много домакини се опитват да разгадаят тайните на неговото приготвяне. Пробват различни рецепти, но не на всички се отдава да приготвят този кулинарен шедьовър....
Тайната на вкусния кадаифТайната на вкусния кадаиф
08 Март
Кадаифът е един от най-вкусните ориенталски десерти, които са характерни и за българската кухня, предвид факта, че цели пет века земите ни са били под Османско владичество....
Тайната на вкусния хекТайната на вкусния хек
15 Юли
Панираният хек трябва да е покрит с вкусна златиста коричка, но маслото не бива да прегаря. Сега вече знаете как да приготвите хек, така че панираното рибно филе да е нежно и вкусно! Приятен апетит!...
Тайната на вкусния шаранТайната на вкусния шаран
15 Юни
1
Ако попаднете на такъв, ще си спестите махането на люспите и ще имате крехка и вкусна кожа. Как се готви шаран?...
Тайната на вкусния тиквеникТайната на вкусния тиквеник
08 Септ.
Тайната на вкусния тиквеник е в печенето. Слага се във фурна на 180 градуса за около 45 минути, като се проверява дали е изпечен в дълбочина с клечка за зъби. Трябва добре да се зачерви....
Най-вкусния кашкавал на фурнаНай-вкусния кашкавал на фурна
18 Май
12
Невероятна вкусотия, а ароматът, който се носи, е уникален! Подходящо е както за предястие, така и за лека вечеря. Най-вкусния кашкавал на фурна е готов....
Тайната на вкусния домашен козунакТайната на вкусния домашен козунак
20 Април
5
Една от тайните на вкусния домашен козунак, е че той се прави много дълго и трябва да се заредите с търпение, ако искате да се получи добър резултат....
Тайната на вкусния пържен оризТайната на вкусния пържен ориз
17 Януари
4
Малко са хората по света, които да не обичат да си похапват ориз. На първо място вероятно се сещаме за японците и китайците, но всъщност ориз под различни форми се консумира във всички краища на планетата. Когато искаме...
Тайната на вкусния свински джоланТайната на вкусния свински джолан
04 Дек.
4
Вкусният свински джолан се сервира с грах, задушен в масло. Подхожда си с обилни количества червено вино....
Тайната на вкусния пържен шаранТайната на вкусния пържен шаран
19 Ноем.
Шаранът е една от най-вкусните риби, която се приготвя най-често за Никулден. Ако искате обаче да си приготвите шаран, който е пържен, то тази статия е за вас....
Тайната на вкусния крем БрюлеТайната на вкусния крем Брюле
12 Февр.
Крем Брюле – това е изискан десерт, изобретение на френските сладкари. Представете си лек, нежен и въздушен крем, покрит с карамелена коричка – как можете да устоите на това деликатно лакомство. Как се прави крем...
Тайната на вкусните катмиТайната на вкусните катми
23 Май
2
Можете да използвате прясно мляко и яйца – така стават дори по-вкусни. Необходим ви е литър мляко и 4 броя яйца, маята е около 50 грама, а брашното 4 – 5 ч.ч....
Тайната на вкусните сармиТайната на вкусните сарми
21 Април
1
Всяко ястие има своята тайна, за да стане вкусно. Всеки добър готвач прибавя по нещо различно, за да се получи желаната храна – вкусна и добре изглеждаща....
Тайната на вкусните палачинкиТайната на вкусните палачинки
13 Април
6
Ако и вие сте любител на палачинките, препоръчваме да опитате някоя от тези рецепти, а именно: - американски палачинки; - бананови палачинки; - или вкусни протеинови палачинки;...
Тайната на вкусните сандвичиТайната на вкусните сандвичи
10 Януари
Въпреки склонността на всички сандвичи да падат с маслото надолу и факта, че те трудно се вписват в концепцията за здравословно хранене, сандвичът, във всичките му разновидности, винаги се е посрещал с апетит от деца...
Тайната на вкусните фалафелиТайната на вкусните фалафели
12 Юни
Ето какво е важно да знаете и каква точно е тайната на вкусните фалафели. 1. Внимавайте при употребата на сода. Тя се използва единствено, за да може сместа да стане по-шуплива, но не бива да се прекалява с нея....
Тайната на вкусните тиганициТайната на вкусните тиганици
16 Януари
Те стават и по-мазни, затова тайната на вкусните, но и здравословни тиганици е след изпържването закуската да се постави върху домакинска хартия, за да се изтече от нея мазнината, която е попила....
Тайната на вкусните ребърцаТайната на вкусните ребърца
16 Дек.
Подходящ вариант са и за Коледната трапеза - какво по-вкусно от ребърца със сос, в съчетание с чаша червено вино? Ние ще ви разкрием тайната на вкусните ребърца и как да си ги приготвите......
Тайната на вкусните мекициТайната на вкусните мекици
12 Дек.
1
Ето тайната на вкусните мекици! Всъщност тя е содата бикарбонат. За да станат пухкави и въздушни, им сложете щипка сода....
Тайната на вкусните скаридиТайната на вкусните скариди
17 Февр.
2
Повечето любители на морските дарове отдават своето предпочитание на скаридите, тъй като те са не само истински деликатес, но са и много вкусни....
Тайната на вкусните пърленкиТайната на вкусните пърленки
13 Февр.
3
Не само рецептите и изпълнението обаче са важни за приготвянето на вкусни пърленки. Важно е те да се пекат на силен огън, за да могат да заслужат името си....
Тайната на вкусните брускетиТайната на вкусните брускети
07 Февр.
2
За да направите наистина вкусни препечени хлебчета, не е важна декорацията им, а приготвянето на тестото и неговото овкусяване....