Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайните на перфектното тестоВсъщност технологията по направата на перфектното тесто не е толкова сложна, но пък е изключително важна за постигането му....
20 Януари
6
Тайната на сочните пържоли на фурна., докато не попаднах на една статия, където простичко беше обяснен принципът на печенето (не варенето)....
18 Дек.
41
Перфектното маслено тестоОформя се тесто, което трябва хубаво да омесим.
Правим го на топка, завиваме със стреч фолио и поставяме в хладилника за половин час.
След изтичане на времето тестото е готово за употреба....
27 Ноем.
2
Тайната на идеалната пицаТайната на идеалната пица е проста, като всичко гениално – тънка хрускава основа и много вкусна плънка, която прави пицата ароматна и топяща се в устата....
07 Май
1
Тайната на перфектното барбекюЛегендата разказва, че известният мореплавател и изследовател Христофор Колумб, пристигайки на Карибите в края на XV век, бил удивен от племената, които приготвяли уловените риба и дивеч, като ги поставяли върху специално...
30 Май
Тайната на перфектното сушиА най-голямата тайна за приготвянето на перфектното суши се крие в обработката на ориза....
02 Юни
Тайната на сочната домашна пицаПерфектното тесто за пица трябва да е не по-дебело от половин сантиметър, а ръбовете й трябва да са дебели около 2 сантиметра, но не повече....
16 Март
2
Тайните за приготвяне на перфектно тесто за курабийкиАко все пак сте от малцината, които не са се научили как да приготвят курабийки, ние ще Ви помогнем и ще Ви разкрием тайните на перфектното тесто за курабийки....
12 Февр.
2
Тайните на истинската пицаВ първия тестото се изпича до готовност и чак тогава се добавят съставките....
25 Май
6
Тайните на перфектното ризото!Обичате ризото, но все не се получава. Всеки път започвате приготвянето му с желанието този път да се получи кадифено, кремообразно и „ал денте”, но в резултат получавате каша с консистенция на лепило?
Макар да е...
21 Април
1
Тесто за пицаПосле се добавят яйцето и малко зехтин, както и топлото мляко докато се получи нелепкаво тесто....
15 Ноем.
4
Пица без тестоНарязваме на дребно пуешкото филе и го разпределяме отгоре върху доматеното пюре. Настъргваме отгоре кашкавала и поръсваме останалата моцарела....
10 Юни
Тесто за пицаПосле се добавят яйцето и малко зехтин, както и топлото мляко докато се получи нелепкаво тесто....
15 Ноем.
4
Тайната на перфектните Станимашки сармиТайната на приготвянето им се крие в стриктното изпълнение на рецептата.
Една грешка би коствала неописуемият и типичен за ястието вкус....
27 Януари
Така се приготвя перфектното Палачинково тестоТайната на добрата палачинка се крие в тестото....
02 Май
Оригинално тесто за пицаУспех с вкусните италиански специалитети, които ще направите с това оригинално тесто за пица....
31 Май
14
Пица от картофено тестоОмесете картофите, брашното, сиренето, половината мляко, едно от яйцата и солта на тесто. Оставете го да втасва 1 час.
В намаслена тава разположете тестото....
05 Април
2
Пица от пълнозърнесто тестоБавно добавете шупналата мая и замесете гладко тесто. Покрийте го и го оставете да почива за 40-50 минути на топло място.
Готовото тесто се разточва на кора....
10 Дек.
Традиционно тесто за пицаМесенето и разточването на тестото става трудно, но пък резултатът си заслужава.
Традиционното тесто за пица е готово....
15 Ноем.
3
Пица с бъркано тестоТака приготвените пици се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност.
Пицата с бъркано тесто е готова....
20 Ноем.
2
Бабиното тесто за пицаЗамесете меко тесто. Месете, докато се получи гладко и хубаво тесто. Колкото повече се меси, толкова по-добре.
Ако не се разкъсва или троши след издърпване, значи е готово. Оставете го да втаса за около 40 минути....
17 Март