Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайните на перфектното тестоТайните на перфектното тесто
20 Януари
6
Всъщност технологията по направата на перфектното тесто не е толкова сложна, но пък е изключително важна за постигането му....
Тайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна
18 Дек.
41
., докато не попаднах на една статия, където простичко беше обяснен принципът на печенето (не варенето)....
Перфектното тесто за сладък козунакПерфектното тесто за сладък козунак
04 Дек.
3
Перфектното тесто за сладък козунак е готово....
Перфектното маслено тестоПерфектното маслено тесто
27 Ноем.
2
Оформя се тесто, което трябва хубаво да омесим. Правим го на топка, завиваме със стреч фолио и поставяме в хладилника за половин час. След изтичане на времето тестото е готово за употреба....
Тайната на идеалната пицаТайната на идеалната пица
07 Май
1
Тайната на идеалната пица е проста, като всичко гениално – тънка хрускава основа и много вкусна плънка, която прави пицата ароматна и топяща се в устата....
Тайната на перфектното барбекюТайната на перфектното барбекю
30 Май
Легендата разказва, че известният мореплавател и изследовател Христофор Колумб, пристигайки на Карибите в края на XV век, бил удивен от племената, които приготвяли уловените риба и дивеч, като ги поставяли върху специално...
Тайната на перфектното сушиТайната на перфектното суши
02 Юни
А най-голямата тайна за приготвянето на перфектното суши се крие в обработката на ориза....
Тайната на сочната домашна пицаТайната на сочната домашна пица
16 Март
2
Перфектното тесто за пица трябва да е не по-дебело от половин сантиметър, а ръбовете й трябва да са дебели около 2 сантиметра, но не повече....
Тайните за приготвяне на перфектно тесто за курабийкиТайните за приготвяне на перфектно тесто за курабийки
12 Февр.
2
Ако все пак сте от малцината, които не са се научили как да приготвят курабийки, ние ще Ви помогнем и ще Ви разкрием тайните на перфектното тесто за курабийки....
Тайната на перфектната фигураТайната на перфектната фигура
05 Април
Вижте още от тайните на перфектната фигура....
Тайните на истинската пицаТайните на истинската пица
25 Май
6
В първия тестото се изпича до готовност и чак тогава се добавят съставките....
Тайните на перфектното ризото!Тайните на перфектното ризото!
21 Април
1
Обичате ризото, но все не се получава. Всеки път започвате приготвянето му с желанието този път да се получи кадифено, кремообразно и „ал денте”, но в резултат получавате каша с консистенция на лепило? Макар да е...
Тесто за пицаТесто за пица
15 Ноем.
4
После се добавят яйцето и малко зехтин, както и топлото мляко докато се получи нелепкаво тесто....
Пица без тестоПица без тесто
10 Юни
Нарязваме на дребно пуешкото филе и го разпределяме отгоре върху доматеното пюре. Настъргваме отгоре кашкавала и поръсваме останалата моцарела....
Тесто за пицаТесто за пица
15 Ноем.
4
После се добавят яйцето и малко зехтин, както и топлото мляко докато се получи нелепкаво тесто....
Тайната на перфектните Станимашки сармиТайната на перфектните Станимашки сарми
27 Януари
Тайната на приготвянето им се крие в стриктното изпълнение на рецептата. Една грешка би коствала неописуемият и типичен за ястието вкус....
Така се приготвя перфектното Палачинково тестоТака се приготвя перфектното Палачинково тесто
02 Май
Тайната на добрата палачинка се крие в тестото....
Оригинално тесто за пицаОригинално тесто за пица
31 Май
14
Успех с вкусните италиански специалитети, които ще направите с това оригинално тесто за пица....
Пица от картофено тестоПица от картофено тесто
05 Април
2
Омесете картофите, брашното, сиренето, половината мляко, едно от яйцата и солта на тесто. Оставете го да втасва 1 час. В намаслена тава разположете тестото....
Вкусно тесто за пицаВкусно тесто за пица
10 Дек.
Вкусното тесто за пица е готово....
Пица от пълнозърнесто тестоПица от пълнозърнесто тесто
10 Дек.
Бавно добавете шупналата мая и замесете гладко тесто. Покрийте го и го оставете да почива за 40-50 минути на топло място. Готовото тесто се разточва на кора....
Традиционно тесто за пицаТрадиционно тесто за пица
15 Ноем.
3
Месенето и разточването на тестото става трудно, но пък резултатът си заслужава. Традиционното тесто за пица е готово....
Пица с бъркано тестоПица с бъркано тесто
20 Ноем.
2
Така приготвените пици се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност. Пицата с бъркано тесто е готова....
Пица с готово тестоПица с готово тесто
12 Дек.
Пицата с готово тесто е много вкусна....
Бабиното тесто за пицаБабиното тесто за пица
17 Март
Замесете меко тесто. Месете, докато се получи гладко и хубаво тесто. Колкото повече се меси, толкова по-добре. Ако не се разкъсва или троши след издърпване, значи е готово. Оставете го да втаса за около 40 минути....