Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайните на вкусната домашната каймаЧесто обаче, разчитайки на купешката кайма, можем да останем разочаровани.
Но да си приготвим сами вкусна домашна кайма, също си трябва майсторлък....
14 Февр.
Най-вкусната лазаня с кайма и крема сиренеЗабележка 2 - най-добре първо да се приготви крема сиренето, за да има време да престои в хладилника и да поеме от вкуса и аромата на зеления лук.
Най-вкусната лазаня с кайма и крема сирене е готова....
23 Февр.
Най-вкусната и лесна запеканка с кайма и зеленчуциЗаливаме зеленчуците с каймата и печем в предварително загрята фурна, на 180 °C, за половин час. В малка тенджерка, си разтапяме маслото и добавяме брашното....
16 Ноем.
Тайните на вкусната картофена салатаКартофената салата е едно от най-често срещаните ястия в европейската кухня. Основната съставка на ястието са варени картофи, които се допълват с други продукти (мариновани краставици, яйца, лук, бекон и други.
Всички...
21 Юли
Тайните на вкусната шоколадова тортаЕто тайните на вкусната шоколадова торта:
Използвайте висококачествено какао
Шоколадовата торта е любима заради дълбокия й, богат вкус....
17 Дек.
Тайните на вкусната агнешка карантияАгнешката карантия става чудесна на вкус, стига да е приготвена по правилния начин. Има няколко тънкости при почистването и готвенето ѝ.
Когато говорим за карантия, имаме предвид черен дроб, бъбречета, момици, сърце,...
13 Април
Тайните на вкусната шкембе чорбаЕдна от тайните е, че шкембето трябва да бъде много добре сварено преди да го овкусяваме. Тази вкусна супа можете да хапнете и в други държави....
07 Март
1
Тайните на Вкусната Млечна БаницаВкусна млечна баница можете да приготвите и с карамел, юфка и различни плънки. Карамелът в случая е основата на млечната баница....
20 Април
Кайма на фурнаКъм каймата и хляба прибавяме магданоза, пасирания чесън, фъстъците, яйцата, черен пипер и сол на вкус.
Омесваме добре. Правоъгълна тавичка намазваме с олио и в нея разстиламе каймата....
08 Ноем.
Тайните на вкусното агнешкоДобре приготвеното, вкусно агнешко месо е нещо божествено. То има комплексен, специфичен и нежен вкус.
Когато става въпрос за агнешко месо в кулинарен аспект, може да се избира между малко агне, на възраст до 6 месеца...
06 Май
Тайните на вкусните макарониВаренето на макарони изглежда съвсем лесно, но за да се получат наистина вкусни, трябва да се спазват някои тънкости. Най-голямо значение има качеството на макароните.
Качествените макарони са с равна, гладка повърхност...
13 Май
1
Тайните на вкусното гювечеГювечетата са незаменим помощник на съвременната домакиня. В тях ястията стават вкусни и се сервират топли направо в съда, в който са приготвени.
С помощта на гювечета се готви бързо и лесно. В тях се готвят зеленчукови...
11 Март
1
Тайните на вкусното ризотоИма безброй рецепти за приготвянето му, но преди да пристъпите към тях е важно да знаете кои са тайните на приготвянето му:
1....
27 Окт.
Тайните на вкусното чевермеТайните, които трябва да знаете, за да приготвите вкусно чеверме, са:
- Огънят не трябва да е много силен;
- Огънят трябва да е горял малко преди да се сложи месото;
- Месото трябва да се сложи много хубаво на шиша...
14 Март
Тайната на вкусната пачаТайната в приготвянето на вкусна пача се крие най-вече в умението и рутината на готвача. Следването на точната рецепта също....
02 Януари
1
Тайната на вкусната лещаНо как се прави вкусна леща? Ето тайната на вкусната леща!
За да приготвите вкусна леща, първо я почистете и измийте добре. Хубаво е да измиете със студена вода и да я оставите за половин до един час във водата....
18 Дек.
Тайната на вкусната мусакаА ето каква е тайната на вкусната мусаката:
Всички добре знаем, че за да стане една мусака хубава, ѝ трябва страхотна заливка. Това е и една от най-трудните части от рецептата за мусака....
11 Дек.
2
Тайната на вкусната пуйкаМесото на пуйката е изключително полезно. То съдържа голямо количество белтъчини, минерали, а най-хубавото е, че е бедно на мазнини и от него не се пълнее. Макар и тези птици да не произлизат от Европа, а заслуга...
25 Дек.
1
Тайната на вкусната фокачаСъществуват буквално хиляди рецепти за направата на този вид италианки хляб, но истинският майсторлък в подготовката на вкусната питка е разгадаването на тайната за направата на перфектното тесто....
31 Януари
1
Кайма с тиквички на тиганСварете на пара за 20 мин. нарязаните тиквички.
Запържете в тефлонов тиган каймата, добавете доматеното пюре, смления чесън, нарязания магданоз, черния пипер и солта и оставете на огъня още 5 мин....
11 Февр.
Вкусната пърженица на бабаНатрошете сиренето и поръсете с лют пипер вкусната пърженица на баба....
26 Май
Вкусната питка на мамаСлед като втаса, намазваме с разбития жълтък и печем в незагрята фурна на 200 градуса до готовност.
Вкусната питка на мама е готова....
15 Дек.
Вкусната Торта на БениПокрих дъното на тортената форма с хартия за печене, сложих и стегнах ринга и изрязах излишните краища отвън.
Леко намаслих хартията и стените на формата....
08 Януари