Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайните на вкусната агнешка карантияРазгледайе и нашите вкусни предложения за:
- агнешки дреболии;
- агнешка главичка;
- или агнешка чорба;...
13 Април
Вкусното мамино агнешкоПечете около 5 часа на умерена температура.
Печеното агнешкото месо става изключително вкусно!
Вкусното мамино агнешко е готово....
20 Април
Агнешко на фурнаИзмийте внимателно агнешкото месо (бутче), подсушете го и го натрийте със сол, черен и червен пипер. Оставете го за 30 минути на студено, за да поеме аромата на подправките....
25 Септ.
2
Агнешко на ПараОтгоре поставяме агнешкото месо и водата се кипва.
Щом заври, котлонът се намалява, така че водата да не изври много бързо.
Ако е необходимо, доливаме още топла вода....
14 Септ.
Агнешко на жарСложете тавата с агнешкото в жарта и похлупете с т.нар. връшник, като го засипете с жар. Изпечете агнешкото на жар до пълна готовност....
01 Дек.
Тайните на вкусното ризотоИма безброй рецепти за приготвянето му, но преди да пристъпите към тях е важно да знаете кои са тайните на приготвянето му:
1....
27 Окт.
Тайните на вкусното гювечеМного вкусно се получават гъбите с картофи в гювече. Необходими продукти: 1 килограм картофи, 500 грама печурки, 1 глава лук, 200 милилитра сметана, сол, масло, магданоз....
11 Март
1
Тайните на вкусното чевермеТайните, които трябва да знаете, за да приготвите вкусно чеверме, са:
- Огънят не трябва да е много силен;
- Огънят трябва да е горял малко преди да се сложи месото;
- Месото трябва да се сложи много хубаво на шиша...
14 Март
Агнешко с картофки на фурнаАгнешкото месо измиваме и нарязваме на порции. Слагаме в тенджерка, добавяме олио, сол, черен пипер и джоджен и запържваме....
16 Февр.
Агнешко с тиквички на тиганАгнешкото месо се запича с подправки, задушено първо с фолио и след това запечено. Аз използвах парче агнешко от Великденските останки....
19 Април
Агнешко с боб на фурнаИзключете агнешкото с боб на фурна, извадете и поръсете с пресен магданоз....
24 Ноем.
Агнешко с ориз на пещПечете агнешкото за два часа в пещта.
Колкото повече печете агнешкото с ориз, толкова по-вкусно и крехко ще стане.
Агнешкото с ориз на пещ е невероятно!...
14 Окт.
Агнешко с бира на фурнаНарежете агнешкото на по-едри хапки и хубаво ги оваляйте в брашно.
Загрейте мазнина в тиган и запържете месото за кратко....
07 Април
Крехко агнешко на фурнаАгнешкото на фурна върви както с червено вино, така и с биричка.
Рецептите и техниките за агнешко са много, затова препоръчваме да опитате и другите ни рецепти за агнешко печено....
07 Май
4
Mариновано агнешко на скараПекат се на добре загрята скара, като се обръщат от време на време и се заливат с марината.
Сервират се, гарнирани с печен или пържен патладжан и резен лимон, поръсени със ситно нарязан магданоз....
28 Април
Печено агнешко на фурнаАгнешкото се пече с фолиото докато получи лек загар, след това се маха фолиото и се оставя да се запече добре.
Печеното агнешко на фурна е готово....
16 Ноем.
Печено агнешко на порцииОтстранете фолиото и допечете до получаване на хрупкава коричка на месото.
Оставете да почине около 20 минути и поднесете печеното агнешко със гарнитура по избор.
Печеното агнешко на порции е готово....
17 Април
Агнешко на фалшив сачСлед това извадете от фурната и сервирайте топло агнешко на фалшив сач....
19 Окт.
Пролетно агнешко на фурнаСлед това махнете фолио и печете агнешкото до получаване на апетитен загар.
Пролетното агнешко на фурна е много вкусно....
05 Април
Тайните на вкусното печено месоНай-важното правило, за да се получи печеното и пърженото месо крехко и вкусно, е да изберете качествено месо, което да е подходящо за приготвяното от вас ястие.
Преди да печете месото, най-добре е да го мариновате....
11 Юни
1
Тайните на вкусното пуешко месоЗа да сготвите вкусно пуешко ястие, трябва да сте наясно с определени правила за приготвянето на това вкусно и диетично месо....
25 Май