Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле на ЧевермеПиле на Чеверме
13 Юни
Пилето на Чеверме е готово....
Прасенце на ЧевермеПрасенце на Чеверме
06 Окт.
Може да покриете ушите на прасенцето с алуминиево фолио, за да не изгорят. Печете на равномерен огън за около 5-6 часа, като чевермето непрекъснато трябва да се върти....
Агне на механично чевермеАгне на механично чеверме
05 Май
Това е предимство на механично чеверме, че не се върти от човек, а се пуска механизма и се наглася бързината на въртене....
Тайните на вкусното гювечеТайните на вкусното гювече
11 Март
1
Много вкусно се получават гъбите с картофи в гювече. Необходими продукти: 1 килограм картофи, 500 грама печурки, 1 глава лук, 200 милилитра сметана, сол, масло, магданоз....
Тайните на вкусното ризотоТайните на вкусното ризото
27 Окт.
Има безброй рецепти за приготвянето му, но преди да пристъпите към тях е важно да знаете кои са тайните на приготвянето му: 1....
Тайните на вкусното агнешкоТайните на вкусното агнешко
06 Май
Добре приготвеното, вкусно агнешко месо е нещо божествено. То има комплексен, специфичен и нежен вкус....
Подходящи маринати за вкусно чевермеПодходящи маринати за вкусно чеверме
29 Март
За марината за вкусно чеверме можете да използвате и соев сос, мед и някои китайски сосове. Още една прекрасна идея е да направите марината от оцет, чесън на прах и мед. Друг вариант е соев сос, чесън и лайм....
Тайните на вкусното печено месоТайните на вкусното печено месо
11 Юни
1
Най-важното правило, за да се получи печеното и пърженото месо крехко и вкусно, е да изберете качествено месо, което да е подходящо за приготвяното от вас ястие. Преди да печете месото, най-добре е да го мариновате....
Тайните на вкусното пуешко месоТайните на вкусното пуешко месо
25 Май
За да сготвите вкусно пуешко ястие, трябва да сте наясно с определени правила за приготвянето на това вкусно и диетично месо....
Лесно ЧевермеЛесно Чеверме
31 Март
Агнето печем, като непрекъснато въртим в продължение на 4-5 часа. Постоянно поддържаме огъня на чевермето, като от време на време прибавяме жар....
Агнешко чевермеАгнешко чеверме
05 Март
10
Ще познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при набождане на месото около плешката излиза бял сок. Готовото агне се вади и се накъсва при поднасяне....
Тайните на вкусните макарониТайните на вкусните макарони
13 Май
1
Варенето на макарони изглежда съвсем лесно, но за да се получат наистина вкусни, трябва да се спазват някои тънкости. Най-голямо значение има качеството на макароните. Качествените макарони са с равна, гладка повърхност...
Тайните на вкусната каймаТайните на вкусната кайма
05 Дек.
1
Вкусната кайма не трябва да бъде нито много мазна, нито много суха, тя трябва да е сочна. За вкусен суджук пък е много добра комбинацията от конско, свинско и телешко....
Тайната на вкусното минестронеТайната на вкусното минестроне
11 Септ.
Минестроне е характерна за Италия постна супа, позната из цял свят. В нея се съдържат богат набор от различни видове характерни за района зеленчуци. Тя е подходяща за по-хладните дни, когато организмът има нужда...
Тайната на вкусното капучиноТайната на вкусното капучино
08 Ноем.
На 8 ноември пък се отбелязва денят на капучиното в САЩ, което е повод да си поговорим за това как се прави перфектното вкусно капучино....
Лесно агнешко чевермеЛесно агнешко чеверме
04 Дек.
Постоянно се поддържа огън за чевермето отстрани и прибавяме жар от време на време....
Вкусното пастицио на гръцките бабиВкусното пастицио на гръцките баби
09 Август
Пастициото се пече на в предварително загрята фурна на 200 градуса с вентилатор за 15-20 мин....
Тайните на Вкусната Млечна БаницаТайните на Вкусната Млечна Баница
20 Април
Вкусна млечна баница можете да приготвите бързо и много лесно. Има много варианти за приготвянето на млечна баница. Бихте могли да я приготвите с готови кори. Но най-вкусният вариант е да приготвите млечната баница с...
Тайните на вкусната агнешка карантияТайните на вкусната агнешка карантия
13 Април
Агнешката карантия става чудесна на вкус, стига да е приготвена по правилния начин. Има няколко тънкости при почистването и готвенето ѝ. Когато говорим за карантия, имаме предвид черен дроб, бъбречета, момици, сърце,...
Тайните на вкусната шкембе чорбаТайните на вкусната шкембе чорба
07 Март
1
Една от тайните на вкусната шкембе чорба е да варите шкембето в прясно мляко. Можете да добавите и вода към прясното мляко, но най-вкусно става, ако варите само в прясно мляко....
Тайните на вкусната шоколадова тортаТайните на вкусната шоколадова торта
17 Дек.
Ето тайните на вкусната шоколадова торта: Използвайте висококачествено какао Шоколадовата торта е любима заради дълбокия й, богат вкус....
Тайните на вкусната домашната каймаТайните на вкусната домашната кайма
14 Февр.
Това е така, защото вкусната кайма не трябва да бъде нито много мазна, нито много суха, тя трябва да е сочна, а това се получава при печенето на скара, когато мазнината се загрява и при разтапяното си задушава и приготвя...
Тайните на вкусната картофена салатаТайните на вкусната картофена салата
21 Юли
Картофената салата е едно от най-често срещаните ястия в европейската кухня. Основната съставка на ястието са варени картофи, които се допълват с други продукти (мариновани краставици, яйца, лук, бекон и други. Всички...
Най-вкусното печено пиле на фурнаНай-вкусното печено пиле на фурна
11 Март
Оставя се на студено за една нощ. На следващия ден пилето се измива и изцежда от водата....
Тайните на готвенето на вкусно пуешкоТайните на готвенето на вкусно пуешко
19 Ноем.
Тайните на готвенето на вкусно пуешко Пуйката се готви по най-различни начини - яхния, пържена, печена, варена или на пара. В същото време най-полезно е печено, варено или приготвено на пара месо....