Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо немските наденички са бели?В различните страни има многобройни методи за приготвяне на наденици. Твърди се, че само в Германия има над 1000 вида. По особено впечатление винаги е правила т.нар....
24 Януари
4
Чипсът и бургерите са смъртоносниУчени от Великобритания на са мнение, че двата продукта и всички останали, които предлагат заведенията за бързо хранене, са вредни до такава висока степен, че направо трябва да бъдат забранени със закони за консумация...
02 Май
Наденичките са опасни за здраветоПреработените месни продукти като салами, наденички, кренвирши могат да повлияят негативно на здравето....
02 Дек.
3
Баница, която не спадаВ киселото мляко сложете содата и бакпулвера да шупне, след което го смесете с яйцата, олиото и брашното. Бъркайте до хомогенна смес без бучици. Отделно натрошете сиренето.
Вземете една кора, намажете с четка с малко масло...
26 Септ.
8
Семената на Фенел са задължителни за италианските наденичкиФенелът е силно ароматично многогодишно тревисто растение. Известен е още като резене или див копър. Среща се в Южна Европа и Югозападна Азия.
Анетоловото масло се получава при екстракция на семената. То е основна съставка...
26 Април
Квазарите са най-смъртоносни в цялата ВселенаСпоред последни данни на учените квазарите са най-смъртоносните обекти в цялата Вселена. Това е обусловено от редица фактори, като най-важният от тях е тяхната масивност....
21 Април
3
Учените доказаха вредата от ученетоА ученето, уви, не дава разнообразието на опита, който човек трябва да получи в тази възраст....
13 Април
9
Хамбургерите и наденичките са като наркотикХамбургерите, наденичките, чипсовете и кейковете програмира мозъка ви и го подтикват към още повече консумиране на богата на сол, захар и мазнини храни....
23 Февр.
Палачинки, които не се късатОт посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
11 Юни
5
Пържен ориз не по китайскиОризът се измива и сварява в подсолена вода. След като е готов се изцежда и се измива със студена вода. В тенджера се слага зехтин да загрее.
Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук. Когато лукът почервенее...
24 Април
4
Панирани наденичкиОвалва се в брашното, топят се в яйцата (които са разбити) и се овалва в галетата.
Така се процедира с всички парчета и биреното мезе се пържи в загрята мазнина.
Панираните наденички са готови....
12 Ноем.
1
Домашни наденичкиСмелете месото с машинка, омесете го хубаво с всички подправки и го оставете да престои за 1 денонощие.
Накиснете и измийте червата, след което ги нарежете през 30 см.
Напълнете ги със сместа с приставката на машинката...
14 Юни
3
Чирпански наденичкиСлед това може да изпечете Чирпанските наденички на скара, барбекю или във фурна....
09 Август
Немски наденичкиИзпечете наденичките на жар или загрята скара.
Немските наденички са много вкусни....
12 Юни
Пържен патладжан, който не задържа мазнинаИмате перфектния пържен патладжан, който не задържа мазнина....
08 Дек.
Нискокалоричен бананов кекс за (не)трениращиЗа този бананов кекс се пасират бананите, добавят се всички течни съставки при тях, разбърква се добре.
След това се прибавят всички сухи съставки и се бърка до получаване на хомогенна смес.
Диетичният кекс се пече...
25 Септ.
2
Смъртоносни опасности от телевизора- На първо място, учените смятат, че се увеличава рискът от инфаркт....
02 Април
Откриха светилище, където ацтеките са играели смъртоносна играТе са го използвали за смъртоносна игра, посветена на бога на вятъра.
Древният храм Ехекатъл-Кецалкоатъл е бил открит в Мексико и както твърдят историческите свидетелства, формата му е на полукръг....
02 Юли
Тиквички, които НЕ замърсяват олиото при пърженеИзмийте и нарежете тиквичката на колелца. Посолете със сол и оставете така за 10- 15 минути, за да се осоли.
Сложете брашното в чиния. Оваляйте всяко едно парченце от двете страни. Изтръскайте от излишното количество....
09 Юли
Тесто за мекици, което не задържа мазнинаТестото не се премесва, късат се топчици колкото мандаринка, разтеглят се с ръка, прави се дупка в средата и се пържи в сгорещеното олио.
Мекичките са меки като пандишпан и най-вече - не са мазни!...
26 Ноем.
Кюфтета на тиган, които не задържат мазнинаЗагрява се тиган, само се намазва с малко олио и по скоро печем кюфтетата в тигана от двете страни до апетитен загар, затова и не задържат мазнина....
14 Ноем.
Наденички на скараГарнира се към готовите наденички. Овкусява се със сол и олио.
Добавят се чери доматите....
20 Февр.
Тарт с наденичкиЗагрейте фурната на 200 градуса. На набрашнена повърхност разточете бутер тестото на квадрат със страна 25 см и дебелина 5 мм, след това го прехвърлете в тава за печене. Отбележете с ножа 2 см разстояние от края на разточения...
19 Февр.