Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хайвер с яйцеХайвер с яйце
08 Май
Така приготвен, хайверът с яйце трае до 2-3 седмици....
Хайвер с картофиХайвер с картофи
19 Дек.
Аранжирайте хайвера в чиния с маслинки и магданоз....
Хайвер с лукХайвер с лук
02 Окт.
3
Добавяме я при хайвера. Пак разбиваме. После добавяме много бавно останалата част от олиото на тънка струйка и пак разбиваме продължително до гладка смес. Изцеждаме си сока на ½ лимон....
Хайвер с грисХайвер с грис
22 Март
Изсипете водата в тенджера и я сложете на котлона. Към нея добавете солта и олиото. Когато заври, веднага я махнете и постепенно прибавете гриса. Върнете отново на котлона и варете докато се сгъсти. През това време може...
Хайвер с тиквичкиХайвер с тиквички
02 Окт.
Изберете млади тиквички, които са с недоразвити семена. Почистете ги от дръжките и ги обелете. Нарежете ги на кубчета или ги настържете на едро ренде. Поставете ги на огъня в подходящ съд с капак и ги оставете да се задушат...
Пържен хайвер с яйцаПържен хайвер с яйца
27 Септ.
В дълбок съд пасираме всички продукти без маслото добре. После на котлона слагаме тиган и добавяме 2 с.л масло да загрее и добавяме сместа и пържим като палачинка, докато добие златист цвят и от двете страни. Като...
Тарама хайвер с крутониТарама хайвер с крутони
19 Февр.
Готовия хайвер се смесва с крутоните от препечен хляб и се украсява със сварено яйце, маслини и магданоз....
Диетичен хайвер с извараДиетичен хайвер с извара
27 Януари
Изварата и червеният пипер се разбиват, като постепенно се прибавят водата и олиото. Добавя се ситно нарязаният лук и се посолява на вкус....
Рибен хайвер с грисРибен хайвер с грис
19 Март
Добавете подправките, магданоза и прясно изцеден лимонов сок към разбития хайвер. Пасирайте за кратко и поднесете в чинийки или върху препечени филийки или сухари....
Зеленчуков хайвер в бурканиЗеленчуков хайвер в буркани
18 Август
Разпределете зеленчуковия хайвер в буркани, затворете и стерилизирайте за 15 минути....
Гъбен хайвер с лукГъбен хайвер с лук
26 Август
Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто. Гъбите се почистват и се сваряват в солена вода. Нарязват се на ситно и се смесват с лука. Добавя се черен пипер, захар и оцет. Сервира се с препечени филийки...
Къри хайвер с яйцаКъри хайвер с яйца
08 Януари
В голяма купа настържете яйцата, а чесъна пресовайте. Добавяте лимоновия сок, майонезата, кърито, магданоза, сол, черен пипер и сос Табаско на вкус. Разбърквате и оставяте в хладилник да престои няколко часа. Сервирате...
Паниран хайвер с бираПаниран хайвер с бира
30 Ноем.
Измийте хайвера добре и го овкусете със сол и лимонов сок. Разбийте яйцето с бирата на пяна и топете всяко парче хайвер в панировката, а после в брашно....
Зелен хайвер с яйцаЗелен хайвер с яйца
24 Юли
Последни към хайвера се прибавят яйцата, твърдо сварени и нарязани на кубчета. Зеленият хайвер се украсява с клонки от магданоза или свежи домати, нарязани на колелца....
Тарама хайвер с галетаТарама хайвер с галета
17 Юли
Поднесете хайвера изстуден, гарниран с маслини, репички, резени лимони и др....
Фалшив хайвер с майонезаФалшив хайвер с майонеза
19 Април
Фалшивият хайвер с майонеза е готов....
Вегетариански хайвер с грисВегетариански хайвер с грис
24 Май
Изсипваме хайвера в чиния и украсяваме с маслините....
Грис хайвер с майонезаГрис хайвер с майонеза
03 Януари
1
Заварява се вода с малко сол. Сипва се грис и бъркаме, докато сгъсти. Сваля се прехвърляме в купа да се охлади. Прибавя се настърган лук, майонеза и ако има нужда от малко сол и лимоновия сок. Разбърква се добре и сервираме...
Хайвер с бяло виноХайвер с бяло вино
11 Септ.
Поставяме хайвера в съд, намазан с масло. Отгоре поставяме нарязаните домати, поръсваме с лимонова кора, сол, черен пипер, нарязания магданоз, заливаме с вино и разтопено масло....
Хайвер от спанакХайвер от спанак
16 Март
Спаначеният хайвер се поднася с препечен хляб....
Хайвер от грисХайвер от грис
26 Март
5
Друг начин да приготвите хайвера от грис е като направите яйцето, олиото и лимоновия сок на майонеза и я подправите с малко сол и захар....
Хайвер от гъбиХайвер от гъби
31 Януари
Гъбите се почистват, отрязват им се пънчетата. Задушават се в олиото. Лукът се настъргва и се прибавя към тях. След като се позапържи, се посолява и се подправя с черен пипер на вкус и с размитото доматено пюре. Всяка...
Хайвер от сиренеХайвер от сирене
26 Ноем.
1
При сервиране оформяме получения хайвер и поръсваме с настърганите и леко осолени белтъци....
Хайвер от патладжанХайвер от патладжан
18 Март
1
Изпечените патладжани се обелват и нарязват на ситно, слагат се в купа. Към тях се прибавят сиренето и нарязаното на дребни парчета яйце. Чесънът се счуква и се смесва с киселото мляко, солта и олиото, прехвърля се при...
Хайвер от извараХайвер от извара
15 Август
2
Разбийте изварата с настъргания лук. Добавете червения пипер, счукания кимион. Постепенно добавете и зехтина, като непрекъснато бъркате. Овкусете изварата със сол на вкус у горчицата....