Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сос към зеленчукови ястияСервираме към зеленчукови ястия, много е подходящ за картофи, тиквички или патладжан, може и с други....
02 Дек.
Сос за рибни ястияЯдките се смилат, разбъркват се с чаша вода и се пасират.
Разбива се маслото, към което се добавят един по един жълтъците и към тях се прибавя получената смес от бадемовите ядки, малко оцет, захар и сол на вкус....
21 Ноем.
1
Зеленчукова подправка за ястияДоматите и морковите си настъргват и се добавят към останалите съставки. Всичко се овкусява със сол, добре се разбърква и се оставя да престои около 30 минути.
Сместа се пълни в буркани и се съхранява в хладилник....
19 Окт.
Сос за рибни ястияЯдките се смилат, разбъркват се с чаша вода и се пасират.
Разбива се маслото, към което се добавят един по един жълтъците и към тях се прибавя получената смес от бадемовите ядки, малко оцет, захар и сол на вкус....
21 Ноем.
1
Пускат детски презервативиЗа да не се излагат пред партньорките си, те просто не използват презервативи, за да си спестят подигравките....
03 Август
Домашно приготвена заготовка за ястияВари се минимум половин час.
След варенето оставете зеленчиците леко да се охладят и разсипете в буркани. Стерилизирайте още 5 минути.
Ще получите идеална вкусна заготовка, подходяща за всякакви ястия....
11 Окт.
Чеснов сос за рибни ястияСлед като сте разбъркали добре, добавете още 1 чаша бульон и сложете да се вари на котлона за 20 минути. Бъркайте и накрая овкусете със сол и черен пипер на вкус....
23 Март
Червен сос за основни ястияСосът се прецежда, а зеленчуците се пасират.
Отново се кипва и се овкусява със сол, захар, зърната черен пипер и дафиновия лист....
02 Ноем.
Млечен сос за солени ястияРазбиваме брашното с маслото, постепенно добавяме горещото мляко и бъркаме, докато брашното се разтвори добре.
Слагаме на котлона и варим 10-15 минути при слабо кипене.
Накрая добавяме захар, сол и прецеждаме....
25 Юни
В Япония и Канада се представиха най-луксозните ястияГоляма част от ястията в менюто са необичайни, като някои от тях например съдържат уасаби с аромат на пиле и морски водорасли.
В същото време японски ресторант разработи меню, струващо 600 долара на човек....
01 Май
Стерилизирана заготовка за ястия с тиквичкиА и понякога се забравя, че има сол в консервата и ястията се пресоляват.
* По преценка и вкус можете да добавите и магданоз....
20 Юни
1
Основен бадемов сос за рибни ястияМоже да съхранявате основния бадемов сос за рибни ястия в хладилник....
27 Април
Презервативи през социалната мрежаАмериканската организация с нестопанска цел Planned Parenthood в рамките на националната седмица на презерватива пуснаха нов контрацептив с QR-код върху опаковката....
13 Август
Историята на презервативаУкрашение за египтяните
В Древен Египет презервативът служил на мъжа за... украшение!...
03 Август
2
Топящ се паниран кашкавалТопящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
05 Май
Салата Преливащи се цветовеСварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
28 Януари
Така се осолява сланинаСлед като изминат 20 дни, може да консумирате директно или да прибавите към ястие от българската кухня.
Ето така се осолява сланина....
02 Март
3
За и против женските презервативиЕдин от тези иновативни методи през последните години е женският презерватив.
Визуално женският презерватив наподобява малка торбичка, направена от тънка синтетична материя, затворена в единия край....
11 Януари
Най-яките реклами за презервативиЕжегодно в света се произвеждат няколко милиона презервативи.
Но не всички граждани на планетата осъзнават нуждата от ползването на кондоми....
07 Ноем.
Топящи се в устата бисквиткиПо принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
06 Май
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
11 Юни
5
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
14 Ноем.
4
Как се прави перлена захарНа Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
20 Април