Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сос към зеленчукови ястияСос към зеленчукови ястия
02 Дек.
Сервираме към зеленчукови ястия, много е подходящ за картофи, тиквички или патладжан, може и с други....
Сос за рибни ястияСос за рибни ястия
21 Ноем.
1
Ядките се смилат, разбъркват се с чаша вода и се пасират. Разбива се маслото, към което се добавят един по един жълтъците и към тях се прибавя получената смес от бадемовите ядки, малко оцет, захар и сол на вкус....
Зеленчукова подправка за ястияЗеленчукова подправка за ястия
19 Окт.
Доматите и морковите си настъргват и се добавят към останалите съставки. Всичко се овкусява със сол, добре се разбърква и се оставя да престои около 30 минути. Сместа се пълни в буркани и се съхранява в хладилник....
Сос за рибни ястияСос за рибни ястия
21 Ноем.
1
Ядките се смилат, разбъркват се с чаша вода и се пасират. Разбива се маслото, към което се добавят един по един жълтъците и към тях се прибавя получената смес от бадемовите ядки, малко оцет, захар и сол на вкус....
Пускат детски презервативиПускат детски презервативи
03 Август
За да не се излагат пред партньорките си, те просто не използват презервативи, за да си спестят подигравките....
Копривен сос за зеленчукови ястияКопривен сос за зеленчукови ястия
10 Май
Копривеният сос за зеленчукови ястия е готов....
Домашно приготвена заготовка за ястияДомашно приготвена заготовка за ястия
11 Окт.
Вари се минимум половин час. След варенето оставете зеленчиците леко да се охладят и разсипете в буркани. Стерилизирайте още 5 минути. Ще получите идеална вкусна заготовка, подходяща за всякакви ястия....
Чеснов сос за рибни ястияЧеснов сос за рибни ястия
23 Март
След като сте разбъркали добре, добавете още 1 чаша бульон и сложете да се вари на котлона за 20 минути. Бъркайте и накрая овкусете със сол и черен пипер на вкус....
Червен сос за основни ястияЧервен сос за основни ястия
02 Ноем.
Сосът се прецежда, а зеленчуците се пасират. Отново се кипва и се овкусява със сол, захар, зърната черен пипер и дафиновия лист....
Млечен сос за солени ястияМлечен сос за солени ястия
25 Юни
Разбиваме брашното с маслото, постепенно добавяме горещото мляко и бъркаме, докато брашното се разтвори добре. Слагаме на котлона и варим 10-15 минути при слабо кипене. Накрая добавяме захар, сол и прецеждаме....
В Япония и Канада се представиха най-луксозните ястияВ Япония и Канада се представиха най-луксозните ястия
01 Май
Голяма част от ястията в менюто са необичайни, като някои от тях например съдържат уасаби с аромат на пиле и морски водорасли. В същото време японски ресторант разработи меню, струващо 600 долара на човек....
Стерилизирана заготовка за ястия с тиквичкиСтерилизирана заготовка за ястия с тиквички
20 Юни
1
А и понякога се забравя, че има сол в консервата и ястията се пресоляват. * По преценка и вкус можете да добавите и магданоз....
Основен бадемов сос за рибни ястияОсновен бадемов сос за рибни ястия
27 Април
Може да съхранявате основния бадемов сос за рибни ястия в хладилник....
Презервативи през социалната мрежаПрезервативи през социалната мрежа
13 Август
Американската организация с нестопанска цел Planned Parenthood в рамките на националната седмица на презерватива пуснаха нов контрацептив с QR-код върху опаковката....
Историята на презервативаИсторията на презерватива
03 Август
2
Украшение за египтяните В Древен Египет презервативът служил на мъжа за... украшение!...
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
05 Май
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
15 Дек.
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
28 Януари
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
02 Март
3
След като изминат 20 дни, може да консумирате директно или да прибавите към ястие от българската кухня. Ето така се осолява сланина....
За и против женските презервативиЗа и против женските презервативи
11 Януари
Един от тези иновативни методи през последните години е женският презерватив. Визуално женският презерватив наподобява малка торбичка, направена от тънка синтетична материя, затворена в единия край....
Най-яките реклами за презервативиНай-яките реклами за презервативи
07 Ноем.
Ежегодно в света се произвеждат няколко милиона презервативи. Но не всички граждани на планетата осъзнават нуждата от ползването на кондоми....
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
06 Май
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
11 Юни
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото. Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
14 Ноем.
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
20 Април
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...