Моите форумни постове

Веселина Константинова
Мисля, че няма лошо да коментираме зададените теми. По някога не всичко успяваме да видим. И все пак - тук съм, защото наистина готвенето е моята страст! Но състезателният характер вкарва малко повечко адреналин!
Веселина Константинова
Да си кажа правичката, и аз влизам във фейсбук много по-рядко, отколкото преде да открия готвач.бг.!
Веселина Константинова
Зодия "Мастика" - не съм фен, ама щом казват! Може пък и да опитам! :yawn:
Веселина Константинова
Най-често сармички, защото много ги обичам. Готвя свинско или пилешко със зеле. А може и само на салатка с червен пипер и олио.
Веселина Константинова
По някога добавям готови сосове към мариноването на месо, в други случаи с вино, подправки, мед.
Веселина Константинова
Бих се включила на драго сърце. Бих сготвила топла храна, ястие с месо, без месо, курабии.
Веселина Константинова
Да, купих си три вида брашно с купа за месене.
Веселина Константинова
Обикновено, прибирайки се от работа към дома, измислям менюто. А понякога, като отворя хладилника. За специалните поводи е по-различно!
Веселина Константинова
Мед, зехтин, краставица, яйце, запарка от билкови чайове...
Веселина Константинова
Някои зеленчуци, яйца.
Веселина Константинова
Обичам да ям плодове! Обичам и фрешовете, и соковете и нектарите!
Веселина Константинова
Аз също харесвам препечени филийки с масло и чубрица. В добавка с билков чай.
Веселина Константинова
Една от любимите ми закуски са различни банички, приготвени от бутер тесто, които сега ще спретна.
Веселина Константинова
Червеното цвекло е идеално. Добави лимони, ябълки, моркови, мед, тахан, джинджифил.
Веселина Константинова
Ами случва се да купувам и замразено. Но предпочитам охладените продукти.
Веселина Константинова
Аз съм използвала виолетки. В Метро видях цвят от карамфил и тагетес.
Веселина Константинова
С цедено кисело мляко на Домлян.
Веселина Константинова
Приготвяла съм и с домашно приготвено и подквасено кисело мляко, но си е доста игра.