Моите форумни постове

Веселина Константинова
Ами аз нямам вече ученици... пораснахме. Но е добре, закуската да не е много мазна, тестяна. Хубаво е да се включи плод .
Веселина Константинова
Специално такъв тест не съм правила. Не съм наясно.
Веселина Константинова
Всеки християнски празник се свързва с хляба, така че присъствието на питката е задължително!
Веселина Константинова
Аз също съм много любопитна, но никога не съм попадала на такъв продукт в хранителните вериги. Може би се намира в специализирани магазини.
Веселина Константинова
Аз не мога да сготвя дивечово месо, може би защото няма как да се снабдя. Веднъж ми подариха два пъдпъдъка и аз се провалих, защото не бях на ясно какво точно трябва да направя. Зная, че дивото месо обикновено иска предварителна подготовка.
Веселина Константинова
Като се замисля, и от морските деликатеси не мога да приготвям доста неща.
Веселина Константинова
Крокмач - за пръв път чувам! Катък си купувам готов и никога не съм приготвяла.
Веселина Константинова
Аз рядко си подквасвам домашно мляко, но ако си приготвям е по класическия начин.
Веселина Константинова
Задължително предястие - сиренца, палачинки, различни салати. Тортата е на първо място. Основното - пържолки, каренца.
Веселина Константинова
Използвам го най-вече за овкусяване на салати .
Веселина Константинова
Мисля, че рецептите със снимки с лошо качество се поизчистиха малко. Има рецепти с много красиви фотографии. Много се радвам, че има такъв сайт, който има състезателен характер. Тръпката е голяма! Надпреварата в съчетание с кулинарното хоби, е истинско удоволствие! Задължително преглеждам всеки ден какво се случва! За мен е едно съчетание на полезното с приятното!
Веселина Константинова
Вече съм спряла да се нервя на анонимките! Без значение е за мен!
Веселина Константинова
Най-вече с брашно. Но супите не сгъстявам. Достатъчно е като има фиде или картоф - те си вършат работата.
Веселина Константинова
Аз бих предпочела да съм собственик на онези пекарнички, където ги дават по романтичните филми. Ще предлагам ръчно изработени сладкиши и хлебчета. Бих дала име, като "Моите изкушения"!
Веселина Константинова
Отрови - силно и пресилено! Мисля, че всеки се старае да даде най-доброто. Има експерименти, има и класика. За всекиго по нещо!
Веселина Константинова
Пататникът си е типично ястие от родопската кухня и основата съставка е картофа.
Веселина Константинова
Правя го във всички възможни начини - чорба, запечен, запържен ...
Веселина Константинова
Аз не се презапасявам и обикновено когато реша да го готвя, просто си купувам необходимото количество.