Моите форумни постове

Веселина Константинова
Аз съм затрупана с кулинарни списания, книги - просто ми е слабост! Това е!
Веселина Константинова
Аз предпочитам белите вина, но обикновено правим вино каберне.
Веселина Константинова
Вече публикувах няколко рецепти. Обичам постни картофи, зеле, зелен фасул...
Веселина Константинова
Моите мъже си падат по мръвката,но похапват и летните манджички.
Веселина Константинова
Обичам природата . Живея в подножието на Балкана и няма как да не се възползвам от това. Събирам си шипки, кантарион, балканска чубрица, левурда, коприва, глухарчета, акация, бъз, къпини и какво ли не още.
Веселина Константинова
Вкъщи най-често правим свеж сок от ягоди и банан, може и ябълка. Листенце мента и лед - страхотно!
Веселина Константинова
Ако нямам пресни, използвам от консерва или доматен концентрат.
Веселина Константинова
Принцески, банички, палачинки, мекици... според времето с което разполагам.
Веселина Константинова
За похапва сушени сини сливи и кайсии.
Веселина Константинова
Много плодове и зеленчуци!Да се консумират храни богати на фибри.
Веселина Константинова
Нямам си идея какво представлява.
Веселина Константинова
Карпузи може би идва от руски - арбуз, но аз си ги зная диня и пъпеш.
Веселина Константинова
Не съм срещала. Просто може би не съм попадала. Но ако успея да ги намеря, ще спретна едно азиатско ястие!
Веселина Константинова
Ами има и такава вероятност. Но желателно е сача да се слага на студен котлон. Имам публикувани рецепти . Ако те интересува, може да ги разгледаш.
Веселина Константинова
Обикновено приготвям цяла плешка, с подправки, завита с фолио и доста печене.
Веселина Константинова
Рецептата е интересна. Трябва да се разполага с повечко време, за да се приготви. Аз лично не съм готвила.
Веселина Константинова
Рецептата е интересна. Трябва да се разполага с повечко време, за да се приготви. Аз лично не съм готвила.
Веселина Константинова
Сварявам и обезкостявам. Подправям с желаните подправки. Езикът се обелва и се реже на парчета. Мозъкът се отстранява.