Веселина Константинова
Автор
Моята стенаРецепти2177Снимки4972Статии260Съвети48Коментари801Форумни теми102Постове във форума503За менИзпрати съобщениеточки62739
Единственото което е, че трябва да се свари много добре, след това да се обезкости. Езикът се отделя и се бели. Мозакът също е много вкусен и трябва внимателно да се отстрани. После въпрос на вкус!
Цветята са радост за окото! Скоро публикувах една статия. Оказа се, че някои видове имат доста полезни свойства!
За мен уикенд е когато цялото семейство се е събрало. Тогава се развихрям! А събота и неделя - според зависи.
За мен уикенд е всеки път, когато събирам децата около масата и тогава става едно развихряне в кухнята и идват идеи, идеи....
Това боядисване на яйцата не съм го правила, струва си да се опита! Аз напоследък , си ги облепвам с цветни салфетки, лепя листенца, калинки и става много красиво!
Прочетох много интересни коментари и доста ми допаднаха обясненията. Наистина, важно е да го направиш с любов и като спазиш основните правила, няма начин да не се получи!
Допада ми много италианската кухня! Вкъщи всички я харесват-спагети, лазаня, пица, но тирамисуто е фаворит!