Моите форумни постове

Веселина Константинова
Аз я използвам навсякъде. Овкусявам салати, ястия и ми харесва.
Веселина Константинова
По-скоро действа на метаболизма, но наистина не бива да се прекалява!
Веселина Константинова
Преди да излезе лапада, готвя спанак, но след това преминавам на лапад. В добавка и с киселец. Готвя и копривка. Абе изобщо, като се хванем за зеленото - оцелели сме!
Веселина Константинова
По принцип предпочитам свежите подправки, но след като не разполагам с такива в даден момент, използвам сушени.
Веселина Константинова
Интересно ми е - какъв е вкусът?
Веселина Константинова
Със сигурност обреден хляб.
Веселина Константинова
Не съм приготвяла корейска кухня и май е време да се поинтересувам повечко и да се опитам да сготвя нещо!
Веселина Константинова
Нашата си е доста богата, но мисля че турската и китайската.
Веселина Константинова
Аз също съм приготвяла и с мляко, и с вода, но най-пухкави са с газирана вода.
Веселина Константинова
Консумираме много салати,фрешове, купувам черен хляб.
Веселина Константинова
Честно да си кажа, ограничавала съм се, но не съм постила.
Веселина Константинова
В Ютуб има много индийски рецепти! Но Сия е права - подправките е добре да са автентични!
Веселина Константинова
В къщи всички ядем лук, чесън - евентуално през почивните дни, но го ползвам в разни салати. Ако има гости , неконсумиращи тези зелении, бих добавила лука от страни на салата или в отделен съд, като добавка към салатата. Но май не съм попадала в такава ситуация.
Веселина Константинова
Харесвам мексиканската храна, защото има известна доза пикантност.
Веселина Константинова
Когато пътувам някъде и има възможност да се храня навън, си позволявам да опитам характерните гозби. Когато е към Смолян - пърленки, пататник, качамак. В Кърджали страхотни дюнери, по морето - различни риби и т.н.
Веселина Константинова
Аз по принцип си обичам до експериментирам и много често налучквам. Имала съм случаи на неуспех, но това пък ме е стимулирало отново да опитам!
Веселина Константинова
За по-бързичко използвам преса за чесън , имам 3 вида. Но е добре да се ползва и старият изпитан метод с хаванчето!
Веселина Константинова
Аз обичам шоколад, така че е без значение какъв е.