Веселина Константинова
Автор
Моята стенаРецепти2177Снимки4972Статии260Съвети48Коментари801Форумни теми102Постове във форума503За менИзпрати съобщениеточки62739
Преди да излезе лапада, готвя спанак, но след това преминавам на лапад. В добавка и с киселец. Готвя и копривка. Абе изобщо, като се хванем за зеленото - оцелели сме!
По принцип предпочитам свежите подправки, но след като не разполагам с такива в даден момент, използвам сушени.
Не съм приготвяла корейска кухня и май е време да се поинтересувам повечко и да се опитам да сготвя нещо!
В къщи всички ядем лук, чесън - евентуално през почивните дни, но го ползвам в разни салати. Ако има гости , неконсумиращи тези зелении, бих добавила лука от страни на салата или в отделен съд, като добавка към салатата. Но май не съм попадала в такава ситуация.
Когато пътувам някъде и има възможност да се храня навън, си позволявам да опитам характерните гозби. Когато е към Смолян - пърленки, пататник, качамак. В Кърджали страхотни дюнери, по морето - различни риби и т.н.
Аз по принцип си обичам до експериментирам и много често налучквам. Имала съм случаи на неуспех, но това пък ме е стимулирало отново да опитам!