Моите форумни постове

Веселина Константинова
Пуснаха вече първите бои и декорации за Великден. Обожавам подготовката за този празник!
Веселина Константинова
Твърде рядко консумирам шампанско. Най-вече по някакъв повод.
Веселина Константинова
Шампанско - само на празници! На Нова година.
Веселина Константинова
Много полезна информация! Бих добавила и сусам.
Веселина Константинова
Аз също не мога да се справям много през телефона. Даже приятели ми казаха, че не са успели да се регистрират чрез телефона.
Веселина Константинова
Не бях чувала за това и попрочето това-онова. Вечно неувяхващо цвете.Семената му се смилат на брашно, пукат се пуканки. Добавя се в супи и яхнии. Действа сгъстяващо. Правят се и макаронени изделия.
Веселина Константинова
Отдавна съм го забелязала, но както й да е!
Веселина Константинова
Аз общо взето се старая да разнообразявам ястията, но често опирам до яйцата в различни варианти.
Веселина Константинова
Аз публикувах рецепта - приготвени по класически начин. Обичам много пилешките флейки :love: с чесново сосче!
Веселина Константинова
Правила съм с парено тесто и после измесвам голямо количество пудра захар.
Веселина Константинова
Аз също съм опитвала, но използвах много пудра захар. Имах голямо желание да го направя. На мнение съм, че е по-добре да се закупи захарната маса. Попадала съм на различни рецепти, но си е трудоемко.
Веселина Константинова
Чела съм рецепти, но лично не съм приготвяла. Знам, че заравят в пепел от изгорени дърва.
Веселина Константинова
Веднъж опитах. Към ракия добавих плодове и захар.
Веселина Константинова
Аз готвя много! И всички се изяжда! Проблеми килограмите нямам. Семейството ми е четиричленно, с двама големи сина. Не прекалявам с количествата храна. Приготвям и за студентите, така ,че ...Но определено от както тече конкурса, готвя повече. Правя по няколко неща на ден.Зависи с какво време разполагам. :wink:
Веселина Константинова
Аз винаги съм готвила от две ястия на горе. Обичам да експериментирам, да снимам. Конкурсът ме стимулира да го правя. Винаги има някакъв десерт, салата задължително, основно. По някога стигам до 5-6 неща. Като ми дойде музата и се развихрям....Готвя предимно вечер, в неделя повечко, когато си изпращам студента. А когато всички се събираме, тогава пък ми е най-голямото удоволствие!
Веселина Константинова
Продължавам да си готвя, макар че понякога нямам време и стимул. Тогава казвам, съм в "творчески застой"!
Веселина Константинова
Много полезна информация! Човек винаги има какво да научи! Дали се намира тази подправка по нашите магазини?
Веселина Константинова
Благодаря! Ще се поинтересувам! :y: