Веселина Константинова
Автор
Моята стенаРецепти2177Снимки4972Статии260Съвети48Коментари801Форумни теми102Постове във форума503За менИзпрати съобщениеточки62739
Аз също не мога да се справям много през телефона. Даже приятели ми казаха, че не са успели да се регистрират чрез телефона.
Не бях чувала за това и попрочето това-онова. Вечно неувяхващо цвете.Семената му се смилат на брашно, пукат се пуканки. Добавя се в супи и яхнии. Действа сгъстяващо. Правят се и макаронени изделия.
Аз публикувах рецепта - приготвени по класически начин. Обичам много пилешките флейки :love: с чесново сосче!
Аз също съм опитвала, но използвах много пудра захар. Имах голямо желание да го направя. На мнение съм, че е по-добре да се закупи захарната маса.
Попадала съм на различни рецепти, но си е трудоемко.
Аз готвя много! И всички се изяжда! Проблеми килограмите нямам. Семейството ми е четиричленно, с двама големи сина. Не прекалявам с количествата храна. Приготвям и за студентите, така ,че ...Но определено от както тече конкурса, готвя повече. Правя по няколко неща на ден.Зависи с какво време разполагам. :wink:
Аз винаги съм готвила от две ястия на горе. Обичам да експериментирам, да снимам. Конкурсът ме стимулира да го правя. Винаги има някакъв десерт, салата задължително, основно. По някога стигам до 5-6 неща. Като ми дойде музата и се развихрям....Готвя предимно вечер, в неделя повечко, когато си изпращам студента. А когато всички се събираме, тогава пък ми е най-голямото удоволствие!
Продължавам да си готвя, макар че понякога нямам време и стимул. Тогава казвам, съм в "творчески застой"!