Мария Божилова
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти685Снимки2440Статии2СъветиКоментари82Форумни теми3Постове във форума37За менИзпрати съобщениеточки22809
Преди малко около 14.00 ч. сайта не работеше и изписваше, че има проблем със сайта и достъпа да него не е възможен.
vili61 :От месец съм в играта, писах рецепти и качвах снимки като луда :wink: резултата е спечелена награда, но за нея доста се потрудих Сега гледам и се чудя на някой хора искам да ги питам - Защо са тук, за една награда или искат нещо повече. Не може да качиш една рецепта и една снимка и да получиш 60 точки затова, че не спираш да коментираш рецепти от рода на - добра рецепта и др подобни и да трупаш точки само от това. Ами хайде да не качваме нищо, само да си коментираме и да трупаме точки - ще е много забавно, като в ГОВОРИЛНЯ Честно да си кажа - ядосана съм, не е честно спрямо тези който наистина готвят, снимат и качват хубави рецепти, а разни момиченца само си говорят и пускат темички - мисля, че трябва да се премахнат точките за теми и коментари и тогава ще видим кой за какво е тук ps:
Съгласна съм и бах писала в други теми - награди трябва да се дават да готвени рецепти, не за говорилник.Незнам защо Администраторите на премахнат даване на точки при писане в форумите - нека си пишат, но награди за ораторство не се дават във форум за готвачи.
Не мога да намеря връзка между наградите, които да готварски и писането във форуми, което няма нищо общо с готвенето.Ще стана така, че ние които готвим, постепенно ще загубим интерес да качваме сготвени рецепти, като видим, че наградите се раздават за писане във форуми.Във всички конкурси за готвене всичко, което не е свързано с готвене се анулира и не се признава.Вероятно Администраторите имат друга цел, иначе не мога да си обясна защо при толкова несправедливо трупане на точки и възражения от готвещите не поправят условията.
Баницата е хрупкана и след изпичане, ако се поръси с няколко капки вода, след като се извади от фурната и завие се кърпа.
Супата е без застройка, но приготвям застройка, която всеки си добавя, когато се сервира супата - един жълтък, сок от един лимон и три лъжици кисело мляко.Разбърква се и се слага по една-две лъжици на порция.Така супата може да се притопля без ззастройка и не се пресича.Същевременно застройката, която се добавя при сервира прави супата свежа и вкусна.
Правя студена застройка за добавяне при сервиране-1 жълтък, сок от 1 лимон и три лъжици кис. мляко.Много е вкусна.
veselina65 :Понякога готвя [супата] без [застройка]. Друг път ми се струва, че е по-вкусна със застройка. Споделете начина, по който правите застройката. Би било интересно.
Jolie_ :Само да ви спомена г-жо,че същата тази участничка има награди лично от мен.Незнам как така аз излизам злобната в случая.Можете да видите на моята страница колко конкурса съм провела и колко много хора съм наградила.Мислите ли,че не мога да си купя тези награди? Това значи да играеш за забавление.Да ти носи удоволствие готвенето и храната.Не лепете етикети без да познавате хората.От кога уличаването в нередност е злоба?Не можете да ме обидите,защото рова,което аз съм постигнала с кулинария в свободното си време никога няма да го изпитате.Мисля,че злобата е в друг.И пак казвам,нека ми махнат точките за коментарите тук,аз не се влияя от тяхa,а от рецептите си.
Ирина Андреева е напълно права.Ще бъде много справедливо да се махнат точките за писане във форума, защото наградите се дават да се наградят кулинарни постижения, а не писане във форуми.За писане във форуми можем да се надпреварваме и да не качваме рецепти, за да се печели награда.Това е комерсиално.Наградата е удовоствие за признание, че готвиш красиво, вкусно и те оценяват.
Моля, Администратора да изтрива коментари и теми, които не са свързани с рецепти, техники за готвени и неща свързани с кулинарията.Който няма къде са си излива настрояния и да се пробва на ораторство, за си създаде блог и там да си пише.Сайта трябва да се запази кулинарен, а не клюкарен.