Мариела Христова
Мариела Христова
Помощник Готвач

Моите форумни постове

Мариела Христова
Старая се да се храня балансирано. Най-често я приготвям печена.
Мариела Христова
Смути от манго и лимон е моята любима комбинация.
Мариела Христова
Определено баба ми, нейните гозби бяха незаменими.
Мариела Христова
Аз го приготвям със запръжка, като е по-гъст ми харесва повече.
Мариела Христова
За мен определено това е "Капама", но не толкова заради времето за приготвяне, а заради времето на готвене.
Мариела Христова
Кренвирши, маргарин, майонеза, газирани напитки и много много други.
Мариела Христова
шоколад - 1 бр. (начупен на дребно); яйца - 1 бр.; брашно - 1 ч.ч.; бакпулвер - 1 пакетче; масло - 125 гр. (предварително разтопено); кисело мляко - 1/2 ч.ч.; захар - 1/2 ч.ч.; какао - 5 ч.л. Разбивам много добре яйцето със захарта. След това със сито пресявам брашното, бакпулвера и какаото. Отделно разбивам маслото и млякото. Първо смесвам течните продукти и по малко добавям и сместа от брашното, бакпулвера и какаото, последно слагам и шоколада. Заливам във форми за мъфини и ги пека в предварително загрята фурна на 150-180 градуса за около 20-25 минути.
Мариела Христова
соеви шницели - 400 гр.; яйца - 3 бр.; брашно; олио, сол, лимонов сок - 5 с.л., бяло вино - 2 ч.ч Прави се марината от лимоновия сок, виното, малко олио и се овкусяват със сол. Престояват в маринатата 15-20 минути и от яйцата и брашното се прави панировка. Шницелите се потапят в нея и се пържат.
Мариела Христова
Има значение, всичко зависи от това какво ще печем. Баницата не я пека в предварително загрята фурна, за да може да се изпече от всякъде, в противен случай става клисава отвътре.
Мариела Христова
Не ми се е налагало все още да се обръщам към тях.
Мариела Христова
Вечер 50 гр. греяна домашна ракия.
Мариела Христова
Аз съм от малък град и при нас няма такива хладилници. Това е много хубава инициатива.
Мариела Христова
100 грама брашно, 50 грама царевично нишесте, 2 жълтъка, 2 разбити на сняг белтъци и малко бира. Всичкото се прави на каша, по гъста от боза и се прибавя сол и черен пипер.
Мариела Христова
Виното трябва да се съхранява в неподвижно състояние, на тъмно и при постоянна температура.
Мариела Христова
Поздравления за организаторите за всичко, което правите за потребителите и късмет на всички участници!
Мариела Христова
Задължително закусвам и след това пия чаша кафе.
Мариела Христова
Да, от домашното производство по-хубаво няма. Миналата година бях много доволна от реколтата- имаше домати, краставици, пипер, тиквички, боб.
Мариела Христова
Шаран приготвям на грил тиган, толстолоб - на фурна.