Моите форумни постове

Илияна Димова
Консумираме гъби печурки - пресни и стерилизирани , а когато имаме повече пресни, замразявам, като почиствам, нарязвам и слагам във фризера в торбичка
Илияна Димова
Да и на мен ми се струва, че е доста трудно да се приготвят
Илияна Димова
Бисер и Калиакра
Илияна Димова
Харесвам таратора с нарязана ситно краставица, повече олио, сол и много пресен магданоз
Илияна Димова
Да имам няколко
Илияна Димова
за готвене съм замразявала , почистени, нарязани и в торбички
Илияна Димова
за сладко бисквитено руло или сладки от бисквити масло и орехи
Илияна Димова
Да , харесвам филми с кулинарна тематика
Илияна Димова
В хладилника , но за по- бързо във фризера
Илияна Димова
С много лед
Илияна Димова
Купувам кулинарни списания
Илияна Димова
Щом са стерилизирани хубаво, може и да се използват за добавяне към смес за сладкиши
Илияна Димова
за салата и може да се сложи и в супа вместо фиде или ориз
Илияна Димова
и кюфтенца с кус кус са много хубави
Илияна Димова
С тиквички, с картофи, с ориз, с патладжани , с грах, зеле има много голямо разнообразие
Илияна Димова
Да , който е приготвял може ли да сподели рецепта
Илияна Димова
Купуваме немски масла , хубави са и често им правят промоция
Илияна Димова
Бела не съм ползвала, но вземала съм от тези, масла които режат на грамаж и не съм доволна, имат странен вкус