Анонимен

Новак

царевичният сироп се ползва за правене на кетчуп за да убие киселинноста на оцета знам го от опит защото когато свърши кетчупа правих фреш кетчуп

коняка има голямо приложение в кухнята най вече в приготвянето на сос за раци омари и дуги такива но най вече за приготвянето на така популярния pepercorn sauce

дяволсите яйца или egg fra diavolo са яйца сваренй срязани на две . от жълтъка се приготвя мус . жълтък сирене крема краве масло и каен пипер или нещо люто за това са дяволски защото са люти

трюфелите са бели и черни белите са скъпите черните повечето са от ферма не е нещо кой знае какво който не е опитвал да пробво олио от труфел 1 капка е достатъчна и ще види какъв му е вкуса най популярния сос с труфел е перегордин . там се раждали най добрите труфеле

в никакъв случай не и басмати басмати ориз е за индия и пакистан сушито е в япония и се прави с японски ориз който е къс и объл но ако не искате да ви излезе скъпо просто ползваите бисерен ориз от по едрия . сварете ориза като пилаф . отделно изварете оцета ако нямате оризов обикновен бял оцет добавете захарта към изварения оцет . поръсете ориза със сместа като внимателно разбърквате ориза . ориза ви е готов сега използваите вашата фантазия и направете каквото искате суши . вегетарианско с риба или с каквото и да е

за да приготвите канелони най важно е приготвянето на така наречения крепс по нашему палачинки пълнежа може дае с месо или вегетариански слагат се на масата слага се пълнежа и се завиват като палачинките след това се нарязват нареждат се върху доматен сос и се поливат с лек бешамел поръсват се с пармезан или с кашкавал и се пекат в фурната

за да приготвите канелони най важно е приготвянето на така наречения крепс по нашему палачинки пълнежа може дае с месо или вегетариански слагат се на масата слага се пълнежа и се завиват като палачинките след това се нарязват нареждат се върху доматен сос и се поливат с лек бешамел поръсват се с пармезан или с кашкавал и се пекат в фурната