Моите форумни постове

Албена Асенова
Мисля,че ще добре и снимките да могат да се отценяват.Има доста красиви,които ти грабват окото,дори и на най-простото ястие.Трябва да се даде заслуженото на старанието на готвача.Също така срещнах и доста снимки които нямат място според мен в сайта.Не може да снимаш мръсната тава или да наредиш бурканите от мазето и да се бориш за по-висок ранг.
Албена Асенова
И аз нямам нищо против,аз също обичам да снимам.Още повече,че се сдобих и с хубав фотоапарат и ще повече имам желание да го включа в действие.
Албена Асенова
За летните горещини домашната лимонада с лимони и мента епревъзходна.
Албена Асенова
Яйца със зелен лук или просто варени.
Албена Асенова
Основно за панировка.
Албена Асенова
Основно ползвам бира за панировка.
Албена Асенова
Почти всеки ден.Храната губи от качествата си като престои,особено в хладилник.
Албена Асенова
Не сварено докрай,това означава.
Албена Асенова
През зимата най- често ги консумираме настъргани на ренде и овкусени с оцет-перфектна салата.
Албена Асенова
Качествени продукти на стайна температура,задължително пресято брашно и температура на печене 175 градуса.
Албена Асенова
Аз също съм пробвала,но за отслабване не моисля, че помага.Чела съм по скоро очиства храносмилателната система от шлаките и токсините,а това няма как да се разбере.
Албена Асенова
Купих си семенца,сложих си ги в градината,но не изникнаха.Така и не можах да стигна до кулинарни експерименти с нея.
Албена Асенова
лук,чесън,лимонов сок,соев сос,мед,черен пипер
Албена Асенова
Наистина фин десерт,който изисква повече опитност и старание при приготвянето.Очаквам рецептата,а с тънкостите ще се съобразя.
Албена Асенова
О,да разбира се.След това готвене по тия празници,трябва и малко почивка.
Албена Асенова
Картофи, ориз,моркови,лук,яйца,брашно,масло,мляко,домати,пипер.
Албена Асенова
Тиквата е изключително полезна.Обикновено я варя или пека,от време на време на тиквеник.
Албена Асенова
Не,не мисля.Не налитам на всичко каквото ми се прияде.