Албена Асенова
Гуру
Моята стенаРецепти1113Снимки2860Статии82Съвети27Коментари813Форумни теми11Постове във форума482За менИзпрати съобщениеточки49484
Най-често приготвям това тесто от което лесно и бързо ще се приготви закуска или нещо друго което не отнема толкова време.Та в този ред на мисли бих казала,че най-често приготвям палачинково.Те стават и за основно,и за десерт.На следващо място идва-обикновено банично тесто.
Аз също си приготвям сама киселото мляко,ако ми се наложи да копувам,то в никакъв случай на Данон.Предпочитам ЕлБи.
Аз не ям заешко,дивеч и мекотели.За кучешко и др.подобни въобще не може и дума става.Това,че не консумирам,не значи,че не ги готвя.
Не знаех,че се бланшират бадемите.Аз направо си ги смилам в чопъра,което естествено е грешка.Благодаря за полезното инфо.
От тиганите на Тефал съм разочарована.Този за за палачинки при второто готвене се изкриви дъното Сега ползвам съдове на Fissler и съм много доволна.
Определено предпочитам натурален шоколад,минимум 70% какао.И за готвене използвам подобен или шокладов ковертюр.Най-често приготвям лава кейк със него.Млечните шоколади са ми доста съмнителни,прекалено подсладени
Определено предпочитам натурален шоколад,минимум 70% какао.И за готвене използвам подобен или шокладов ковертюр.Най-често приготвям лава кейк със него.Млечните шоколади са ми доста съмнителни,прекалено подсладени