Албена Асенова
Гуру
Моята стенаРецепти1113Снимки2860Статии82Съвети27Коментари813Форумни теми11Постове във форума482За менИзпрати съобщениеточки49484
Хич,не е стара.Аз имам такава на Тефал.Водата се слага за да пуши по-малко.Мазнината капва във водата и не загаря.
Аз в момента си правя чай от корени от жинжифил и жен шен и си го пия през целия ден,без захар. Чела съм, че трябва да се пият поне2-3 чаши днефвно,за да се усети антиоксидантния ефект.
Пресен компот от джанки.Просто варя джанките,добавям захар и после в хладилника.Невероятно ободряващо.
Освен изброените бих добавила тарос,калофер,джоджен,градински чай и розмарин.Обичам да готвя с много подправки и гледам да си ги имам в градината.
Не знаех,че яйцата са заменими.Може би защото са нещо което винаги го има в кухнята и са винаги под ръка.Но комбинациите са наистина много интересни.
И ние в къщи сме почитатели на пастата.Напоследък много често приготвям арпа фиде с месце и зеленчуци.Хем бързо,хем вкусно.
Използвам капак или тенджера под налягане,а когато доливам вода предварително съм си я стоплила в електрическа кана.