Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Единичен статус #31930
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави коментар към: Класическа лазаняпреди 8 годиниКласическа лазаняКласическа лазаня07.06.2015ЛазаняНе видях в рецептата приготовлението на сос Болонезе, както и споменаването на червен (доматен) сос ! Също така корите е добре да се бланшират за 1-2 мин. преди да ги ползвате, за да станат бързо! Иначе може и да не се сварят както трябва. - Слав, не се разбира какво не си разбрал!? За корите за лазаня ли... за това, че се използват кори в лазанята ли?! И да Слав, корите за лазаня се правят от същите продукти както макароните и спагетите само че са направени на листове. Така че, това са си все едно да си направиш спагети на фурна с кайма и кашкавал или пармезан ако щеш! Просто това е друга рановидност на паста(спагети/макарони). Ползваш едни исъщи продукти но крайният вид е различен, гениално! Италиано макарони ;-)