Martina Trakova
Помощник Готвач
- Мартина Траковадобави коментар към: Шоколадов пудинг с оризпреди 9 години, преди 9 годиниШоколадов пудинг с ориз06.05.2022ПудингСледващите,който се решат да сготвят тази рецепта нека да знаят,че няма как за 25 мин да омекне ориза.Бъдете готови да бъркате непрекъснато ,защото накрая почти загаря.По добре си направете мляко с ориз!Шоколада,който настъргах се разтопи.Този десерт трябва да се поднася поне малко охладен,ориза задържа топлината :( Съжалявам за негативния коментар.Това не е моя десерт!Извинявам се още веднъж.
- Мартина ТраковаС арборио го правих.За докарване го докарах,не ми харесва ИЗОБЩО тоя десерт.Определено!Харесва миОтговор1
- Adminе и такива рецепти има :)Харесва ми1
- Сия РибагинаЗависи какъв е ориза,обикновенно трябва да се свари за 25мин,особенно ориза арборио се сварява за около 10мин.Я какъв вкусен си го докарала,направо ми се дояде :)Харесва миОтговор