Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Admin»Единичен статус #630123
  • AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 5 години, преди 5 годиниСкъпи Кулинари,

    Честита Нова Година! Нека да е здрава, мирна и успешна за всички вас, вашите семейства, България и света...

    Декември бе месец на много работа, но и много празници със семейството и близките. В пиковите моменти Готвач.бг се пукаше по шевовете от посетители, а сега е вече тихо, много тихо ;)

    След тежките трапези, цял ден мислим, каква тематична седмица да обявим. И решихме тя да бъде в полза на хората с висока кръвна захар и страдащи от диабет.

    Затова за периода 2.01 - 13.01 тематични и в двата сайта ще бъдат рецептите за диабетици - основни ястия, десерти, сладкиши, бонбони, палачинки, баници, кремове, супи, закуски и всичко друго, което се сетите.

    Всяка одобрена тематична рецепта със снимка ще ви носи цели 33 точки, но поинтересувайте се внимателно какви храни и продукти са допустими, защото НЕ искаме да изпратим някой в болница. За да бъде отчетена вашата рецепта като тематична, трябва при добавяне на рецептата, в полето Подкатегория, да изберете Рецепти за Диабетици.

    В момента имаме много заредени зададени рецепти, съвети и статии, които също ви носят двоен брой точки.

    Поздрави и успешна година на всички!
    Готвач.бг
    • Теодора Мещерова
      Теодора МещероваБлагодаря
    • Теодора Мещерова
      Теодора МещероваЗдравейте! Извинявам се за безпокойството, но вече трети месец чакам за пускане на статиите ми. Кога ще бъде възможно? Знам, че имате много работа, но все пак реших да попитам! Благодаря предварително и хубав ден!
    • Sevdalina Irikova
      Sevdalina IrikovaРецептата за Постни сарми със спаначни листа е към тематиката, но точките не. Благодаря!
    • Sevdalina Irikova
      Sevdalina IrikovaЧудесно е, че сте се погрижили за аудиторията с това заболяване, чиято кухня изисква определен диетичен режим и специфика на храненето.
    • Биляна Владова
      Биляна ВладоваЗА МНОГО ГОДИНИ СКЪПИ КУЛИНАРИ! ДАНО ГОДИНАТА БЪДЕ БОГАТА КАТО ПРАЗНИЧНА ТРАПЕЗА И ЩАСТЛИВА, КАТО ХОРАТА ОКОЛО НЕЯ.