• Христо СлавейковХристо Славейковдобави форумната тема: Скъпи кулинари, следва ли да приемаме всяка неграмотно написана рецепта по сайтовете!?!преди 5 годиниОтносно: Рецепта за бавно печено агне на г-жа Рибагина - Мастър шеф в този сайт!

    Уважаема Г-жо Рибагина, Вашата рецепта е неточна, а това не е коректно към начинаещите готвачи, които имат доверие в този сайт! Не е възможно нито физически, нито технически агне 6 килограма да се изпече за 2,5 - 3 часа!!!

    По принцип агнешка плешка или бут, които са нормално около 2-3 кг. имат нужда от бавна и постепенна термична обработка поне 3,5-4 часа, с непрекъснато периодично обливане на месото! А какво да кажем за цяло или половин агне!!!

    Моля Дарт-Вейдърите и Гурувиците в този сайт да редактират съвестно рецептите, защото жена ми за малко да съсипе агнешкото следвайки Вашата рецепта! Аз я пооправих и скоро ще побликувам истинската рецепта!

    Разбирам че трупате точки г-жо Рибагина, но се излагате като Мастър.........