Gotvach.bg»Съвети»Каква гарнитура да си направим за месото на скара?

Каква гарнитура да си направим за месото на скара?

Rossi StoyanoffRossi Stoyanoff
Администратор
24342
Каква гарнитура да си направим за месото на скара?

Ястията на скара безспорно са едни от най-вкусните. Шишчета, кюфтета, пържоли, зеленчуци – всичко става много вкусно и апетитно, а в комбинация с добра компания и подходяща напитка, насладата е гарантирана.

Разбира се, хубаво е е да поднесете и някаква гарнитура към скарата. Не че е лошо да наблегнем само на ребърцата, но е хубаво да има и нещо допълнително към тях, което само ще подсили вкуса и аромата им. Но каква е най-подходящата гарнитура за скара?

Гарнитурите могат да бъдат най-различни и да се подлагат на различна термична обработка – както на скарата, така и на фурната или пържени. Разбира се, най-лесно е към месото на скарата да прибавите и някой зеленчук и гарнитурата е готова.

Това могат да бъдат чушки, лук, гъби, патладжани, тиквички и каквото ви харесва. Гарнитура за месото на скара могат да бъдат задушените броколи, печените картофи или картофеното пюре, различни леки салати или мариновани зеленчуци.

Салатите са едни от най-подходящите гарнитури, като те могат да съдържат засищащи продукти (ориз, картофи), зрял фасул. През лятото може да изберете по-леки салати. Възможностите за съчетаване са почти неограничени, затова каквото и да решите да поднесете като гарнитура, най-добре е то да ви харесва и да допада на вашия вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати