Gotvach.bg»Съвети»Как се използва блендер?

Как се използва блендер?

MarianeMariane
Джедай
2559572k
Как се използва блендер?

Вече има толкова голямо разнообразие от домакински уреди, че съвременните домакини не са сигурни кое как се използва и за какво се използва. Също така има и продукти, при които има известно препокриване в предназначението, което допълнително задълбочава хаоса.

И така, вдъхновени от поредната реклама по телевизията, вече и вие сте горд собственик на блендер, с който възнамерявате да правите смутита, които са, както всички знаем „здравословна закуска за цялото семейство“.

Добрата новина е, че блендерът се използва доста лесно, а с негова помощ можете да правите не само смутита, но и много други неща.

Блендерите са особено подходящи за приготвянето на шейкове, за пасиране на крем супи, дори за замесване на тесто. А истинските блендери, произведени от качествени материали, могат без проблем да строшат кубчета лед, като по този начин зарадвате гостите си с ледено ягодово сорбе.

Каквото и да решите да приготвите с помощта на блендер, трябва просто да сложите продуктите в него и да натиснете старт. Функциите на блендера в голяма степен могат да бъдат заместени от пасатор, но все пак трябва да имате предвид, че блендерът обикновено развива по-висока скорост, съответно смила продуктите доста по-ситно спрямо пасатора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати