Как да се отървем от увиснал корем?

Как да се отървем от увиснал корем?

Отслабването е мечтана цел за много жени. Борбата с излишните килограми наистина е трудна и тежка и когато се справим с тях, щастието ни трябва да е голямо. Но тук идва и друг сериозен проблем – увисването на кожата след отслабване. Как да се справим и с тази неприятност?

На първо място трябва да тренирате. Включете във вашия тренировъчен режим упражнения с тежестта на тялото. Трябва да изградите мускули и да стегнете отпуснатата кожа. Избирайте между подскоци, лицеви опори, клякания, коремни преси.

Хранете се здравословно. Приемайте много плодове и зеленчуци, за да може кожата да се възстанови по-бързо. Увеличете приема на банани, горски плодове, грейпфрут, домати и краставици, моркови, авокадо.

Забравете за козметичните продукти, които съдържат сулфати, защото те дразнят кожата и я изсушават твърде много. Резултатът от това са бръчки, увисване на кожата и поява на неприятно акне. Вместо подобни козметични продукти, най-добре заложете на кокосово и бадемово масло.

Те подхранват кожата, помагат ѝ за стягане и я предпазват от стрии. Използвайте ги всеки ден и резултатите ще ви очароват.

На помощ срещу увисналата кожа идват и масажите. Те помага за намаляване на телесните мазнини и предпазва от увисване на кожата. Благодарение на тях ще бъдете и много по-тонизирани.

Не на последно място трябва да знаете, че най-добрият начин да се отървете от увисналия корем и да се предпазите от увисването на кожата след това е да отслабвате здравословно, без резки и драстични диети, да спортувате и да се храните здравословно.

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати