Как се пие ябълков оцет?

Как се пие ябълков оцет?

Мнозина се кълнат, че с помощта на ябълковия оцет са свалили излишните килограми и са се сдобили с мечтаната фигура. Това е причината през последните десетина години много хора с проблеми в теглото да се обърнат към киселата подправка.

Действително ябълковият оцет има много ферменти, които са полезни за храносмилането, но и не бива да се пие безразборно и всекидневно, защото може да нанесе повече щети, отколкото може да си представите.

За да отслабнете здравословно с помощта на ябълков оцет, без да рискувате здравето си, трябва да спазвате няколко правила. Не бива да го приемате директно, а трябва да го разтворите в чаша хладка вода.

По желание може към него да добавите малка лъжичка мед или захар, за да подобрите вкуса му. Разреденият оцет се пие три пъти на ден около 30 минути преди хранене, в продължение на не повече от 1 месец годишно.

След всеки прием трябва енергично да изплакнете устата си, защото киселините в оцета разрушават зъбния емайл. Първите резултати от приема на ябълков оцет са видни след около 2 седмици.

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати