Помага ли мурсалският чай за отслабване?

Помага ли мурсалският чай за отслабване?

Отдавна е известно, че мечтата на всяка жена не е да си намери перфектния мъж мъж, а да яде каквото си иска без да надебелее. Но са съжаление борбата с килограмите е всекидневие за всяка дама, която иска да запази перфектната си фигура.

Едно от най-силните оръжия в борбата с наднорменото тегло е мурсалският чай. В интернет пространството могат да се намерят десетки рецепти и най-вече разкази относно товапомага ли мурсалският чай за отслабване.

Всъщност мурсалският чай е идеалната основа за качествено отслабване, като най-добри резултати с него се постига,т когато се ползва не самостоятелно, а в комбинация със зелен чай.

За перфектни резултати стръковете на двете растения се изсушават поотделно, след което се смесват и се консумират. Комбинацията от мурсалски и зелен чай спомага не само за намаляването на телесната мазнина, без загуба на мускулна маса, но и за задържане на постигнатите резултати.

При хората, които приемат комбинацията от двете билки, се наблюдава намаляване на нивата на холестерол в кръвта.

Идеалната дозировка е не повече от 3-4 чаши на ден, когато почувствате глад, като задължително трябва да приемете и най-малкото същото количество вода.

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати