Колко време се пекат карначетата?

Колко време се пекат карначетата?

Не е нужно да стоите с часове в кухнята край печката, за да приготвите вкусна вечеря за цялото семейство. Много по-важно е да прекарвате, времето, което имате, с близките си, затова карначетата са една чудесна идея за вечеря.

Да запечете карначета на фурна или на скарата не отнема кой знае колко време и не изисква никакви по-специфични умения. Достатъчно е само да навиете карначетата в кръг или под формата на осмица и да ги фиксирате с помощта на клечки аз зъби или дървени шишове.

Не е нужно да мариновате карначетата предварително.

Карначетата се пекат на скара или в предварително загрята фурна. Препоръчително е непосредствено преди термичната обработка да бъдат намазани с олио.

Времето за печене на карначетата варира в зависимост от големината на карначетата, но обикновено са готови за около 20 минути в загрята на 180 градуса фурна или за 15-20 минути на скара.

По време на печенето карначетата трябва да бъдат обърнати поне веднъж, за да се изпекат равномерно от двете страни.

Поднесете карначетата с любимата си гарнитура. Още вкусни рецепти за карначета ще намерите при нас. Препоръчваме ви да опитате нашите Карначета на фурна или божествено вкусният Боб с карначета.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати