Какво представлява ватиканският хляб?

Какво представлява ватиканският хляб?

Ватиканският хляб, познат още като хляб на щастието, е хляб, който се прави веднъж в живота. Специалното в него е квасът, който се предава от човек на човек и се прави в продължение на цяла седмица.

Запомнете – този хляб на щастието се прави само веднъж в живота на човек. Затова е най-добре да получите кваса за него, когато сте достатъчно зрели и знаете какво искате от живота.

Съставът на тестото за Ватиканския хляб е най-обикновен. Тази смес задължително трябва да се предава в керамичен или стъклен съд, покрит с фолио за свежо съхранение. Към него трябва да има и бележка с инструкции, които обясняват кой ден какъв продукт трябва да се добави.

Католиците правят хляба за различно време, но най-често за 6-10 дни. Не съхранявайте сместа в хладилник, а на стайна температура, до първия ден на седмицата – понеделник. След този ден може да започнете да приготвяте хляба. Вижте и нашата рецепта: Ватикански хляб.

След като го направите, цялото семейство трябва да опита от хляба за здраве и късмет. Целият замисъл на този хляб е не само човек да приеме доброто в мислите и дома си, но и то да се предаде на друг човек. Ватиканският хляб е символ на емоционална и физическа енергия, затова той може да се предава на всеки.

Така ние показваме, че сме добронамерени, дори към непознати хора. Най-важният компонент на хляба е квасът, който трябва да бъде получен от друг човек. Успех в приготвянето на Ватиканския хляб.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати