Отслабва ли се със зелев сок?

Отслабва ли се със зелев сок?
Снимка: gotvach.bg

Битката с наднормените килограми започва не в залата за тренировка, а в кухнята, защото колкото и усилено да тренираме, трябва да внимаваме много какво ядем.

Добрата новина е, че храната може да бъде наш верен помощник по пътя към мечтаната фигура.

Зелев сок за отслабване се консумира от мнозина, които са запознати с неговите полезни свойства. Сокът от зеле, който мнозина описват като най-доброто средство за изтрезняване, е изключителен продукт, богат на витамини A,B,C и К, както и на много минерални вещества.

Ако решите да приемате зелев сок за отслабване, трябва да знаете, че съдържанието на витамин C в него е два пъти по-високо от това в лимоните.

Редица рецепти в народната медицина препоръчват зелевия сок за отслабване, но и за изгаряне на натрупаните подкожни мазнини. Но той може да бъде консумиран дори като средство за превенция на грипа или при съществуващи стомашно-чревни заболявания.

Ето как да приемате зелев сок за отслабване. Препоръчваме ви да пиете минимум по 1-2 чаши зелев сок дневно. Оптималната доза е по 1-2 чаши 2-3 пъти дневно, като зелевият сок трябва да бъде леко затоплен.

За максимална ефективност зелевият сок за отслабване трябва да се приема поне 1 час преди основното хранене.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!