Как се панират пържоли?

Панировката придава хубав вкус и стил на приготвеното от вас. Може да се панират сирена, кашкавали, месо и други. Зеленчуците много вкусни и панирани, така че не бива да се пропуска експеримента с различни продукти и панировки.

Щом се отнася до пържоли може да се експериментира с подправките, които се използват, за да бъде по-богат и плътен вкусът. Самата панировка за пържолите може да се направи лесно в трикомпонентен вариант - яйце, брашно, галета. Следват се класическите методи при паниране.

Първо се разбива яйцето, приготвят се останалите компоненти в купички. Пържолата се потапя първо в яйцето, а после в брашното.

Трябва да бъде добре покрита с брашно, за да потопите отново в яйце и след това в галета. Последната стъпка при нужда може да се повтори до пълното покритие на панировката на пържолата.

Но най-важното е панираните пържоли да бъдат поднесени с подходящ микс от поправки. Като вариант предлагам: босилек, риган, мащерка.

А за тези които харесват вкуса на чесъна, може да опитат да приготвят чеснова панировка. Успех! Приятни кулинарни приключения!

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#224449
Аз искам да кажа,че първо се потапя в брашното и след това в яйцето.Това с цел,за да може яйцето да се запечата по-добре.
0
0